Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

De je ovde Bukari. Ostao bi Leipzig sa 10 igraca sad

• +1 1
Posted

Kad bi malo završni pas sredili, moglo bi se nešto sačiniti

Posted (edited)

Jel Katai na klupi?

20 min magije moze biti prelomno ovde. Ovi su mnogo otvoreni

Mitrovic iz auta sutira u aut. Jbmtisunce

Edited by MeanM@
Posted

Ovima duva kosava pozadi, steta sto kinez ne moze sve sam

• +1 2
Posted

Bukari je i rovit korisniji od Šerifa, bar u ovoj postavci. Imali smo već 3 puta dobre kontre koje nisu realizovane.

• +1 2
Posted

Mitrovic bas los, ostali igraju koliko toliko

Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Bukari je i rovit korisniji od Šerifa, bar u ovoj postavci. Imali smo već 3 puta dobre kontre koje nisu realizovane.

Morace da udje i on i jos neko smisleniji napred. Ovo je mnogo kilavo. Mada ce i oni da uspore vrv malo

Posted (edited)

Micko, Mitar, Stameni, Olajinka napolje u 60', daj boze da ne primimo jos dotle

Degenek, Bukari, Kanga, Katai unutra, svi oko 60' jer Katai 45 minuta moze samo na Soniju 

I na kraju debeli klinac umesto Serifa, kinez nek igra zadnjeg veznog, odlicno sece i poteruje napade, korisniji je na DM nego na MC da petlja, tu treba Ivanic 

Edited by Ratamahatta
Posted

puno prostora ostavljaju Nemci pozadi, odbrana je očigledno lošiji deo tima. ovaj Raum dosta ofanzivan i uglavnom je napred, sa te desne strane ima prostora. potrebno je dobro trčanje i precizna lopta. šteta što Bukari nije tu

• +1 1
Posted

Serif nema pojma ali mutavi Bahar ocigledno hoce sidrasa po svaku cenu jer mu je upalilo sa Pijeroom u Makabiju. 

Kad kazem upalilo mislim na kvalifikacije, i dalje zalim sto je Deki imao nesrecu da onako ispadne od ovog mutavca. 

U grupi je primao 7 komada kuci od Benfike. 

Posted

glupo smo primili go, bilo bi /zasluženo/ egal

inače, od komentatora arene jedina gora stvar su dva komentatora arene

• Haha 2
Posted

Ove godine je Mitrovic na poziciji igraca koji treba da ne igra da bi se prodao

Posted

Nisu ovi ništa naročito, ali mi moramo ofanzivnije i odlučnije

Posted

E sudijo govnaru zadrigli, ovako vaćarenje ne bi svirao ni laik, al dobro, sve u svemu da nije bilo onog pacerski primljenog gola kad su nam svu odbranu izbacili sa dva pasa,  za ostalo se može reći sasvim solidna partija za sad. Dva poluvremena smo do sad imali vođstvo, ni jednom pobjedili, hajd nek sad bude obrnuto...

Posted

Na osnovu hajpa mislio sam da je lajpcig bolji od ovoga sto pokazuje, cim ih stisnes gube glavu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...