Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

OK, prosli smo srecno i tesno rezultatom 6-0. Uopste ne zvuci paradoksalno. Nisu igrali ni Nedeljkovic, Knezevic, Mijatovic, Sljivic, Vukojevic, Milosavljevic, Kabic... sve sam ja to umislio, a hajlajtsi verovatno lazu i oni nisu izlazili iz naseg sesnaesterca...

Posted

C. ZVEZDA (3-4-2-1): Glazer - Điga, Dragović, Rodić - Mijailović, Stamenić, Hvan, Mitrović - Olajinka, Ivanić - Endiaje.

Posted

Ocigledno imam dobar izvor za sastav. 😀

Posted

isti tim kao u Mancesteru samo Bukari ne igra, umesto njega Olajinka... ocekivano potpuno.

Posted

Нема Букарија? Очигледно се није довољно опоравио...

Posted

Kakav antiklimaks...

U predsezoni pisali smo 50 postova dnevno, sad na dan utakmice Lige šampiona svi sedimo i čekamo koliko će RBL golova da nam nabije :isuse:

Nadam se da će Bahar uspeti da ubedi igrače da i oni ne razmišljaju isto jer bi nam bod ili tri (pre bod i pre večeras nego u Bg)

mnogo značio u borbi do toliko željenog trećeg mesta...

Ako uspe psihološki dobro da ih pripremi mogli bi mnogi tiketi da padnu večeras jer mislim da Lajpcig ostavlja brdo prostora protivnicima dok napada, a daleko su ipak od klase Sitija....

Najgluplju stvar što je Bahar uradio od dolaska je da se odrekao "klasičnih" bekova, vidim Azarov igra redovno u Šahtjoru a sigurno da bi i Vigo bio koristan, i sad kad menja formaciju na 4 "pozadi" bekove moraju da igraju prinudno igrači koji to prvi put igraju u karijeri

Posted (edited)

8 minutes ago, pantelia said:

Kraso ni to

Žan Filip Kraso će ipak biti na klupi za rezervne igrače. Prema zvaničnim informacijama iz Crvene zvezde, na sajtu UEFA je napravljena greška, pošto napadač iz Obale Slonovače tamo nije među zamenama. Ipak, biće na raspolaganju Baraku Baharu.

Edited by Milosh76
  • +1 1
Posted (edited)

komšije, neka vam je sa srećom

i da bude dobar fudbal. crkoh danas od posla, propustio sam i Partizan, jedino mi ostaje da pod kasne sate gledam kroz prozor komšinicu u akciji :D

tužna je moja sudba 

Edited by Ted
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted

U Belfastu i lokalnom pabu, preobratio sam nekoliko Iraca. Idemo - barem nerešeno!

DA3DC3D4-2ACF-40DB-A264-030BFC1FB5B8.thumb.jpeg.5c146faa873e7ccbd855e3330b45c8d5.jpeg

Posted

Ja u Nemackoj na sajmu a ne mogu da gledam. Udelite neki linak….

Posted
7 minutes ago, dragance said:

U Belfastu i lokalnom pabu, preobratio sam nekoliko Iraca. Idemo - barem nerešeno!

DA3DC3D4-2ACF-40DB-A264-030BFC1FB5B8.thumb.jpeg.5c146faa873e7ccbd855e3330b45c8d5.jpeg

šta bre nerešeno, kome ti nerešeno :D

• Wub 1
Posted

tako je magarci, palite baklje taman da se igra pred praznim tribinama, malo je sto je smanjen kapacitet za 10k..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...