Milosh76 Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Just now, John Coltrane said: Fura taj 1 prepoznatljivi GTR humor... Ne diraj mi imenjaka, jedan od retkih sa kojim moze da se prica o sportu, a da je navijac FKP. 1 1 1 1
Ćenta Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Perspektivno djelujemo, potpuno sam zadovoljan osim kikseva odbrane, kod gola Zenita čim je Mićko dozvolio Vasiljevu da se okrene na petercu to je odmah pola gola i na kraju je bila greška čini mi se Spajića kratka lopta do auta, a sve ostalo je odlično odrađeno.
Dimitrije Posted July 4, 2023 Author Posted July 4, 2023 Glazer danas najbolji. (Prezime mu samo kaze.) Micko odlican. Ostali mnogo ne zaostaju. Klinci na nivou protiv jakog protivnika. Rodic ima problem i kada napadamo i kada se branimo. Izgleda je fudbal dobrim delom ispario iz njega. 1
harper lee Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Malo je reci da sam odusevljen pojacanjima i trenerom posle ciglo 90 minuta fudbala protiv ozbiljne ekipe. Kakva je macka Kraso, red je da ponovo u Zvezdinom dresu gledam igraca kojeg cu da obozavam i koji ce sve zivce da mi pokida. Samo jos treba malo zategnuti pozadi i ovo izgleda kao bombona. Ali ja ovog Rodica stvarno ne mogu vise. Ima pas za Lucica a on mrtav hladan donosi loptu do njega i na kraju mu ne dodaje tacno. 4
MeanM@ Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 4 minutes ago, Milosh76 said: Ne diraj mi imenjaka, jedan od retkih sa kojim moze da se prica o sportu, a da je navijac FKP. O sportu mozda moze, o kosarci tesko :p
sasha Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Stari dobri Rodić. Čovek uvek izgleda ko da je izašao iz filma Bitka na Neretvi. Dobri smo, biće bolje
Dimitrije Posted July 4, 2023 Author Posted July 4, 2023 2 minutes ago, harper said: ....... Ali ja ovog Rodica stvarno ne mogu vise. Ima pas za Lucica a on mrtav hladan donosi loptu do njega i na kraju mu ne dodaje tacno. Doslo mi je da ga isamaram. 2
Milosh76 Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Bahar za mesec dana treninga i 3 pripremne utegao tim da izgleda bolje, zrelije i takticki pismenije, nego cele prosle sezone. Sad se lepo vidi koliko nasi treneri pojma nemaju. 5
Milošica Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 8 minutes ago, Milosh76 said: Ne diraj mi imenjaka, jedan od retkih sa kojim moze da se prica o sportu, a da je navijac FKP. Koji smarač neopevani. 2
MeanM@ Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Cekajte bre, polako, pripreme su ovo, nista to ne valja :/ 2
Milosh76 Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Just now, Milošica said: Koji smarač neopevani. Ja???? 😁 1
Arthur Kirkland Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 3 minutes ago, Milosh76 said: Sad se lepo vidi koliko nasi treneri pojma nemaju. Samo ga cekaju batadjoristi na zicer prvom prilikom. Zamerio se Bahar mnogima i srusio razne tabue a da sezona nije ni pocela 2 1
samo_opusteno Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Ne ide mi u glavu da nama Kangva nije zacementiran starter. Bas dosta zna i ovaj penal je iznudio na znanje. Procerdacemo dobrog igraca a da mu necemo dati minuta koliko treba. Kraso dobar, nisu ga dzaba navijaci Sent Etjena molili da ostane. Glazer fenomenalan, Olajinka zna. Malo smara sto presing rivala uglavnom resavamo nabijacinom dok je Zenit uglavnom pokusavao da iznese loptu. Ideja o presingu je vrhunska, videćemo kako će ici u praksi protiv jacih ekipa, danas sasvim ok uz poneko trcanje u prazno i naivno ispadanje. 1
Milosh76 Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 1 minute ago, Arthur Kirkland said: Samo ga cekaju batadjoristi na zicer prvom prilikom. Zamerio se Bahar mnogima i srusio razne tabue a da sezona nije ni pocela Ubace ovi brzanjci u drugu, Javoru i slicnima ni 15 igraca nece biti dovoljno da zakrpe rupe. 2
Recommended Posts