Hroničar Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Po nekim mojim informacijama, sutra bez Bukarija, ipak ne može. Glazer, Rodić, Dragović, Điga, Mijailović, Hvang, Ivanić, Mitrović, Stamenić, Olajnika, Serif.
adasevic Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 19 hours ago, Jesper23 said: Gdje su te silne stopostotne šanse? Od 6 golova, prvi autogol, drugi odbijanac, treći golmanu kroz ruke po sred gola šutirao, četvrti solidan šut ništa sem toga ali opet raljavo golman, peti gol Mijatovića je komeidja teška, šta tu radi golman, šesti opet kroz golmana gol, po sred gola šutirao Šljivić. Da su imali boljeg golmana bilo bi maksimalno 0-2/3 na cijeloj utakmici smo napravili dvije krštene akcije, prva centaršut Kabića i nesvakidašnji promašaj Šljivića (mislim) a drugi je akcija iz aut i isto loš šut Šljivića. Sve to za 90 minuta protiv ekipe iz 3 lige. Pa u prvom nismo imali dvije akcije, dvije cijele akcije. Nemoj da se zajebavamo, tanko do bola. Ali barem su igrali klinci, pa da se djelomično i progleda kroz prste. @adasevicNije samo Tugailović problem, redaju se kiksevi, jednu utakmicu je to on, drugu Dragović, treću Điga. I neshvatljiva reakcija Glazera kada je koljenima izbio loptu umjesto da je lako uhvati. Ima te wtf momente, ni sam ne zna šta radi, ono ne pamtim da sam vidio u životu od profesionalnog golmana. edit: Mislim da štoperima ne odgovara toliko igra na širokom prostoru i da to lagano eksploatišu protivnici. Stvaraju se rupe u pokušaju agresije, linija ne postoji i dobijamo tonu golova. Sut glavom Knezavica sa 6 metara, za malo pored leve stative (30 minut), pa isti igrac ista pozicija sut u gol koji brani golman (35 minut), nesviran cist penal za povlacenje sa dve ruke nad Serifom na koga ide centarsut (39 minut), sut Kabica preko gola iz slobodnog udarca (42 minut - ovo i nije bio neki extra pokusaj, al i ovde nije sviran penal jer je prekrsaj bio igranje rukom u 16m koje je sudija izvukao napolje a bilo vise nego ocigledno unutra - to nema na hajlajtsima a nije mogao ni da proveri jer nema vara), Knezevic posle dobrog dodavanja Mijatovica i lepog driblinga sut sa 7 metara pravo u golmana (65 minut), Spajic posle kornera Sljivica promasuje prazan gol glavom sa jednog metra (67 minut), Mijatovic sut sa 10 metara malo ulevo, odlicna intervencija golmana (69. minut). Dakle 6 golova i 7 dobrih sansi za gol. Pride, ne razumem ni komentare golova. Prvi gol autogol. Znaci ako je autogol onda ne vazi? Bio je dobar centarsut njihov igrac probao da izbije i dao autogol. Kakav je gol primio Glazer u Mancesteru? Ili Borjan od Cuke? Drugi odbijanac? Sta je tacno odbijanac? Nas igrac osvojio loptu dodao drugom igracu koga je s ledja srusio njihov defanzivac pa je nije primio nego je lopta dosla do drugog naseg igraca koji je metar odatle i daje pas Serifu za gol... Treci sam vec napisao, odskocila je ispred golmana i prevarila ga. Mozda bi neki drugi golman i skinuo, mozda i ne bi. Igrali smo sa Trajalom, ne sa Barsom. Cetvrti nista posebno. Znaci dok ne dajemo glove u raslje iz makazica to je nista posebno? Ja bih rekao da je bas lep i kvalitetan ogl jer je mlad igrac lepo povukao loptu i majstorski pogodio ono sto je gadjao. Peti gol je lob. Deluje kako deluje, al nisam siguran da bi ga svako odbranio. Sesti sutnuo covek sa 3 metra. Da, sigurno ima golmana koij bi ono odbranili, ali dosta njih i ne bi. I opet igrali smo oprotiv Trajala sa reyervnim timom, ne protiv barse u najjacem sastavu. Ne razumem potrebu da se radi dokazivanja poente od pite prave govna, po istom receptu kao kad se od govana pravi pita. Ni jedno ni drugo nema nikakvu poentu. Ne tvrdim da smo igrali leprsavo i sjajno na tom mecu, ali smo odigrali rutinski sa rezervnim timom, razigrali klince, dali pola tuceta golova i napravili jos toliko sansi. Ako neka utkamica nije za kenjanje to je ova... Iskreno nisam odusevljen Mijailovicem i rado bih video nekog drugog igraca tu, ali da li moraju ti pogrdni nadimci? Mislim odrasli smo ljudi, a meni iskreno nije duhovito (prihvatam da je to stvar ukusa)... Slazem se da nam je odbrana bas nepovezana i losa i da stoperi prave dosta kikseva. Malo je i do te formacije koja trazi punu koncentraciju 90 minuta, a ne pomaze ni srednji red koji ih ostavlja na vetrometini. Na Glazera nemam primedbe, mislim da je vrhunski golman. 1
adasevic Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 28 minutes ago, Hroničar said: Po nekim mojim informacijama, sutra bez Bukarija, ipak ne može. Glazer, Rodić, Dragović, Điga, Mijailović, Hvang, Ivanić, Mitrović, Stamenić, Olajnika, Serif. Huh... ne bi valjalo. Ovde mi se ne svidja ni to sto sem Ivanica apsolutno ni jedan igrac nema kreativnost, niti je u stanju individualno da napravi razliku. Ako Bukari ne moze, po meni bi morali da pocnu Katai ili Kraso. Cak bih radije i Kangu video nego ovako neki sastav. Al ko god da bude navijamo pa sta bude
samo_opusteno Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Cime li je dvojac Stamenic - Mitrovic zasluzio toliko poverenje... Stamenic je ispao bas kakav sam ocekivao od rezerve Kopenhagena, alibi igrac, skrivac, 1 od onih zbog kojih imas posed od 30 % i stoperi moraju da nabijaju jer su se takvi "vezni" sakrili. Mitrovic slicna prica, njegovo prisustvo na terenu ne znaci nista. To su igraci koji bi u LS Zvezdi trebalo da budu srecni sto su u 22 a ne da igraju 90 minuta. 1 1 1
Jesper23 Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 1 hour ago, adasevic said: Sut glavom Knezavica sa 6 metara, za malo pored leve stative (30 minut), pa isti igrac ista pozicija sut u gol koji brani golman (35 minut), nesviran cist penal za povlacenje sa dve ruke nad Serifom na koga ide centarsut (39 minut), sut Kabica preko gola iz slobodnog udarca (42 minut - ovo i nije bio neki extra pokusaj, al i ovde nije sviran penal jer je prekrsaj bio igranje rukom u 16m koje je sudija izvukao napolje a bilo vise nego ocigledno unutra - to nema na hajlajtsima a nije mogao ni da proveri jer nema vara), Knezevic posle dobrog dodavanja Mijatovica i lepog driblinga sut sa 7 metara pravo u golmana (65 minut), Spajic posle kornera Sljivica promasuje prazan gol glavom sa jednog metra (67 minut), Mijatovic sut sa 10 metara malo ulevo, odlicna intervencija golmana (69. minut). Dakle 6 golova i 7 dobrih sansi za gol. Pride, ne razumem ni komentare golova. Prvi gol autogol. Znaci ako je autogol onda ne vazi? Bio je dobar centarsut njihov igrac probao da izbije i dao autogol. Kakav je gol primio Glazer u Mancesteru? Ili Borjan od Cuke? Drugi odbijanac? Sta je tacno odbijanac? Nas igrac osvojio loptu dodao drugom igracu koga je s ledja srusio njihov defanzivac pa je nije primio nego je lopta dosla do drugog naseg igraca koji je metar odatle i daje pas Serifu za gol... Treci sam vec napisao, odskocila je ispred golmana i prevarila ga. Mozda bi neki drugi golman i skinuo, mozda i ne bi. Igrali smo sa Trajalom, ne sa Barsom. Cetvrti nista posebno. Znaci dok ne dajemo glove u raslje iz makazica to je nista posebno? Ja bih rekao da je bas lep i kvalitetan ogl jer je mlad igrac lepo povukao loptu i majstorski pogodio ono sto je gadjao. Peti gol je lob. Deluje kako deluje, al nisam siguran da bi ga svako odbranio. Sesti sutnuo covek sa 3 metra. Da, sigurno ima golmana koij bi ono odbranili, ali dosta njih i ne bi. I opet igrali smo oprotiv Trajala sa reyervnim timom, ne protiv barse u najjacem sastavu. Ne razumem potrebu da se radi dokazivanja poente od pite prave govna, po istom receptu kao kad se od govana pravi pita. Ni jedno ni drugo nema nikakvu poentu. Ne tvrdim da smo igrali leprsavo i sjajno na tom mecu, ali smo odigrali rutinski sa rezervnim timom, razigrali klince, dali pola tuceta golova i napravili jos toliko sansi. Ako neka utkamica nije za kenjanje to je ova... Iskreno nisam odusevljen Mijailovicem i rado bih video nekog drugog igraca tu, ali da li moraju ti pogrdni nadimci? Mislim odrasli smo ljudi, a meni iskreno nije duhovito (prihvatam da je to stvar ukusa)... Slazem se da nam je odbrana bas nepovezana i losa i da stoperi prave dosta kikseva. Malo je i do te formacije koja trazi punu koncentraciju 90 minuta, a ne pomaze ni srednji red koji ih ostavlja na vetrometini. Na Glazera nemam primedbe, mislim da je vrhunski golman. Penal nad Šerifom ne bi svirao ni Bahar, lično. Da se razumjemo bio je penal zbog igranja rukom u drugoj situaciji, to sam ranije napisao. Oba šuta glavom Kneževića nisu stopostotne šanse, da se razumijemo, kod prve šanse je bio igrač ispred njega koji je promašio loptu, a ovaj je čak i dobro reaguvao na centaršut koji mu je išao malo iza leđa, kod drugog centaršuta lopta spora. Kod prilike za Knezevića u 65 minutu pogledaj reakciju protivnika sa brojem 4? Šta je ovo rekreacija? Gdje to štoper okreće guzicu i skače? Finta jeste bila, ali da neko okrene guzicu i skoči, uopšte nije gledao šta se dešava, ovo ne pamtim da sam vidio. Spajićev promašaj jeste bio iz blizine ali je izlazio ispred protivničkog igrača i lopta mu je išla u predjelu vrata, jako nezgodna za igrati glavom. Ali i sve to da priznamo kao top šanse, opet bi bila muka u fazonu 0-2 da su ovi nesretnici imali priuba normalnog golmana. Znači 0-2 i 3 dobre šanse, je li to malo protiv ovakvog Trajala? Autogol nije bio u onoj situaciji kad igrač nema mnogo opcija pa pokuša da očisti ispred našeg igrača. Lopta koju je uputio Nikolić je bila klasična balonjara ni blizu nikog od naših igrača. Nemoj me zajebavati za 3,4,5,6 gol, ajde da primiš dva takva gola na meču, ali 4 pa to ne može ni amater. Kakav crni lob kod gola Mijatovića, čovjek nije ni skočio čak ni ruku nije podigao. Kod gola broj 3 nije lopta odskočila išla je spora lopta po sred gola, bukvalno da radi sa njom šta hoće. Sve te šanse i golovi su većinom rezultat protivničke nesposobnosti, naročito golmana i štopera. Ja ti pričam o igri, o duplom pasu, o kretanju igrača, o visokom presingu. Ništa od toga se nije vidjelo. U prvom poluvremenu dvije akcije, kao što sam napisao, dva udarca glavom Kneževića i to je to, kraj priče. Siti je nas razvalio,d ase razumjemo veća je razlika između njih i nas, nego li između nas i Trajala, što je tužno. Rezultat uopšte nije bitan, mi igru nemamo, bolje smo izgledali protiv javora u orvih 45 minuta nego cijeli meč protiv Trajala. Ono je bilo negledljivo, samoubistvo iz zasjede igrča Trajala. Ovo što ja radim nije nipodaštavanje, ja bih volio da mi meljemo, da nam igra ima smisla, ali na žalost sve je suprotno od navedenog. Kontraproduktivno je to što ti radiš, pričaš da smo nekog razbili 0-6 uz još tovar šansi, što nije istinito. Čak ni mrtvi Tajal ne bi napunili da nije bilo goše i ovog veselog štopera što daje autogolove i okreće guzicu prilikom blokiranaj šuta. Da je bila iole ozbiljnija ekipa iz PLS bio bi mrtvi egal, sa SLS ekipama ne možemo izaći na kraj ni sa ful postavom. Na kraju krajeva ima video, pa neka svakog pogleda.
Jesper23 Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 1 hour ago, samo_opusteno said: Cime li je dvojac Stamenic - Mitrovic zasluzio toliko poverenje... Stamenic je ispao bas kakav sam ocekivao od rezerve Kopenhagena, alibi igrac, skrivac, 1 od onih zbog kojih imas posed od 30 % i stoperi moraju da nabijaju jer su se takvi "vezni" sakrili. Mitrovic slicna prica, njegovo prisustvo na terenu ne znaci nista. To su igraci koji bi u LS Zvezdi trebalo da budu srecni sto su u 22 a ne da igraju 90 minuta. Stamenić je na početku djelovao kao igrač od 20+ miliona eura. Kako je momak pokrivao teren, kako je rješavao presing protivnika, kretnje, presing, ma fantazija. Bukvalno je djelovao kao krađa vijeka. No poslije toga jedno veliko ništa, naročito defanzivno, konstantno ne uspjeva da isprati igrača i to ans je koštalo više puta. 1
Shaq Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 ne samo stamenic, vec su i micko, mitrovic i kraso dominirali na pripremama i onda preko noci se pretvorili u srnica..
Ratamahatta Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 6 hours ago, Hroničar said: Po nekim mojim informacijama, sutra bez Bukarija, ipak ne može. Glazer, Rodić, Dragović, Điga, Mijailović, Hvang, Ivanić, Mitrović, Stamenić, Olajnika, Serif. 9:2
warp Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 3 hours ago, Shaq said: ne samo stamenic, vec su i micko, mitrovic i kraso dominirali na pripremama i onda preko noci se pretvorili u srnica.. I Glazeru je forma jako pala, ne pravi neke spektakularne kikseve istina, ali emituje solidnu nesigurnost kad mu lopta dođe u noge, a upravo je dobra igra nogom razlog zašto je doveden.... Sve u svemu dobijamo sutra 4:2 , nećemo skidati gaće valjda pred kesama poput Forsberga ili Jusufa Polsena ?
Shaq Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 da zaboravio sam i glazera da nabrojim, nachi borjan sa onom stomacinom ne bi primio ovoliko golova u ping pong lizi.. 3
Milosh76 Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Primio bi zato sto kod nas igra 3 ili 4 igraca odbranu, svi ostali su ofanzivni. I naravno kad prodje kontra da su sanse da bude gol prilicno velike. I uglavnom su sanse i golovi preko krila, jer nasi desni/levi spoljni igraci ne pokrivaju svoje igrace u odbrani. 1
Dimitrije Posted October 24, 2023 Author Posted October 24, 2023 Snimci sa utakmice protiv Javora otkrivaju da kod oba Javorova gola (narocito kod prvog) bila postavljena ofsajd zamka ali da je u oba slucaja Djiga kasnio za ostatkom odbrane. Prema tome, kiksevi odbrane protiv Javora su vezane sa losim postavljanjem ofsajd zamki. To je stvar lose uigranosti i propusta na treninzima. Djiga ima problem da se lose postavlja (to je navedeno kao njegova glavna mana) ali zadatak trenera je da mu tu manu ispravi ili bar umanji, ili da ga odstrani iz tima.
Milosh76 Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 A pre toga je lopta isla ka krilu, gde nikog nije bilo da blokira centarasut... i onda je doslo do lose ofsajd zamke, kao kod prvog gola.
Ted Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 1 hour ago, Shaq said: da zaboravio sam i glazera da nabrojim, nachi borjan sa onom stomacinom ne bi primio ovoliko golova u ping pong lizi.. ne diraj Glazera Boga ti.....da nije bilo njega desila bi se Engleska pre no što su mladi otišli tamo zar treba ja kao grobar da vam čuvam golmana......zadnje vreme došlo 5
Milosh76 Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Морам да се фокусирам на фудбал, јер имам одговорност према клубу, навијачима и послу. Вредно радим са стручним штабом, и све што се тиче тренинга пролази нормално. Играчи су фокусирани, и обећавам Звездиним навијачима да ћемо сутра дати све од себе - почео је Бахар. Говорио је и израелски стручњак о начину на који се екипа брани. - Примали смо голове у претходним утакмицама, и свестан сам тога, али Јавор је погодио из само једног шута. Играли смо добро 80 минута и у другим околностима, утакмица би била завршена 5-0 или 6-0 за нас. Желимо да се унапредимо у том смислу, али неће бити лако против Лајпцига који има сјајан напад. Осврнуо се Бахар и на то да је Звезда примала голове у Лиги шампиона на почетку другог полувремена. - Претходне две утакмице у Лиги шампиона смо добро одиграли, али смо примали голове на старту другог полувремена. Надам се да ћемо и овог пута водити после 45 минута, али да ћемо се поправити у наставку и да се то неће поновити. Не одустаје Бахар од своје фудбалске филозофије. - Покушаћемо да играмо нашу игру, али гостујемо доброј екипи. Но, моја филозофија је да се надигравам са сваким и да идем на победу. Верујемо у себе. Не жели Бахар да открива карте пред сутрашњи меч, али истиче да ће Недељковић и Мијатовић конкурисати за утакмицу. - Знаћете сутра ко ће играти, али сви су здрави и добра је конкуренција у тиму. Недељковић и Мијатовић ће сутра бити са нама. Много су напредовали, задовољан сам оним што пружају и део су првог тима Црвене звезде - истакао је Бахар. 1
Recommended Posts