Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
36 minutes ago, kralj said:

Kad se to navodno desilo?

Ima na Mozzartu da su mu objasnili neke stvari...

Posted

Uvrtali su mu bradaje i kapali vosak na jaja sto je najurio Gobelju i Srnica, eto nam kad smo nezahvalni 

• +1 1
Posted (edited)

Mogu da razumem ako je uprava izrazila zabrinutost i nezadovoljstvo nacinom na koji igramo i mrsavim rezultatima u poslednjih mesec i po dana.  Medjutim, ako je uprava davala instrukcije kako bi i ko bi trebalo da igra, onda bi Barak trebalo da podnese ostavku i prepusti upravi da se bakce vodjenjem tima.  Uostalom, nije Baraku i strucnom stabu trenutno do slusanja bedastoca morona iz uprave koji se ujedno nisu setili da javno iznesu zaljenje i saucesce kluba svim Izraelcima iz strucnog staba i Glazeru zbog dogadjanja u Izraelu.

Edited by Dimitrije
  • +1 1
Posted

Mozda oni i hoce da podnese ostavku, pa kenjaju glupan & tupan kako bi trebalo da se igra.

Posted

Meni ovo miriše da je Baraku došao Zeman. Možda je i sam kriv za to, a možda smo samo prokleto opsjednuti velikim rezultatima.

• +1 1
Posted

Kod većine nas izgleda postoji samo crno i bijelo, pri tome je Tvorza crno (nema sumnje) a Bahar isključivo bijelo. Naravno da se mora porazgovarati sa trenerom, čisto da se vide planovi, kako će se dalje razvijati situacija. Evidentno je da nam odbrana škripi i da nešto mora da se mjenja, Linije djeluju nepovezano, nema timske igre, 11 pojedinaca na terenu, svako za sebe, pa šta se uradi. Stihijski napadamo, stihijski se branimo. Podrša čovjeku koji pokušava da napravi moderan tim, napadački orjentisan, posao je težak i mukotrpan. Postoji neki plan i neki ciljevi, mora se napraviti presjek ako ne ide, da se vidi može li se nešto korigovati, dodati, oduzeti, pojma nemam. Ali me raduje ovo, bezrazložna podrška, bez argumentovane kritike ne vodi nas nikuda.

• +1 1
Posted

Jebo vas Mozzart, pardonmyfrench. Već smo 100 puta apsolvirali da se putuje u banovinu za prenošenje Balerininih tekstova.

Posted
3 hours ago, Jesper23 said:

Kod većine nas izgleda postoji samo crno i bijelo, pri tome je Tvorza crno (nema sumnje) a Bahar isključivo bijelo. Naravno da se mora porazgovarati sa trenerom, čisto da se vide planovi, kako će se dalje razvijati situacija. Evidentno je da nam odbrana škripi i da nešto mora da se mjenja, Linije djeluju nepovezano, nema timske igre, 11 pojedinaca na terenu, svako za sebe, pa šta se uradi. Stihijski napadamo, stihijski se branimo. Podrša čovjeku koji pokušava da napravi moderan tim, napadački orjentisan, posao je težak i mukotrpan. Postoji neki plan i neki ciljevi, mora se napraviti presjek ako ne ide, da se vidi može li se nešto korigovati, dodati, oduzeti, pojma nemam. Ali me raduje ovo, bezrazložna podrška, bez argumentovane kritike ne vodi nas nikuda.

Niko ne kaze da je trener bezgresan, daleko od toga i da ne treba da sastance, ali poznavajuci lik i djelo njuski/njusaka koje su ga zvale na razgovor prije ce biti da je rijec o izlaznoj varijanti i pritisku, mrsomuđenju.

Posted (edited)
30 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Niko ne kaze da je trener bezgresan, daleko od toga i da ne treba da sastance, ali poznavajuci lik i djelo njuski/njusaka koje su ga zvale na razgovor prije ce biti da je rijec o izlaznoj varijanti i pritisku, mrsomuđenju.

Ne znam kakav bi to Bahar mogao imati pritisak osim rezultatskog, sve je u njegovim rukama. Šta mu mogu? Otjerati ga pa da uzme super novce dok odmara na plaži. Sigurno mu nisu pružili ceduljče sa startnom postavom. Naravno da treba da mu se mrsomudi kad nam je igra kurac. Zahtjeva se od njega ono zbog čega je i doveden, sasvim normalno. Nije on ovdje došao da ostvari "dječački san" za kikiriki, već da podigne nivo igre, a to trenutno ne radi. Razgovor može biti samo dobra i konstruktivna stvar, čisto da se vidi šta i kako dalje. Možda i on iznese neke stvari koje su mu potrebne da podigne nivo igre.

Isto je kao sa majstorom koji ti gradi kuću, rekao ti da će do oktobra biti saliven temelj, a samo je rupu iskopao od svega toga.

Edited by Jesper23
  • +1 5
Posted

Pa poenta i jeste ako on da oetavku onda ne morsju komplet da ga isplacuju po ugovoru. A za ovo istalo oko igre sam napisao u svom prethodnom postu.

Posted
14 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Pa poenta i jeste ako on da oetavku onda ne morsju komplet da ga isplacuju po ugovoru. A za ovo istalo oko igre sam napisao u svom prethodnom postu.

Šta je to po tebi trebalo da urade? Ovo zaista nije komplikovana jednačina. Nije isporučio ono zbog čega je doveden i kraj priče, svaka SLS ekipa nam može dati 2-3 komada i svakom ekipom igramo mrtvi jebeni egal mjesec dana. A na sve to ima za tri klase bolju ekipu od svih ekipa u SLS, računajući i Partizan.

Ne znam samo kojim bi to aspektom igre mogli biti zadovoljni? Šta nam to funkcioniše? Trenerski pečat ne postoji, ok čovjek forsira ofanzivno orjentisane igrače, i to je super, ali ja zaista ne vidim da bilo šta radimo sistemski. Čak ni onaj presing koji smo super radili tokom priprema, sad to uopšte ne radimo. 

Posted

Jebiga, procitaj moj inicijalni post, ne mogu 5x pisati isto i uopste nisam pisao da trener nema odgovornosti, sto ti rece uopste nije komplikovana jednacina.

Posted (edited)
2 hours ago, Jesper23 said:

Šta je to po tebi trebalo da urade? Ovo zaista nije komplikovana jednačina. Nije isporučio ono zbog čega je doveden i kraj priče, svaka SLS ekipa nam može dati 2-3 komada i svakom ekipom igramo mrtvi jebeni egal mjesec dana. A na sve to ima za tri klase bolju ekipu od svih ekipa u SLS, računajući i Partizan.

Ne znam samo kojim bi to aspektom igre mogli biti zadovoljni? Šta nam to funkcioniše? Trenerski pečat ne postoji, ok čovjek forsira ofanzivno orjentisane igrače, i to je super, ali ja zaista ne vidim da bilo šta radimo sistemski. Čak ni onaj presing koji smo super radili tokom priprema, sad to uopšte ne radimo. 

realno, nije ni mogao da isporuči nešto naročito do kraja oktobra. to što ekipa nije usvirana i naštimovana i što ima neki kiks nije razlog da se čitava priča završi. prvo prolazno vreme mu je u decembru, kada se završava ovaj ligaški deo Evrope, drugo mu je u maju kada se završava prvenstvo. to što Terzić ide okolo i priča kako mu klub puca na vrh Evrope i duva se preko svake mere, to je njegov problem a ne trenerov. kad bi se do tih visina dolazilo sa malo većom investicijom u igrački kadar i u roku od par meseci posle te investicije, pa imao bi 100 top klubova u Evropi.

mogli bi da se ugledate na ekipe koje trpe trenere malo više i duže. npr. Arsenal ili Liverpul. Arteta ne bi sastavio šest meseci u Arsenalu da se Terza i Mrkela pitaju. sreća njihova pa se ne pitaju. i Klop bi bio bivši odavno. on je imao celu jednu noćna mora sezonu, prethodnu, pa nije pedaliran. a nije ni napravio najveći uspeh tri meseca pošto je došao.

ispade da su vam više štete nego koristi doneli ti pripremni mečevi. Fiorentina naročito. evo ih ljudi pri vrhu Serie A, dobili Napoli u gostima, svima je bilo jasno da je rezultat te utakmice bio van pameti i zdravog razuma. ali bi se očekivao od ljudi koji vode klub poput Zvezde da ne odlepe na tako nešto i gadno se istripuju.

Edited by Ted
  • +1 4
Posted (edited)

Sve zamerke, opravdanja, obrazlozenja u vezi Bahara i Zvezdinog tima koja se ovde iznose prave smisla.  Ono sto meni ne pravi smisla je nagli pad forme od utakmice sa Vozdovcem.  Tim koji je do Vozdovca igrao ne lici na tim posle Vozdovca.  Nestala je igra, odbrana prima golove od pacera, neki kljucni igraci najednom pali u formi (Stamenjic, Kraso, Dragovic).  Uporedite broj primljenih golova pre i posle Vozdovca i broj datih golova pre i posle Vozdovca.  Pre smo bili u debelom plusu sa najmanje primljenih i najvise datih golova u ligi.  Posle Vozdovca u minusu.  Svim trenerima u nasoj ligi je postalo jasno da kada krenu u tranziciju 3-na-3 da imaju vise od 50% sanse da zabiju Zvezdi gol.  To mora da prestane i tu je strucni stab najodgovorniji.  Ako vec nemaju kavlitetne igrace da igraju sa trojcom u zadnjoj liniji i nemaju pouzdane defanzivne vezne, onda neka igraju sa cetvoricom u zadnjoj liniji.  Jer od ovih stopera koje imaju na raspolaganju tesko da se moze da napravi dobra zadnja linija sa trojcom igraca.  Ako bi se zaustavilo nerezonsko primanje golova i jurcanje rezultata, tim bi se stabilizovao i kavlitet koji imamo u ofanzivnom delu tima bi dosao vise do izrazaja.

Edited by Dimitrije
  • +1 1
Posted
33 minutes ago, Ted said:

realno, nije ni mogao da isporuči nešto naročito do kraja oktobra. to što ekipa nije usvirana i naštimovana i što ima neki kiks nije razlog da se čitava priča završi. prvo prolazno vreme mu je u decembru, kada se završava ovaj ligaški deo Evrope, drugo mu je u maju kada se završava prvenstvo. to što Terzić ide okolo i priča kako mu klub puca na vrh Evrope i duva se preko svake mere, to je njegov problem a ne trenerov. kad bi se do tih visina dolazilo sa malo većom investicijom u igrački kadar i u roku od par meseci posle te investicije, pa imao bi 100 top klubova u Evropi.

mogli bi da se ugledate na ekipe koje trpe trenere malo više i duže. npr. Arsenal ili Liverpul. Arteta ne bi sastavio šest meseci u Arsenalu da se Terza i Mrkela pitaju. sreća njihova pa se ne pitaju. i Klop bi bio bivši odavno. on je imao celu jednu noćna mora sezonu, prethodnu, pa nije pedaliran. a nije ni napravio najveći uspeh tri meseca pošto je došao.

ispade da su vam više štete nego koristi doneli ti pripremni mečevi. Fiorentina naročito. evo ih ljudi pri vrhu Serie A, dobili Napoli u gostima, svima je bilo jasno da je rezultat te utakmice bio van pameti i zdravog razuma. ali bi se očekivao od ljudi koji vode klub poput Zvezde da ne odlepe na tako nešto i gadno se istripuju.

Nije Fiorentina reper.  Po meni je mnogo vise reper igra na turniru u St. Petersburgu gde je Zvezda pobedila Zenit i Fenerbahce koji nisu nista slabiji od Fiorentine i koji nisu bili na pocetku priprema.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...