Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Jos da se osvrnem na danasnju igru Kange.  Nije to bio onaj Kanga na koga smo navikli: dobri pasovi, opasni sutevi, asistencije, golovi.  Medjutim, iznenadio me je koliko je danas trcao, pokusavao i ponekad uspevao da oduzme loptu od protivnika, ulazio u duele i na zemlji i u vazduhu i sa igracima koji su za glavu+ vislji od njega.  Naklon za taj trud.

• +1 2
Posted

Jasno mi je da većini Mitrović svojom jednodimenzionalnom igrom ide na onu stvar ali je jedno deset puta pismeniji taktički od Lučića za poziciju wing-beka...

Lučić je sasvim dobar bio na protivničkoj polovini, imao asistenciju, u odbrani se trudi, uklizava, ne kažem...ali kad se nađe u naših 16 samo doprinosi da nam se štoperi uspaniče (vidi treći gol Radničkog), takođe ga je na početku utakmice jedan igrač domaćih ostavio u prašini tako da je bilo tragikomično...

Uopšte nisam bio protiv Baharovih odluka da se Mijailoviću i Rodiću promeni uloga na početku sezone, obojica iskusni, solidnog pasa, delovalo je da to može funkcionisati ako ostali igrači odrade svoje defanzivne zadatke...ono što ne razumem je da na svakoj utakmici imamo eksperimente kao što je danas bio slučaj da smo utakmicu završili sa četiri stopera (Degenek, Điga, Dragović i Milunović), to je poslednje pokušao Pižon u Pragu, a ni jedan ni drugi ovom taktikom nisu bili ni blizu da ne prime gol...ima onaj Lazar Nikolić, nije nešto, ali bar može da odigra valjda 20 minuta desnog beka u domaćoj ligi kad treba da sačuvaš rezultat, gde je taj nestao ? Onaj mali Nedeljković takođe....

• +1 2
Posted (edited)
27 minutes ago, warp said:

Jasno mi je da većini Mitrović svojom jednodimenzionalnom igrom ide na onu stvar ali je jedno deset puta pismeniji taktički od Lučića za poziciju wing-beka...

Lučić je sasvim dobar bio na protivničkoj polovini, imao asistenciju, u odbrani se trudi, uklizava, ne kažem...ali kad se nađe u naših 16 samo doprinosi da nam se štoperi uspaniče (vidi treći gol Radničkog), takođe ga je na početku utakmice jedan igrač domaćih ostavio u prašini tako da je bilo tragikomično...

Uopšte nisam bio protiv Baharovih odluka da se Mijailoviću i Rodiću promeni uloga na početku sezone, obojica iskusni, solidnog pasa, delovalo je da to može funkcionisati ako ostali igrači odrade svoje defanzivne zadatke...ono što ne razumem je da na svakoj utakmici imamo eksperimente kao što je danas bio slučaj da smo utakmicu završili sa četiri stopera (Degenek, Điga, Dragović i Milunović), to je poslednje pokušao Pižon u Pragu, a ni jedan ni drugi ovom taktikom nisu bili ni blizu da ne prime gol...ima onaj Lazar Nikolić, nije nešto, ali bar može da odigra valjda 20 minuta desnog beka u domaćoj ligi kad treba da sačuvaš rezultat, gde je taj nestao ? Onaj mali Nedeljković takođe....

Svaka cast kako uopste uspevas da pohvatas sta ko igra. Ja nisam ni primetio da smo zavrsili utakmicu sa 4 stopera. Sve izgleda toliko haoticno od pocetka do kraja, da bukvalno ni ne konstatujem izmene i poentu istih.

Edited by bejzbolka
  • +1 1
Posted

zagovno se bahar dobro sa zadnjom linijom..

prodali azarova, katovali viga, oce da igra sa 3 stofera a nemamo ni 2 krstena™.. 

do zime mora da se skrpimo sa degenekom desno, micko je kritican za tu poziciju.. rodic levo, mada on ne moze da spoji dve utakmice.. tako da i tu mora da se izmislja nesto, a da nije mitrovic.. 

sve u svemu, teska prica..:fantom:

• +1 1
Posted

Zvezda ima cetvoricu igraca koji igraju poziciju desnog beka: Nedeljkovica, Viga, Nikolica i Degeneka.  Kako ni jedan od njih ne dobije prednost ispred Mihailovic’s (kada ovaj igra desnog beka), ja ne kontam.

Posted

Uz to Mijajlović je igrač max za Železničar iz Pančeva.

Posted

Lučić je igrač za završnu trećinu teena, on je igrač koji će na malom prostoru napraviti višak. Gurati njega na ving beka je samoubistvo, em nema motoriku da to iznese, em taktički nije spreman za tu ulogu. Jasna je meni namjera da idemo full napred, ali na ovakvu odbranu to ne ide. Mali Mitrović je dosta brži i odgovorniji od njega, nema ni približno tehniku kao Luča, ali je za tu poziciju dosta odgovorniji. Nama domaće ekipe prave problem zato što za bunker trebaju igrači tipa Lučića, a Mitrović je neupotrebljiv kad se ovi zabiju u šesnaseterac, sa druge strane kontra pukne bez po muke kada Luča ode visoko napred. Tu bi korekciju trebali odraditi veznjaci, ali na žalost Stamenić je u totalnoj kontri, a Hvang ipak nije klasičan zadnji vezni. Raduje me pokušaj da igramo sa što većim brojem pismenih igrača, ali bojim se da ovakva odbrana ne može da nosi sav taj teret. Od svih naših štopera na toj poziciji najbolje izgleda Rodić zato što je navikao da ode dosta široko i zna kako da se brani sa te pozicije.

• +1 3
Posted

Pored svojih nedostataka u igri Mitrović ljude nervira svojim izrazom lica baba-tetke kojoj je upravo poslužena ladna supa na svadbi...

• +1 1
  • Haha 6
Posted
1 hour ago, warp said:

Pored svojih nedostataka u igri Mitrović ljude nervira svojim izrazom lica baba-tetke kojoj je upravo poslužena ladna supa na svadbi...

Baba Simana - Velja Ilić TM :D

Jest vala, kod nas u Bosni se kaže ima li u tebi i malo damara. Da se malo trgneš, razbudiš, pošibaš.

Opet Bukari juče sa wtf potezom gde šutira glavom ka golu, a Konjević sam kao duh na drugoj stativi. Mada i tu ima rezona, bolje da sam pokuša, nego da doda kladi koja će svakako promašiti.

Posted

Кад видим да се Митровић назива бабом, морам два пута да погледам да ли сам на топику о КК или ФК...

• Haha 7
Posted
46 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Кад видим да се Митровић назива бабом, морам два пута да погледам да ли сам на топику о КК или ФК...

Ovaj iz KK se valjda odbabio, ali ne pratim dovoljno ...

• Haha 1
Posted

ako su tvorzan i krelemr zaista ukazivali na sastanku bakaru kako da igra, pisi propalo..

ima bakar sam sebe da krene da sabotira i uzme sve do poslednjeg centa od kompletnog ugovora..:fantom:

Posted

Kad se to navodno desilo? 

Sasvim je prirodno da se prilikom pregovora sa trenerom prezentuju smernice po kojima se planira razvoj kluba, pa i one vezane za sam koncept igre, ali ako su dali po intervencionizmu, da se ne zamajavam ja. 

Posted
36 minutes ago, kralj said:

Kad se to navodno desilo? 

Sasvim je prirodno da se prilikom pregovora sa trenerom prezentuju smernice po kojima se planira razvoj kluba, pa i one vezane za sam koncept igre, ali ako su dali po intervencionizmu, da se ne zamajavam ja. 

Prema sazanjima Mozzart Sporta Barak Bahar je prethodnih dana imao sastanak sa klupskom upravom, gde mu je predočeno da bi Crvena zvezda u narednom periodu trebalo da promeni neke stvari u igri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...