Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Dragović ni senka igrača od pre godinu dve. Prodaja Erakovića pokrenula je potpuno rasulo pozadi.

• +1 4
Posted (edited)

Mislim da nije trebalo da salju na pozajmicu ni Lekovica ni Djurica.  Jesu doveli Djigu ali ostali stoperi ne igraju dobro.  Istovremeno, Barah eksperimentise sa Mijailovicem i Rodicem na mestu stopera i to se ne pokazuje mnogo delotvorno.

Danas Kraso nije izdrzao ni jedan duel.  Svaki put je izgubio loptu.  Stamenic i dalje igra slabo.

Edited by Dimitrije
  • +1 1
Posted

odbrana malo jaca od kisele vode..

ali koji kezual style play by kraso.. vise se ja potrosim energetski gledajuci utakmicu, nego on na terenu.. nije ni cudo sto mu je plafon druga vrancuska liga..

Posted

da je bilo 4:4, tuki bi ga tako registrovali.. :fantom:

Posted
1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Dragović ni senka igrača od pre godinu dve. Prodaja Erakovića pokrenula je potpuno rasulo pozadi.

Jbg, sad ispade niko ne valja. Nista od ovoga nije do igraca.

• +1 1
Posted

Zbog sluzbenog rezultata, brisu se golovi Olejinki i Ivanicu.  Steta.

Posted

nevidjena glupost, kad vec nisu prekinuli na poluvremenu, nisu trebali ni sada..

• +1 1
Posted

Ja očekujem našu bolju igru uskoro :) 

Bez zezanja , opet pauza pola ekipe neće biti tu ,nema opet nekog uigravanja . Raduje oporavak Katai koji je tata za našu ligu ,tako da treba da dobija polako više šanse .

Nije toliki problem napad,dajemo skoro na svakoj utakmicu po 3 gola , ali zato odbrana horor . Valjda će se Bahar konačno odluciti za tri ili četiri u odbrani i forsirati iste igrače par kola pa da vidimo gde smo . Ima vremena da se sve to poboljša,hteli smo iskorak doveli trenera vala ga treba i istrpeti malo .

• +1 2
Posted

TSC izgubio od Spartaka, sad smo drugi... -4 u odnosu na Partizan.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

Mozemo li odbiti tu kaznu za ove levate, kao u americkom fudbalu da ostanu golovi Olayinki i Mirkecu?

• +1 4
Posted

Inače ova naša igra u odbrani me podseća na našu reprezentaciju ,ni tamo nemamo bekove a stoperi ispitni ,isto duva promaja samo tako .

• +1 1
Posted

U reprezentaciji Kostic i Lazovic su bolji u odbrani od Mitrovica i Bukarija, ali je centralni vezni red slabiji od Zvezdinog.  Da je Stamenic u boljoj formi, kao na pocetku, sezone mnoge napade protivnika bi zaustavili pre nego udju u nasu zavrsnu trecinu terena pa stoperi ne bi bili toliko izlozeni napadima protivnika.  Problem se augmentuje time sto Zvezdini stoperi ne samo da su u slaboj formi (Dragovic), nego sto vecina nisu ni prosek.  Zato sam mislio da je bolje da su Djuric i Lekovic ostali jer imaju potencijal da postanu bolji.  Od Degeneka, Milunovica, Mijailovica, Rodica i Spajica ne moze da se ocekuje da budu bolji od ovog sto pruzaju.  Djiga je poboljsanje ali ne dovoljno.  Bar jos jedan dobar stoper nam je potreban.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...