elementary Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 (edited) Realno nam je trebala ovakva zustra utakmica sa domaćinom koji se lozi ,izležava. Taman sladja pobeda . Mijailović može da prepusti mesto Degeneku ili nekom drugom . Bar je zanimljiva utakmica i pored katastrofa terena . Lucic dva puta asistent . Edited October 8, 2023 by elementary 2
warp Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Možemo li da ne primimo gol do kraja poluvremena ako je moguće ? 1
booyaka Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Kakvi lepi uslovi u Kg ,teren fenomenalan, vetar duva za sve pare . Biće opet jedna negledjiva utakmica . Čim pridjes igrača naprave faul . Nikad mi neće biti jasno kako može biti ovoliko loš teren pa čak i niželigaši imaju bolji teren . I naravno primamo i gol obavezno na gostovanju ,taman posla [emoji4] Ispade vrlo gledljiva utakmica, barem u prvom poluvremenu.Rekao bih da Baharu ovih dana sasvim razumljivo fudbal nije na prvom mestu, ali verujem da ćemo se iscimati dovoljno da pobedimo.
Dankan Ajdaho Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Mijailović mora hitno napolje, dok nije dao autogol ili dobio crveni. 2
hrkljush boys_2 Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Mirkeca nema nigdje cijelo poluvrijeme i onda ga zabije ko Šele.. Micko pod hitno vanka.
Dimitrije Posted October 8, 2023 Author Posted October 8, 2023 Svaki put kada Kragujevac udje u nasu trecinu, mirise na sansu. Delom jer nemamo dovoljno igraca da postave odbranu, delom sto igraci prave grube greske. Napred smo dobri.
Dankan Ajdaho Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Mijajlović mi je u par najgorih igrača koje sam gledao u Zvezdi, negde u ravni sa Tutorićem. 1
Milošica Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Mirko doktor fudbala. Jedan od poslednjih "old skul" igrača na našim terenima.
elementary Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 (edited) Nije kriv trener sto skoro svi naši odbrambeni igrači ove godine prave katastrofalne greske . Počev od utakmice na krovu gde smo im poklonili sva tri gola u svakom kolu bude očajna reakcija našeg igrača . Nema više kog da ubacuje ,probao i Spajica ,Degeneka,Rodića . Djiga za sada najbolji ,eto neka proba ponovo Degeneka u umesto ovog ludog Mićka. Degenek-Djiga,Dragović par utakmica ,mada i Dragović je loš . Edited October 8, 2023 by elementary 1
Recommended Posts