Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Svaki put kada je došao trener ozbiljnog trenerskog renomea, prošao je kao bos po trnju. 

Zeman, Bajević. 

Posted
27 minutes ago, bejzbolka said:

sklonio je neke nosioce iz tima

Koje to nosioce, leba ti?

• +1 1
Posted
27 minutes ago, bejzbolka said:

Pa realno, ako bude cetvrti u grupi, zaista, sto je dolazio? Nije kao da smo doveli trenera iz liga petice, pa smo sigurni da zna sta radi. Lik od uspeha ima iza sebe jednu grupnu fazu Lige sampiona sa Makabijem.

Mislim da je spucano previse para u njega i njegov strucni stab, dobio je ugovor kakav niko nije, a dovodila je Zvezda u proslosti i trenere jaceg renomea.

Dato mu je blanko poverenje, sklonio je neke nosioce iz tima, dobio od pojacanja sve sto je hteo.

To moraju da prate i rezultati.

Prvi pasus... odakle ti ideja da moramo biti treci? Igramo sa jacima od sebe(YB nije naivna ekipa), potpuno je moguce da osvojimo ovaj jedan bod, kao i da dobijemo YB i imamo 4.

Lajpcig i City su druga kategorija.

Drugi pasus... dobio je ugovor u skladu sa pregovorima sa Terzicem, svog renomea i para koje imamo. Ranije nismo imali toliko para, zar ne?

Treci pasus... nije sklonio NIKOG od nosilaca. Katai je bio povredjen, Kanga je na klupi i konkurise za tim, Borjan je izabrao pozajmicu umesto da se bori za prvi tim.

Dragovic i Ivanic su tu, zar ne? Koje nosioce je sklonio?

Cetvrti pasus... ima jos 30 utakmica u SLS i najmanje 4 u Evropi, malo je rano za ocenu ucinjenog, zar ne?

• +1 2
Posted
32 minutes ago, bejzbolka said:

Pa realno, ako bude cetvrti u grupi, zaista, sto je dolazio? Nije kao da smo doveli trenera iz liga petice, pa smo sigurni da zna sta radi. Lik od uspeha ima iza sebe jednu grupnu fazu Lige sampiona sa Makabijem. Mislim da je spucano previse para u njega i njegov strucni stab, dobio je ugovor kakav niko nije, a dovodila je Zvezda u proslosti i trenere jaceg renomea. Dato mu je blanko poverenje, sklonio je neke nosioce iz tima, dobio od pojacanja sve sto je hteo. To moraju da prate i rezultati.

da ali i ne..

vec je receno, ulazak u ls sledece godine donosi oko 70m eura, i sa te strane ova nikad vece ulaganja bi bila mizerna u odnosu na to sto bi donelo igranje ls sledece godine..

problem je sto je  partizan preuzeo™ logistiku™, pa sad ni osvajanje ping pong lige ne deluje toliko izvesno..

na stranu sto javnost kao javnost i tvorzan ne bi oprostili cetvrto mesto u ls sve i da smo vec stekli 20 bodova razlike nad partizanom..

a s obizirom da smo u ne malom zaostatku za partizanom, to samo pojacava nervozu i pritisak na bahara..

da stvar bude jos misterioznija, protiv ozbiljnih timova u pripremnom delom smo igrali i izgledali vrlo ozbiljno.. dok sad delujemo nesigurnije i uplasenije nego  kad smo igrali sa srnicem i gobeljicem na terenu..

Posted (edited)
22 minutes ago, dragance said:

Koje to nosioce, leba ti?

Katai i Kanga.

15 minutes ago, Milosh76 said:

Prvi pasus... odakle ti ideja da moramo biti treci? Igramo sa jacima od sebe(YB nije naivna ekipa), potpuno je moguce da osvojimo ovaj jedan bod, kao i da dobijemo YB i imamo 4.

Lajpcig i City su druga kategorija.

Drugi pasus... dobio je ugovor u skladu sa pregovorima sa Terzicem, svog renomea i para koje imamo. Ranije nismo imali toliko para, zar ne?

Treci pasus... nije sklonio NIKOG od nosilaca. Katai je bio povredjen, Kanga je na klupi i konkurise za tim, Borjan je izabrao pozajmicu umesto da se bori za prvi tim.

Dragovic i Ivanic su tu, zar ne? Koje nosioce je sklonio?

Cetvrti pasus... ima jos 30 utakmica u SLS i najmanje 4 u Evropi, malo je rano za ocenu ucinjenog, zar ne?

YB je svakako trenutno slabiji od nas. To sto smo igrali egal sa njima pre 5 godina, ne znaci da treba i danas. Nsimo vise toliko underdog ekipa kao tada. Ipak su napravljeni odredjeni rezultati u poslednjih par sezona i ne moze da se kaze da smo u istoj poziciji kad kad smo igrali sa njima pod Milojem. Sada smo favoriti u tom duelu i treba to i da prihvatimo. Pritom, ulozeno je jako mnogo para u ekipu i strucni stab, daleko vise nego sto je YB ulozio u svoju.

Sto se tice ugovora i renomea, opet pitam kog renomea? U Seriji A ima trenera sa slabijim ugovorima od Bahara. Ne znam koje on to rezultate ima iza sebe da zasluzi takvo poverenje.

Odgovorio sam vec gore, sklonio je dva najbolja igraca. Da li ce Katai da se vrati ili ne videcemo. Evo danas ga opet ne najavljuju u postavi. Kange nema na mapi.

Ja sam rekao AKO bude cetvrti u grupi. Nisam rekao sad odmah.

Edited by bejzbolka
  • +1 1
Posted

Glazer - Djiga, Mijailovic, Dragovic - Bukari, Kanga, Hwang, Ivanic, Lucic - Olayinka, Ndiaye

Bazveze sto opet nema Krassoa u 11.

• +1 3
Posted

Jedna stvar je kad se Fejenord nađe u prvom šeširu ili Njukasl u četvrtom zbog rejtinga lige...

Zvezda i Jang Bojs su skoro sami zaradili svoje koeficijente što je nas svrstalo u treći a njih u četvrti šešir, vrlo je logično očekivati pozitivan skor protiv takve ekipe, ili smatramo da nam uopšte nije mesto u LŠ pa smo u svim mečevima autsajderi ?

• +1 1
Posted

Pa i nije nam mesto u Lš,Liga Evrope je nas rang i tu bi se sa svima pošibali. 

• +1 1
Posted

Nisam uopste stekao utisak da je YB slabiji od Zvezde, zapravo mi deluju dosta kompaktnije i ozbiljnije nego 2019, rekao bih da su napravili veci iskorak od nas za ove 4 godine. Ima svakako i do rutine igranja jacih utakmica u dosta kvalitetnijem i regularnijem prvenstvu.

U najboljem slucaju po nas to je 50-50 duel, s tim sto jako tesko mogu zamisliti pobedu u Bernu na onom vestaku, pre cemo drknuti Lajpcig na Rajku.

Posted

Mi smo tek sklopili tim, lutamo sa prvim timom i taktikom, novi trener, 5-6 novih prvotimaca... daleko smo mi od maximuma forme i igre.

A to ko je  vise para ulozio ne vazi ni na FM vise.

• +1 1
Posted

Zvezda mora da dobije jang bojs na punoj marakani, sve ostalo je kiks, sad nevezano za ls. To je crvena zvezda kod kuce protiv jang bojsa. Crvena zvezda koja je dugogodisnji sampion srbije, redovan ucesnik grupa ili ls ili le, sa novim, ozbiljnim trenerom i pojacanjima od 5 miliona eura. Da se ne lazemo... 

Nesto mi deluje da bi ih proslogodisnji tim lagano otresao. 

• +1 1
Posted
28 minutes ago, elementary said:

Pa i nije nam mesto u Lš,Liga Evrope je nas rang i tu bi se sa svima pošibali. 

Onda nek LŠ igraju samo ovi supertimovi jer ni prvak Danske, Hrvatske, Turske, Belgije, Škotske, Austrije, Češke ne može da prođe grupu, pa....skoro nikada

Posted
12 minutes ago, MocaVukotic said:

Zvezda mora da dobije jang bojs na punoj marakani, sve ostalo je kiks, sad nevezano za ls. To je crvena zvezda kod kuce protiv jang bojsa. Crvena zvezda koja je dugogodisnji sampion srbije, redovan ucesnik grupa ili ls ili le, sa novim, ozbiljnim trenerom i pojacanjima od 5 miliona eura. Da se ne lazemo... 

Nesto mi deluje da bi ih proslogodisnji tim lagano otresao. 

YB je sampion zemlje koja nas je dva puta uzastopno otreslana svetskom prvenstvu. Nije bas da su šampioni Armenije.

• +1 5
Posted

Zvezda bi morala da dobije YB sa 3:0 da je 1986, pa i 2003 još uvek,  ali ovaj YB2.0 koji je prekinuo dominaciju Basela koji je bio redovni učesnik LŠ i LE, je po kvalitetu bliži RB Lajpcigu nego Zvezdi, tako da su 3 nerešene iz 3 utakmice sa njima realan rezultat, biće dobro ako  bude i 4/4

• +1 3
Posted (edited)

Kakvi lepi uslovi u Kg ,teren fenomenalan, vetar duva za sve pare . Biće opet jedna negledjiva utakmica .

Čim pridjes igrača naprave faul .

Nikad mi neće biti jasno kako može biti ovoliko loš teren pa čak i niželigaši imaju bolji teren .

I naravno primamo i gol obavezno na gostovanju ,taman posla :) 

Edited by elementary
  • +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...