Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

baraku je učinjena medveđa usluga odlaganjem utakmice sa tsc-om, posle je usledilo odlaganje derbija zbog dana žalosti

gvardiola i anćeloti ne bi mogli da utegnu tim koji odigra dve utakmice za 19 dana, pa sad i pauza zbog reprezentacije

Zvezdi je ucinjena medvedja usluga, jer cemo se i dalje uljuljkivati. Baharu je ucinjena usluga, jer bi u slucaju da je igrao derbi i TSC vec bio bivsi. A ovako ce biti za mesec-dva, mada kako igramo mozda i ranije.

• +1 1
Posted
13 hours ago, Milosh76 said:

Posle Kragujevca ide Javor u BG pa pauza. Posle toga verujem da ce biti mnogo bolja forma nego u septembru.

KG pa pauza. Javor je posle pauze, a posle Javora je Lajpcig.

• Hvala 1
Posted (edited)
3 hours ago, bejzbolka said:

Zvezdi je ucinjena medvedja usluga, jer cemo se i dalje uljuljkivati. Baharu je ucinjena usluga, jer bi u slucaju da je igrao derbi i TSC vec bio bivsi. A ovako ce biti za mesec-dva, mada kako igramo mozda i ranije.

ovo uopšte nije izvesno, čak je najmanje izvesno jer podrazumeva da bi izgubio obe. od svih mogućih ishoda tih utakmica ovaj je najmanje verovatan.

sa druge strane, ako bi dobio obe, što je mnnogo verovatniji ishod, eipa bi izašla iz krize a pridošli igrači bi imali dodatnog vremena za uigravanje.

po onome što možemo da vidimo, moj neki zaključak je da je odloženo zbog Delija i njihove konekcije sa događajima na Kosovu. realno, trebalo je da se igra u zakazanom terminu ili sutradan. nije bilo objektivnih razloga za suprotno, osim ove priče sa Delijama. što se samo slika njihove realne moći u ovom trenutku ili nečijeg straha od njihovih potencijalnih akcija.  

Edited by Ted
  • +1 3
Posted

Ne znam zasto je najmanje verovatan, mi se mucimo i sa prosecnim Ling longasima, a TSC i Partizan su u naletu. Objektivno jesmo jaci, ali na terenu ne izgledamo tako.

• +1 1
Posted
1 hour ago, bejzbolka said:

Ne znam zasto je najmanje verovatan, mi se mucimo i sa prosecnim Ling longasima, a TSC i Partizan su u naletu. Objektivno jesmo jaci, ali na terenu ne izgledamo tako.

zato što vama upravo trebaju utakmice sa protivnicima koji su jači od klasične Linglong mizerije. nećete izaći iz krize tako što ćete dobijati Surdulicu i Napredak isl. niti će ekipa da se psihološki digne zato što dobija takve protivnike, ubedljivo ili neubedljivo. svi oni znaju da je to, da se niko ne vređa, mizerija od fudbala i kvaliteta. vama nedostaju kvalitetne utakmice, jači protivnici i jači otpor. recimo tekme protiv TSC i Partizana su bile idealne za tu vrstu izlaska iz krize. pošto se iz krize izlazi igrajući fudbal, a ne ređajući pobede protiv preslabih protivnika.

u tom smislu ovo su bila dva protivnika taman da se u ekipi podigne nivo adrenalina i tenzije, a u takvim okolnostima je najverovatnije da će i kvalitet da ispliva na videlo. a on je u oba ova slučaja, na vašoj strani.

• +1 2
Posted
20 hours ago, Ted said:

@Milosh76

mislim da je sasvim izvesno da će Zvezda osvojiti titulu. kada bih se kladio, kao što ne radim, stavio bih pare na ovo. koliko god hoćeš. mada verujem da je kvota bedna. možda to neće biti kako su Terza i Mrkela maštali, sa 30 bodova viška i gol razlikom +150, ali to realno nije ni bitno.

mda, sasvim izvesno.. 6 penala za potlaceni™ partizan u prvih 9 kola..:fantom:

• +1 1
Posted (edited)

Jbt Ted dolazi sa najnormalnijim postovima, razbija neke grobarske teorije o odlaganju meča, i dobije ovakav odgovor.

I onda kukanje o atmosferi na sportu, kao što li je takva.

Edited by Milošica
  • +1 1
  • -1 1
  • Tužno 1
Posted
2 minutes ago, Shaq said:

mda, sasvim izvesno.. 6 penala za potlaceni™ partizan u prvih 9 kola..:fantom:

Ti si jedini koji pominje Partizan kao kandidata za titulu. Mada realno ni ti to ne misliš nego samo troluješ.

Što se tiče Bahara i prelaznog roka, na papiru se nema šta zameriti. Doveden strani trener višeg ranga od prethodnika, značajno se potrošilo na pojačanja sa idejom da se godine dominacije materijaliziju nekim iskorakom ili trajnim prelaskom u viši evropski rang.

U praksi kao što neko reče, nije svaki trener dobar za svaki klub. Ukoliko Bahar ne uzme to treće mesto u LŠ i osvoji prvenstvo uz suviše prosutih bodova protiv nikad slabijeg večitog rivala, teško da će ga ostaviti da gradi ekipu još godinu ili dve. Pre svega jer Zvezda nije klub poznat po strpljenju a i u tom scenariju će veliki broj navijača da postavi legitimno pitanje "Što je ovaj dolazio, četvrto mesto u LŠ i titulu u ovakvom odnosu snaga bi uzeo i Miloje II"

Posted
3 hours ago, *edited by mod said:

Pre svega jer Zvezda nije klub poznat po strpljenju a i u tom scenariju će veliki broj navijača da postavi legitimno pitanje "Što je ovaj dolazio, četvrto mesto u LŠ i titulu u ovakvom odnosu snaga bi uzeo i Miloje II"

Nazalost, apsolutna istina.

Posted
3 minutes ago, Milosh76 said:

Nazalost, apsolutna istina.

vama su problem Terzić i Mrkela, a ne Bahar

količina arogancije i samohvale koju su počeli da iskazuju, pored toga što je naprosto neprijatna i napristojna, može da bude kontraproduktivna i za rezultate i klub u celosti

taj vaš željeni još jedan korak napred, teško da će da dođe sa njima na čelu 

• +1 4
Posted

U pravu je neko ko je ranije napisao da Ted piše korektno i fer, ali ja ne mogu da se otmem utisku da kad Ted krene da često i korektno ovdje piše - da to uglavnom znači da su nam kola makar malko krenula nizbrdo. 🤣

Posted (edited)
18 minutes ago, red star forever said:

U pravu je neko ko je ranije napisao da Ted piše korektno i fer, ali ja ne mogu da se otmem utisku da kad Ted krene da često i korektno ovdje piše - da to uglavnom znači da su nam kola makar malko krenula nizbrdo. 🤣

kao na primer kada ste nas pobedili u prvom derbiju u EL prošle sezone. ili na primer kada sam pisao posle vašiih odličnih partija u u Evropi u fudbalu prethodnih sezona

bez veze ti je ovo. a ako si primetio ja upravo i pišem da ništa nije krenulo nizbrdo i da je previše rano za takvu ocenu. možda nije u skladu sa optimisitičnim navijačkim očekivanjima, ali to ne znači da je nizbrdo. a možeš da veruješ da o putu nizbrdo zna neko čiji klub je, bez ikakve sumnje, na toj putanji jedan duži niz godina

ili da ti kažem ovako. ja sam navijač Partizana i po definiciji Zvezda nije klub koji volim, za koji navijam i koji me preterano interesuje. ali volim ovaj forum i gotivni su mi (velikom većinom) ljudi koji ovde pišu, što uključuje i vas koji navijate za Zvezdu. zato smatram da ne bi trebalo da bude nikakv problem da podelim poneku misao o vama i sa vama i da nema razloga da se to tumači kao nekakva zlomisao ili suptilno podjebavanje.

Edited by Ted
  • +1 4
Posted (edited)

Sjajan je Ted. Išlo ovoj Zvezdi dobro ili loše upisi su mu na mestu, argumentovani, sa sve nakovnjem ispod čekića. S takvim likom se gleda derbi & možeš da čuješ nešto što možda ne želiš, a da se ne uvrediš na kraju. 

18 minutes ago, red star forever said:

Pustinjska lisica Rommel svetog nam topića. Tamo dole je zovu fennec. :cool:

n

Edited by Medusa_trip
  • +1 2
  • Hvala 1
Posted

Pa realno, ako bude cetvrti u grupi, zaista, sto je dolazio? Nije kao da smo doveli trenera iz liga petice, pa smo sigurni da zna sta radi. Lik od uspeha ima iza sebe jednu grupnu fazu Lige sampiona sa Makabijem. Mislim da je spucano previse para u njega i njegov strucni stab, dobio je ugovor kakav niko nije, a dovodila je Zvezda u proslosti i trenere jaceg renomea. Dato mu je blanko poverenje, sklonio je neke nosioce iz tima, dobio od pojacanja sve sto je hteo. To moraju da prate i rezultati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...