Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
19 minutes ago, Poludziber said:

Neee....! Reci mi da ovo boldovano nije tacno?! :cry:  Daj da prijavimo tuzilastvu, sta se ceka? Sigurno ce nasa pravna drzava ekspresno da reaguje. Ajde sto kradu Zvezdu lopovi ali to sto im se jebe za Srbiju za srce me ugrizlo...nista im sveto nije.

Izbaci "polu" iz nicka i sve ce biti ok

• Wub 1
  • -1 1
Posted

I da, da ne zaboravim... prosecni stranci. A kakve ti ocekujes? Vrhunske? Evo sto npr nismo doveli joska Gvardiola? Ili onog Dokua, nego ga pokupio Siti? Mislim mi smo doveli ovog Hvanga za 5 miliona evra sto je duplirani rekord maksimalnog transfera u istoriji srpskog fudbala. To mu dodje dyeparac vecini igraca ucesnika CL... Ja bih voleo da su nasi igraci bas ti, renomirani koji ce da udju i pokidaju neki tamo ManCity, ali nije na odmet biti ponekad i realan... makar malo, jer neki komentari su bas ono, paralelni univerzum...

• +1 1
Posted

Ja se ne slažem, Dragović je bio sigurno lošiji od Stamenića. Recimo, za gol svi optužiše potonjeg, ali gro krivice je na Dragu. Ranko Stojić 🥰 je lepo objasnio posle u studiju. 

Posted (edited)

Da li je ovo zavredelo tepsiju bureka i jogurt?

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezdi-nije-potreban-menadzer-vec-trener-bahar-kao-jaric-zivadin-iz-kamiondzija/463400

Poruka Mirka Ivanića da o padovima na početku drugog poluvremena treba da govori trener, otvorila je ozbiljnu tematiku o tome da li se i u kolikoj meri na treninzima Crvene zvezde ozbiljno radi. Posebno što se u sportskim kuloarima priča o tome da je Barak Bahar prilično ležeran tokom ciklusa između mečeva, i da na taj način neprijatno iznenađuje igrače navikle na spartanski dril kod Dejana Stankovića, nervozu kao redovno stanje, pravljenje veštačke frke kao neizostavan trenerski blef, te taktičku umivenost kod oba Milojevića.

Postoji intervju Vladana Milojevića u kome govori da ga ne zanima da li se igrači međusobno druže ili poštuju, ali dok je on trener srpskog šampiona izgledaće i udaraće na utakmicama kao stisnuta pesnica.

Mad Arthur GIF by MOODMAN

Edited by Dankan Ajdaho
Posted

Ne znam da li sam gore uvrede našim igračima čuo nego sa Zapada za vreme one utakmice sa Grashopersom u Beogradu, a znamo kako se ta sezona završila :mellow:.

Sa druge strane mislim da smo se svi složili na forumu da je dovođenje Bahara bilo znak da klub želi da se u okviru svojih mogućnosti podigne za stepenicu više i proba da dosegne plafon koji bi mogao klub iz ovog regiona Evrope da dosegne, a to bi bilo neko 1/8 finala Lige Evrope dosegnuto preko trećeg mesta u grupi LŠ (zbog veće zarade u ovom takmičenju).

Jang Bojs ima izuzetnog trenera i solidne igrače ali mi jednostavno timove sličnog kvaliteta i renomea moramo da pobeđujemo kod kuće ako želimo napredak...Nova situacija za nas što smo prvi put od kad smo u grupama LŠ na jednoj utakmici bili favoriti. Sa pritiskom se nismo najbolje izborili iz razloga koje smo spominjali, ali od te pozicije blagog favorita po meni ne treba bežati 

Za domaće prvenstvo mišljenja sam da je normalno i realno očekivati titulu sa obzirom na sastav tima a niko ozbiljan ne treba da očekuje da to bude bez ijednog poraza ili nerešene utakmice (ko će se za tri godine sećati da li smo imali 106 ili 75 bodova, samo se titule pišu)

• +1 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ne razumem baš koncept sportskog novinara zaposlenog za kladionicu....

Da bi kladionica imala veću zaradu oni bi zapravo trebalo da pišu kontra od onoga kako jeste....pa Darjan u tom smislu ispunjava svrhu :laugh:

Edited by warp
Posted

Odgledao reprizu...

Vruća glava je bila razlog negativnog stava naspram Hvangovih prekida....izvodio ih je kako izvodi Vord- Prauz iz Vest Hema jako i u peterac, odbrambeni igrači (i golman) YB jednostavno su bili fantastični u tom segmentu....

Pri generalnom ne-padanju-u-nesvest vezano za  njegove  kvalitete ostajem....

Sa @adasevic se slažem za Krasoa, u "staroj" Zvezdi imali smo Kataija i Kangu koji su umeli da proture loptu tamo gde protivnik ne očekuje....ako ostaneš samo sa Ivanićem kao kreativcem, protivnik te lako čita, čak i u domaćici....

Posted

Милоа ћемо од блата да правимо.

Posted

Sto je bilo bilo je.  Na redu je utakmica u Kragujevcu protiv pretposlednjeg tima.  Ocekuje se pobeda i to bez drhtanja u zavrsetku utakmice.  Ako moze i dopadljiva igra, bio bih zadovoljan.  Svaki kiks (nereseno ili poraz) znacio bi verovatno oprostaj od titule a moguce i od Bahara na kraju prvog dela sezone.  Ne bih se zacudio da je Terzic vec razgovarao sa V. Milojevicem.

Posted

Off

Dajte onu sliku Darka Panceva sto je neko skoro kacio please. Ovaj fazon

IMG-a8dabf0eb584c89972748deecc1f34db-V.jpg

Posted

Uf, ovo izgleda grdje nego Beograd na vodi.

Posted

Vladan Milojevic je potpisao ugovor pre oko mesec dana sa Apoelom iz Limasola.

Nekadašnji trener Crvene Zvezde, Vladan Milojević, nastaviće trenersku karijeru na Kipru, gde će da predvodi Apolon iz Limasola.

Sanse da preuzme Zvezdu su NIKAKVE.

Na stranu sto samo budale menjaju trenera posle 10 takmicarskih utakmica. 

• +1 1
Posted
43 minutes ago, Milosh76 said:

Vladan Milojevic je potpisao ugovor pre oko mesec dana sa Apoelom iz Limasola.

Nekadašnji trener Crvene Zvezde, Vladan Milojević, nastaviće trenersku karijeru na Kipru, gde će da predvodi Apolon iz Limasola.

Sanse da preuzme Zvezdu su NIKAKVE.

Na stranu sto samo budale menjaju trenera posle 10 takmicarskih utakmica. 

Moze li bez Vucicizama?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...