Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Jbt, sve se slažem sa Rankom Stojićem. :isuse:

Šerif je igračina, iz aviona se vidi. Može svako da promaši zicer, ali dečko se zna i sve radi. Doći će i realizacija. 

Ja bih probao i njega i Olajiniku zajedno. 

• +1 5
Posted

alo koliko šeširi umeju da budu varljivi, Newcastle u četvrtom šeširu je hit. pratio sam malo i njihovu tekmu protiv PSG, kakav crni četvrti šešir

očigledno je, ali moram da konstatujem da je vrlo dobro što ste ih izbegli :)

• +1 1
Posted
2 minutes ago, sigurnost said:

Lakše je pobediti u Cirihu nego uzeti bod Lajpcigu u 2 meča.

slažem se, ali nije nemoguće.....nisu oni baš nivo Sitija ili Barse

• +1 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Ted said:

alo koliko šeširi umeju da budu varljivi, Newcastle u četvrtom šeširu je hit. pratio sam malo i njihovu tekmu protiv PSG, kakav crni četvrti šešir

Pa izbegli smo ih zbog Sitija.  Nije bas da smo imali srece.

Edited by Dimitrije
Posted
1 minute ago, Dimitrije said:

Pa izbegli smo ih zbog Sitija.  Nije bas da smo imali srece.

bilo koji tim iz prvog sesira je nula poena za nas automatski, newcastle iz cetvrtog takodje. sa yb smo vec izvukli bod

• +1 1
Posted

Dogod nas tim ima "zute minute" (koji traju po pola sata i duze) u toku utakmice, dotle necemo da pobedjujemo jake ekipe.   Cak ni ekipe u rangu Vozdovca i Cukarickog.  Ti padovi u igri moraju da se svedu na minimum i na vrlo kratke periode.  Dzaba nama taktika "Hajmo, hajde, svi u napad" kada jurimo da izjednacimo u zavrsnom delu utakmice. 

Posted
4 minutes ago, roux senyurt said:

bilo koji tim iz prvog sesira je nula poena za nas automatski, newcastle iz cetvrtog takodje. sa yb smo vec izvukli bod

Ja mislim da smo bili u grupi sa drugim mancesterskim timom, da bi izvukli bod.  To je ekipa slicna Zvezdi po tome sto dozivljava raspad sistema u toku utakmice.

• +1 1
Posted (edited)

Vrlo interesantna odluka Bahara je da u LŠ obe utakmice igra sa 4 pozadi iako:

a) sve pripremne i utakmice u SLS počinje sa 3 pozadi, osim one najgore odigrane utakmice sa Čukaričkim

b) od 4 "klasična" beka koje je imao u sastavu na početku sezone, ostaje bez trojice (Azarov, Vigo, Nedeljković je sa mladima) a Rodić celu sezonu igra više štopera nego beka (za ovo drugo očigledno nema snage)

Edited by warp
  • +1 1
Posted
18 minutes ago, Ted said:

Ne mogu dva Engleza u grupi

Posted

Baharovi eksperimenti sa pozicijama igraca u timu nas kostaju.  Na primer sa Stamenicem na mestu stopera, zatim Mijailovic na mestu desnog beka, pa Kraso u srednji red (kada je Ivanic bio povredjen), pa Kanga na mestu zadnjeg veznog, pa Rodic na mestu stopera i defanzivnog veznog,  Svi ovi igraci osim Mijailovica posle ovih rotacija igraju znacajno slabije nego na pocetku sezone.  Mijailovic uvek igra na isti nacin bilo gde da ga stave.  Da ne pominjem igrace koji su na pocetku sezone imali znacajnu minutazu a sada jedva da odigraju koji minut (Degenek, Kvanga, Lazar Nikolic).  A Bahar je posebno insistirao da dovedu Degeneka.

Posted

Ja bi ovde izbacio Stamenica a umesto njega Micko, na Mickovo mesto Degenek i umesto Mitrovica Olanjika pa da vidimo.

• +1 6
Posted

Dobili bi ovo da smo u formi sa pocetka sezone. Kako smo odigrali 4 potonja ligaska meca ovo je bilo bas dobro tako da sam zadovoljan. 

• +1 5
Posted (edited)

To zvuci dobro, ali tim mora da se uigra.  Mi nismo uigrani i delujemo rastimovano u znacajnom delu utakmica.  Kao sto rekoh, Barah mora da odluci kako ce i sa kim ce da igra a ne da eksperimentise sa pozicijama igraca i sa sistemom igre.  Kada se tim uigra, sto znaci da se neke stvari dovedu do automatizma (npr. iznosenje lopte sa nase polovine, saradnja centralnih veznih i bocnih igraca, itd.), onda mozemo da se nosimo sa jakim ekipama i da razvaljujemo domacu boraniju.  Do tada, ima da se mucimo i kukamo kako nemamo srece.  Videcemo sta cemo u nedelju da uradimo u Kragujevcu.  Bojim se da cemo opet da se mucimo.

Edited by Dimitrije
Posted

Posle KG opet ide pauza od dvije sedmice. Zaboravi na uigravanje :D

Posted

Propustili smo da posle 1:0 spustimo loptu na zemlju i preko Bukarija napadamo kvadratne kilometre praznog prostora...odnosno napravili smo to jedanput kada nam je poništen gol zbog ofsajda...

U svim ostalim situacijama duvali smo neke duge lopte na Ndijaja koji se borio koliko je mogao dok je imao snage ili su igrači bili u promenjenim ulogama tako da je Bukari davao završni pas Ivaniću i sl...

Ne očekujem neko spektakularno poboljšanje u domaćem prvenstvu a protiv Lajpciga svakako ne treba skidati gaće, oduvek su nam "ležale" Nemačke ekipe a iako tim prepun talenata, RBL je zapravo ekipa bez rezultatskog pritiska, pravljena da se igrači prodaju u druge klubove za što veći novac...bukvalno KK Mega za bogate...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...