Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Nije Hvang pogađao njihove odbrambene igrače nego su oni dobijali vazdušne duele. On je savršeno centrirao.

• +1 5
Posted

ja se ne bih ljutio da, sto neko rece, imamo dva hvanga

• +1 4
Posted

mnogo važan gol Bukarija, ostavlja vas u igri za Evropu 

YB je taktički vrlo disciplinovan, imaju snagu, brzinu, visinu, ali nemaju neki naročit kvalitet.....vi niste izgledali dobro, na mahove je to izgledalo ok, nije da niste bili opasni ali to nije dovoljno na ovom niovu. oni su imali mrtvu šansu da zatvore utakmicu, na vašu sreću nisu je iskoristili. realno, dve ekipe na LE nivou. 

• +1 3
Posted

Steta, realno dobri su bili, dosta udaraca, sansi, guzvi, kornera. Zasluzili su realno pobjedu. Ono sto je meni neprihvatljivo je minutaza Krassoa, taj majstor mora igrati daleko vise. Bukari nas Black Panther, brat Ndiaye poginuo veceras, Glazer odlican, Djiga perfektna utakmica i onda onaj glup penal, Mirkec standardno dobar.

Kod nas veceras najgori Mitrovic i Stamenic.

Škot nije uticao na rezultat ali je iritantni žvaljo, propustio bar 3 zuta da pokaze njima.

• +1 2
Posted
1 minute ago, roux senyurt said:

ja se ne bih ljutio da, sto neko rece, imamo dva hvanga

Ajde videćemo, 

Sa njim u timu Olimpijakos je imao jednu od najgorih sezona u poslednjih 15 godina, možda grešim ali čini mi se da dečko nije meč-viner....

• +1 1
Posted

Stamenić najveće razočarenje.

Nadam se da je Bahar shvatio da Rodić i Mitrović nemaju šta da traže u prvih 11.

• +1 2
Posted (edited)
Just now, Dimitrije said:

Katai je imao dva zicera i oba fulao.  Nedostaju mu utakmice da povrati rutinu.

Da ne preterujemo, bile su ok sanse, nikako ziceri. Kolko mu fali rutine, tolko se po njegovoj kretnji tacno vidi da zna gde ce lopta da zavrsi, zato se i nasao u dve dobre situacije. Ne moze da trci kao crnci, ali on iza Endiaja i Bukarija bi mi bio izbor za napadacku taktiku.

Edited by JohnnyD
  • +1 2
Posted
Just now, warp said:

Ajde videćemo, 

Sa njim u timu Olimpijakos je imao jednu od najgorih sezona u poslednjih 15 godina, možda grešim ali čini mi se da dečko nije meč-viner....

stoji ono sto si napisao za one traljave udarce. imao je on i par losih dodavanja ali se posle njih se odmah vracao da ispravi gresku. covek trci za dvojicu i glava mu radi brzo.  meni se svideo, ne mora ni da daje golove :)

• +1 1
Posted

Rekoh pre utakmice da mozemo da pobedimo pod uslovom da Mitrovic, Stamenic i Serif zaigraju bolje nego sto su igrali poslednjih mesec dana.  Na zalost, prva dvojca i ovaj put najgori u timu.  Zbog toga smo izgubili igru na sredini terena gde su YB bili bolji, a to ne bi smelo da se dogodi.  Uz to, Stamenic je izgubio igraca koga je cuvao i ovaj je plasirao loptu u gol.  Vreme je da ovaj momak, koji je toliko obecavao na pocetku sezone, ode na klupu.  Problem je sto zamenu za njega nemamo.  Mozda Mijailovic a na desnog beka neka proba Degeneka. 

Posted
16 minutes ago, warp said:

Bezveze smo odigrali ovih sedam minuta kad nisu znali gde su, mi napadamo preko Mićka :isuse:

Za razliku od većine nisam oduševljen Hvangom, na oko izgleda da radi sve što treba, ali baš kad treba da dobije duel on ga izgubi, kad treba da da gol sa penala golman mu odbrani, od 10 kornera, 9 puta pogodi odbrambenog igrača...

Bahar previše improvizuje, pravi panićne izmene i menja formacije...više bi voleo da je gurao onih 3 pozadi sa početka sezone pa šta bude....malo je bod ovde, moralo je da se dobije ...

Delimo misljenje za Korejanca. I da, podhitno ga treba izmeniti kao izvodjaca kornera

• -1 2
Posted

Lajpcig je za klasu bolji od YB. čini mi se da oni imaju sve ove kvalitet YB koje pomenuh ali i veći individualni kvalitet, tako da će protiv njih biti još teže.

cenim da Bojsi nemaju nikave šanse za bod u dvomeču protiv Sitija, tako da bi bod protiv Lajpciga bio veliki. da ne pričam o eventualnoj pobedi u Beogradu. ali za to je potrebno da podignete formu značajno.

• +1 2
Posted
9 minutes ago, Ted said:

mnogo važan gol Bukarija, ostavlja vas u igri za Evropu 

YB je taktički vrlo disciplinovan, imaju snagu, brzinu, visinu, ali nemaju neki naročit kvalitet.....vi niste izgledali dobro, na mahove je to izgledalo ok, nije da niste bili opasni ali to nije dovoljno na ovom niovu. oni su imali mrtvu šansu da zatvore utakmicu, na vašu sreću nisu je iskoristili. realno, dve ekipe na LE nivou

za le se i borimo sa njima :)

• +1 1
Posted
1 minute ago, roux senyurt said:

stoji ono sto si napisao za one traljave udarce. imao je on i par losih dodavanja ali se posle njih se odmah vracao da ispravi gresku. covek trci za dvojicu i glava mu radi brzo.  meni se svideo, ne mora ni da daje golove :)

Naravno ocenjujem ga u kontekstu najskupljeg igrača i igrača sa najvećim pedigreom, sigurno da ima prednost u odnosu na Kangu/ Kangvu

• +1 1
Posted (edited)

Meni se Hvang dopada.  On se jos uvek nije privikao na ekipu koja uz to nije u formi kao i na trenerove eksperimente sa timom.  Kada se Bahar konacno odluci sa kim ce i kako da igra, mislim da ce Hvang da postane gazda na sredini terena.  Sto se tice kornera, dobro ih je izvodio ali izlaskom Serifa iz igre, YB su imali dominaciju u vazduhu.

Edited by Dimitrije
  • +1 1
Posted
3 minutes ago, Ted said:

Lajpcig je za klasu bolji od YB. čini mi se da oni imaju sve ove kvalitet YB koje pomenuh ali i veći individualni kvalitet, tako da će protiv njih biti još teže.

cenim da Bojsi nemaju nikave šanse za bod u dvomeču protiv Sitija, tako da bi bod protiv Lajpciga bio veliki. da ne pričam o eventualnoj pobedi u Beogradu. ali za to je potrebno da podignete formu značajno.

Lakše je pobediti u Cirihu nego uzeti bod Lajpcigu u 2 meča.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...