Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Koliko je samo prekida izveo Hvang ,jedno trideset :) 

• +1 3
Posted

Dobre šanse, dajemo gol... Ali jbt kao da počinju drugo poluvreme od 50 minuta. :sad:

Posted

Jebote u jeku naših napada Mijailović 3 puta centrira i jedanput šutira. Pa dodaj loptu najbližem i beži u tri lepe.

• +1 5
Posted

city se pretplatio na 3-1 rezultat

Posted

Dva poništena gola ,glup penal ,definitivno manje sreće i koncentracije .

• +1 4
Posted (edited)

Igrali smo na juris, bez koncepta, bez srednje reda.  Nemamo igru.  Ipak mogli smo na kraju da slavimo da je Katai dodao loptu Ivanicu ili bar da je sutnuo u gol.   Ovaj YB tim je trebalo da pobedimo jer je slabiji od YB sa kojima smo ranije igrali. 

Meni je cudno da je Bahar je uveo Kataija a ovaj covek nije odigrao vise od 20 minuta u celoj sezoni.  Po meni, bolja opcija bi bio Kvanga koji je mnogo vise igrao ove sezone od Kataija. 

Edited by Dimitrije
Posted

mozda smo ovom nesrecom platili za onu "srecu" u mancesteru

Posted

Bezveze smo odigrali ovih sedam minuta kad nisu znali gde su, mi napadamo preko Mićka :isuse:

Za razliku od većine nisam oduševljen Hvangom, na oko izgleda da radi sve što treba, ali baš kad treba da dobije duel on ga izgubi, kad treba da da gol sa penala golman mu odbrani, od 10 kornera, 9 puta pogodi odbrambenog igrača...

Bahar previše improvizuje, pravi panićne izmene i menja formacije...više bi voleo da je gurao onih 3 pozadi sa početka sezone pa šta bude....malo je bod ovde, moralo je da se dobije ...

• +1 1
Posted

bukari dete sreće. šutira očajno direktno šerifu na mogu, drugi ni sam on ne zna da li je šutirao ili centrirao :D

i onda kad ne treba da dodaje, on dodaje. 

Posted

Ekipa nije uigrana, treba imati strpljenja, dobri su ovo igrači. 

Mislim da bi u hijerarhiji tima Lučić trebalo da preskoči Mitrovića. Taktički je Mitar trenutno bolji, ali Lučić definitivno ima veći plafon. 

Mora i Bahar da donese neke odluke. 

• +1 5
Posted

Ja ne verujem ni u srecu ni u nesrecu.  Danas smo odigrali lose i zato nismo pobedili tim koji je trebalo da pobedimo. 

• +1 2
Posted

i ja bih ga radije uveo nego kvangu u tom trenutku. katai moze da resi utakmicu nekim genijalnim potezom. ionako vise nije bilo sredine u poslednjih 10 minuta nego se sve igralo u njihovo sesnaestercu @Dimitrije

• +1 2
Posted

Katai je imao dva zicera i oba fulao.  Nedostaju mu utakmice da povrati rutinu.

Posted

Definitvno Mitrovic ništa nije pokazao na zadnjih par utakmica  ,Djigu sam već pohvalio ,bas solidan igrač .Odlicno čuvao Eliju ali definitivo zajebao sto nije stavio ruke iza ledja . Olanjinka bas uneo živost u ekipu . 
Vidim većina nezadovoljna igrom ,nije bilo sjajno ali mislim da se preteruje i da ljudi ne gledaju ovo realno . Ovo je najviši nivo ,jak tempo ,nešto sto mi retko igramo .

• +1 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...