Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Mislio sam na golove, ne nužno fizikalije, mada nisi u pravu da je Boaći 10cm viši. 

Boaći je, u prvom mandatu, na 50 tekmi dao 40 golova. 

Posted
16 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Boaći je bio deset cm višlji i malo manje od toga teži od Lata, dakle tip "razbijača", ovaj mi baš ne deluje kao takav tip igrača.

Late Lat je otprilike Zvezdina verzija Dijare. Malo je jaci i robusniji od njega ali malo manje brz, ostale karakteristike su im tu negde. Kod ovog nece biti sredine, ili ce da revijom promasaja iz izglednih sansi ucini sebe promasajem ili ce, ako mu krene, da se nadaje golova kao nikad u karijeri.

Bahar se izgleda rukovodi logikom da ti ne treba razbijac za bunkere ako drzis presing visoko i stalno muvas loptu blizu protivnickog gola ali cenim da je on nase bunkere jos nije video. U Ligi Sampiona je vec sada jasno sta cemo igrati, samo je pitanje koliko ce igraci moci. Ovo je ekipa koja bi tranziciju trebalo da trazi iz presinga a ne iz zone. Igracemo vrlo blizu protivnickim igracima pa ce ceo tim morati da obraca paznju na to kako se ostatak ekipe krece i da pritiska na svojoj poziciji. Ako to bude hteo da igra mozemo komotno vec sada da se oprostimo sa Kataijem i Rodicem.

Posted

Protiv Zenita...

Crvena zvezda: Glazer - Nedeljković, Dragović, Mijailović, Eraković - Stamenić, Kanga, Ivanić - Olajinka, Mitrović, Mijatović.

Posted

Ima on na raspolaganju i krasota kao robusnijeg špica. Igraćemo često i sa 2 špica... Nema sumnje da ćemo biti izuzetno kvalitetni ofanzivno. 

Ne pamtim kad smo u sezonu ušli tako to smo kupovali konkurente igrače za sve pozicije, ratosiljali se svih onih od kojih se hvatamo za glavu. 

Nama je tim sada mi iskusnijih domaćih igrača, kvalitetni stranaca i mladih oerspektivnih igrača. 

Posted

Gde moze da se gleda tekma, samo na areni?

Posted

На клупи су: Поповић, Васиљевић, Николић, Милуновић, Лековић, Спајић, Родић, Кангва, Адо, Станковић, Лучић, Букари, Шљивић.

Prenos ce biti i na ZvezdaTV i YouTube kanalu.

Posted

Kanga me je vec 4 puta iznervirao za nepunih 10 minuta. Cenim da je on sledeci na Baharovoj listi za odstrel.

Posted (edited)

Kanga out

Olainka odlican

Edited by Bogotac
Posted (edited)

Penal 

Or not

Edited by sasha
Posted (edited)

odlična stvar što su svi potrčali da čestitaju Glazeru kad je spasao čist gol, sad je najvažnije da ga prihvati ekipa, da se ne oseti nedostatak Borjana u svlačionici, a i da ostatak  odbrane stekne poverenje u njega

Edited by levi
  • +1 4
Posted

Stamenić odličan. Kanga jede govna. Ivanić može i bolje. Mićko, Drago i Čupo petica.

• +1 1
Posted

Zaboravih Olanjinku. Super za sada.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...