Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Da, posto Radnicki inace sve vreme plete mrezu oko naseg gola i kreirao je dosta dobrih sansi.

Lose igramo, ali i preteruje se.

• +1 5
Posted

kakav raspad sistema.. ima mladi momci u laganom ritmu da nas istamburaju 3:1 :fantom:

Posted (edited)

Ovde je problem u pozicijama igraca. Bahar ocigledno luta sa taktikama i postavkama.

Bukvalno u svakom trenutku ofanzivno u sredini fali neko da primi loptu i tako probijemo ovaj njihov visoki presing. 
Ovo po bokovima je uzasno jalovo, nema nikakve sanse da se izrade nekako i napravi visak. Samo neki centarsutevi na postavljenu odbranu. 
Bas kilavo, jbg

Edited by MeanM@
Posted

ne znam o čemu pišete, na sofascoreu piše da je tekma gotova 1 - 0 za nas

Posted

Nisu uspeli ni da ispune moja minimalna očekivanja i da pobede sa 2:0...ali ajde, nismo primili gol posle dužeg vremena plus malo su živnuli Stamenić i Olajinka....Lučić je kancer ovog tima po meni...

Ništa, idemo da dobijemo Momke Mlade....

Posted

Rezime: u poslednjih pet utakmica tri poraza i dve pobede, gol razlika 6-9.  Sve utakmice na strani smo izgubili i to protiv timova iz gornjeg dela domace lige i protiv Sitija.  Pobedlili smo na guzove dva tima iz donjeg dela tabele i to na domacem terenu.  Ocekivali smo cetiri ubedljive pobede i poraz od Sitija.  Ispalo je znacajno gore.  Igra losa, efikasnost slabasna, odbrana losa.  Zvezda ima problem koji nije uspela da resi ni posle deset dana pauze.  Nista se ne menja, pomak u pozitivnom pravcu neprimetan.  Najnovija pojacanja ispod ocekivanja a oni koji su ranije dosli slabiji nego na pocetku sezone.  Jedina svetla tacka je Mirko Ivanic.

Posted

da nismo izgubili te dve utakmice u prvenstvu mozda bismo lakse progutali slabiju igru, ali ovako, svi se pitamo gde je nestao onaj tim sa pocetka prvenstva. ne pomaze ni cinjenica da imamo tri nova igraca koja su bukvalno sa aerodroma ugurani u tim, po jedan u svakoj liniji. realizacija nam je losa, imam osecaj da nikada necemo dati gol, odbrana deluje nesigurno, a sredina nedoreceno. onaj elan i pritisak od 15 minuta po poluvremenu koji smo gledali na pripremnim utakmicama, igra se u grcu  i kao takav je neefikasan.

Posted

Mi smo igrali lose i pre dolaska Hvanga  i Serifa.

• +1 3
Posted

ne kazem da nismo, samo da ne pomaze to sto su oni dosli i ubaceni u igru odmah. igrali smo odlicno, pa fantasticno, pa dobro, pa lose, pa sada ovo

Posted

Govor tela nasih igraca je zabrinjavajui.  Za razliku od pocetka sezone kada su delovali samouvereno, nadmocno, pomalo arogantno sa osmesima na licu, sada deluju nervzno, bez samopouzdanja i pred kraj utakmice uplaseno.

Posted
Moramo da na jednostavniji način završavamo utakmice, jer ovo nije dobro za srce. Mogli smo još golova da postignemo, ali pobede su najbitnije. Kada nisi u najboljoj formi i kada si izgubio prethodnu utakmicu u ligi, bitno je da trijumfuješ kako bi povratio samopouzdanje. Radimo na efikasnosti, probavamo razne sisteme, i to nekada funkcioniše, nekada ne, ali verujem da ćemo u sredu biti bolji. Fokus je sad na Jang Bojsu - počeo je Bahar. 

Prokomentarisao je i trostruku izmenu na poluvremenu. 

- Ako sam promenio svu trojicu, znači da nisu bili dovoljno dobri. U drugom poluvremenu smo startovali na pravi način, kontrolisali meč i pravili šanse, ali onda sve lošiji, pre svega na presingu. Što se pete izmene tiče, nije bilo potrebe da je pravim, jer sam imao utisak da su svi posvećeni. Nisam želeo nikog da ubacujem na minut, dva.

Razume i to da publika nije u potpunosti bila zadovoljna Zvezdinom igrom. 

- Publika je u pravu, moramo da budemo bolji. Znamo i promenićemo to.

Osvrnuo se i na novajlije - Hvanga i Endiajea. 

- Hvang je tek došao i želeo sam da odigra 60 minuta, ali je morao da bude na terenu mnogo više i zaista nam je pomogao da pobedimo. Uz Ivanića je bio najbolji. Što se Endiajea tiče, on hoće mnogo, ulazi u šanse, ali mu fali prvenac. Čim bude postigao gol, sve će da krene kako treba. Bori se, i zadovoljan sam trudom.

Naredni izazov nas čeka već u sredu od 21 čas kada ćemo dočekati Jang Bojs. 

- Biće drugačije u sredu svakako, to je Liga šampiona. Očekujem pun stadion i pravi spektakl. Svesni smo da moramo da budemo na nivou. Nisam gledao Jang Bojs protiv Sent Galena, jer sam u potpunosti bio fokusiran na Radnički. Sada je vreme da se posvetimo Jang Bojsu - zaključio je Bahar
Posted

idem na jug u sridu, da uzivam ko coek.

samo jednom sam gledao sjuga, cini mi se protiv meca

• +1 1
Posted

Afrikanac, visok, na oko fizički dominantan... Šta može poći po zlu, pa za početak apsolutno sve. Nikad nisam cjenio takve igrače čak ni Lukakua, Bentekea koji su po tom pitanju trebali biti igrači elitnog ranga, ali naravno ispostavilo se da fizika ne može da nadomjesti nedostatak skila, naročito u domaćici gdje se protivnik povuče u krilo golmanu. Ruku na srce Šerif barem djeluje fizički spremno,  čak je i brz za svoje gabarite, ali količina neznanja je bolna za oko. I Olanjinka je bio traljav sa loptom, dovoljno je vidjeti kako je kontroliše, ali je barem taktički pismeniji od Šerifa i radio je strašan presing na protivnika. Možda probati sa Kataijem u špicu ili čak sa Mijatovićem u domaćici, obojica djeluju mnogo bolje na malom prostoru od Šerifa koji je klasičan fizikalac. Možda ga Bahar gura kako bi probio led sa nekim golom, nisam pametan.

Hvang sa druge strane djeluje kao pun pogodak, jako koristan i konkretan, zalaganje na maksimumu.

Protiv momčića ne znam šta da očekujem, trebalo bi da nam odgovaraju takve ekipe, to tražimo. Sa druge strane oni taj sistem brze tranzicije i otvorene igre igraju duže od nas, trebalo bi da su uigraniji, na svu sreću prodali su par ključnih igrača na ljeto, pa možda se i oni traže.

• +1 1
Posted

Zvezdin problem je losa forma i gubitak igre.  Muce se da pobedi slabe domace klubove i gube od nesto jacih.  Da imaju igru i da su u formi, od manje vaznosti bi bilo ko igra u spicu.  Kako stvari stoje, ima vrlo malo prostora za optimiza za utakmicu u sredu kao i za utakmice koje slede i kod kuce i u LS.  

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...