warp Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Vratimo se iz sumorne svakodnevnice na sumorni cirkus pod nazivom "Superliga Srbije". Od današnje utakmice sa Radničkim očekujem: 1. Da igrači ne budu "mislima u utakmici sa JB" 2. Da ne primimo gol 3. Da Stamenić podigne formu za nijansu 4. Da jedan od dvojice Olajinka/Šerif da gol 5. Da damo jedan gol posle prekida glavom 6. Da pobedimo 2:0 i da se niko ne povredi. Meni dosta ... 1
darkonet Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Mozda se neko stariji seca a ja do pre neki dan nisam ni znao za taj podatak. Izasao mi neki klip iz emisije "Mojih 11" gde je Piksi kao napadaca izabrao Panceva i gde kaze da smo igrali neku prijateljsku da li u Francuskoj protiv Cska iz Sofije. Oni jaki ko zemlja, Stoickov, Kostadinov, Penev itd Na poluvremenu 5:0 za Zvezdu, svih 5 dao Pancev. Kaze Piksi, mi u svlacionici na poluvremenu, gledamo ga, a on ono njegovo samo se smeje, pitamo ga, sta je s tobom?hahaha Jel zna neko neku informaciju o mecu itd...
kralj Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 https://en.fccska.com/game/m:crvena-zvezda-beograd-cfka-sredets-sofia-6-1/d:1989-07-08 1
Milosh76 Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 U 18:05 protiv Radnickog Sastav: Glazer - Mijailovic, Djiga, Dragovic - Mitrovic, Hvang, Stamenic, Ivanić, Bukari - Kraso, Serif. 1
Shaq Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 resili se skarta, doveli kvalitet, svi trce, znaju sa loptom, a igra ni za qrtaz.. nesto bas debelo smrdi
elementary Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Primetno je da je Bahar malo krenuo da igra opreznije posle dva poraza ,napada se ,igra napred ali ne kao u prvih par kola . Djiga može da bude na kraju i ok rešenje …
MeanM@ Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Ovaj Hvang je svuda, a vrv i najvise dodira lopte ima. Svejedno, opet neki utisak jalovosti, nista konkretno se ne vidi ni na jednom delu terena. 4
John Coltrane Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 RBL poveo protiv Bajerna iz kontre, doduše uz malo sreće i odbitak.
elementary Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 (edited) Dali smo gol i imali još dve tri dobre šanse , sasvim solidno ,Radnički se fino brani ,ne srljamo . Imali smo par probijanje sa strane i očajna ubacivanja Mitrovica i Bukarija ,bukvalno bi bili ziceri da su ubacili kako treba . Hvang polako preuzima ulogu na sredini . Edited September 30, 2023 by elementary
Dimitrije Posted September 30, 2023 Author Posted September 30, 2023 Radnicki i napada. Nisam siguran koliko je kornera Radnicki izveo ali mi se cini da smo egal. Uz to, Radnicki je imao par prilika. Protiv tima iz donjeg dela tabele na svom terenu igramo prilicno neubedljivo. Nasa odbrana je mekana, neuigrana i zbunjena. Sto se vidi i iz jedne reakcije Dragovica kada je bio na ivici da pocne da samara. 1
Recommended Posts