Milosh76 Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Naravno da nece 😁 Bojkotuju ABA, a da li ce i dalje znacemo za 10 dana. 1
warp Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 52 minutes ago, harper said: 'Ajd' pa svako zlo za neko dobro.. Ja ovo čitam kao "I navijači drugih klubova su se osvestili u ovim teškim trenucima i stali uz nas koji smo oduvek bili perjanice srpstva na tribinama". Bljuc na samoproklamovano mesijanstvo....
W.F.C. Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Javna tajna je da su sve vece grupe u Srbiji pod kontrolom Delija.
harper lee Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 23 minutes ago, warp said: Ja ovo čitam kao "I navijači drugih klubova su se osvestili u ovim teškim trenucima i stali uz nas koji smo oduvek bili perjanice srpstva na tribinama". Bljuc na samoproklamovano mesijanstvo.... Vidi, ti mozes da procitas i kao .lidhyyfhn m jdzhclixj;oaoAIwh ali pise ono sto pise.
warp Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Pa što se onda navijači OFK Beograda ne zahvaljuju Delijama što su se priključili pomenu ? Jasno je ko za sebe misli da je ovde pravoveran oduvek.... Uostalom i ja budala komentarišem organizovane navijače gde i među Delijama i Grobarima ima vođa koji su "preleteli" sa one druge strane brda što govori dovoljno o kakvim se ljudima radi.... 1
Meduzalem Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Šta to znači, i Dilee će da viču /mod edit/?
harper lee Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 (edited) 51 minutes ago, warp said: Pa što se onda navijači OFK Beograda ne zahvaljuju Delijama što su se priključili pomenu ? Jasno je ko za sebe misli da je ovde pravoveran oduvek.... Uostalom i ja budala komentarišem organizovane navijače gde i među Delijama i Grobarima ima vođa koji su "preleteli" sa one druge strane brda što govori dovoljno o kakvim se ljudima radi.... Valjda su oni organizovali taj pomen, otkud ja znam. Moj je fokus bio na poslednjoj recenici o normalizaciji navijackih odnosa jer za nas koji volimo sport nesto takvo bi dobro doslo da ne gledamo sranja na utakmicama. Psihosocijalne i socioloske analize navijackih grupa ostavljam nekom pametnijem od mene da smatra o tome. Edited September 27, 2023 by harper
warp Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Ako bi normalizacija predstavljala uzdržanost od bakljadi i ostalih pirotehnika zbog kojih se i ostale utakmice ovih protivnika prekidaju i ometaju nas koji želimo da gledamo fudbal onda pozdravljam... S druge strane recimo nisam protivnik skandiranja bilo čega što bi imalo za cilj da isprovocira ili izbaci iz fokusa protivnika ili sudiju za vreme trajanja utakmice (crvena linija bi mi bila rasizam i bacanje predmeta na teren)....istorijski, navijači na Ostrvu su takve gadosti skandirali posle pogibije igrača Mančestera da ovim našima nešto slično ne bi na pamet palo ni za tri života, ne kažem da je to lepo i plemenito ali je deo fudbalskog folklora, sa druge strane zakopavanje ratnih sekira između ove dve grupe znači samo da ćemo na tribinama slušati iste pesme sporog tempa jakog nacionalnog naboja, bolje da hranimo govnima jedni druge, nekako je prirodnije...
harper lee Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 16 minutes ago, warp said: Ako bi normalizacija predstavljala uzdržanost od bakljadi i ostalih pirotehnika zbog kojih se i ostale utakmice ovih protivnika prekidaju i ometaju nas koji želimo da gledamo fudbal onda pozdravljam... ... i da se u hali na kosarkaskim utakmicama ne vredjaju igraci i treneri protivnickog tima, jos manje clanovi njihovih porodica. Iskreno bih voleo i da neke vulgarne navijacke pesme ispadnu iz repertoara ali nisam toliki optimista.
MeanM@ Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 (edited) 7 hours ago, harper said: Valjda su oni organizovali taj pomen, otkud ja znam. Moj je fokus bio na poslednjoj recenici o normalizaciji navijackih odnosa jer za nas koji volimo sport nesto takvo bi dobro doslo da ne gledamo sranja na utakmicama. Psihosocijalne i socioloske analize navijackih grupa ostavljam nekom pametnijem od mene da smatra o tome. Teško nama ako se ujedine i pomire na bazi ovakvih stvari. Neće biti navijačkih sranja al će krenuti postrojavanja onih koji drugačije gledaju na taktiku, sport i ostale stvari oko koji prosečan konzument na stadionu može i treba da izražava nezadovoljstvo. Bukvalno, jedna hegemonija u nastajanju. Moderacija nek prebaci ovo na onaj sporcko-politicki topik, nije ni ova prica bas vezana direkt za fudbal itd Edited September 28, 2023 by MeanM@ 3
Jesper23 Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 7 hours ago, harper said: ... i da se u hali na kosarkaskim utakmicama ne vredjaju igraci i treneri protivnickog tima, jos manje clanovi njihovih porodica. Iskreno bih voleo i da neke vulgarne navijacke pesme ispadnu iz repertoara ali nisam toliki optimista. Prije svega da prestane krvoproliće oko usranih grafita, da se ne napadaju ljudi na ulici zato što nose obilježja "pogrešnog kluba". Za početak toliko, mislim da je suvišno i pomisliti da će nekad prestati sa kriminalnim aktivnostima koje su mnogobrojne. Za početak da normalne ljude koji vole sport ne zajebavaju klipani koji su jaki samo u gomili. Inače prema iskustvima iz rata u Bosni (bio sam mali da budem učesnik, ali pričali mi roditelji i rodbina) svi ti što se busaju u grudi i "srbuju" prvi zbrišu sa linije, bave se mutnim radnjama ili terorišu žene i nejač u pozadini glumeći "vojnu policiju" ili "ultrazajebane paravojne formacije". Zaustaviću se ovde da ne bih krenuo sa psovkama, sjećamo se dobro i mi (Srbi iz Bosne) Arkana i njegovih pulena. Ove glavonje bi bile isti da se, daleko bilo, opet zarati. 6
Milosh76 Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 On 27. 9. 2023. at 20:46, W.F.C. said: Posto su karte s ovim Radnickim iz Nisa? 1
Shaq Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 On 27. 9. 2023. at 22:42, harper said: 'Ajd' pa svako zlo za neko dobro.. koje dobro? da je utakmica bila sutradan, opet bi se poklalali.. missim ne bi vodje™ vec maloumnici ispod njih koju su hushkani od prvo pomenutih.. huligani i privatizacija klubova ce se resiti nikada.. da li je drzava jaca od huligana? naravno da jeste, al oni su tu i postavljenj od strane drzave da rade prljave poslove za njih.. kad se neki otme™ kao belivuk, drzava ga stavi na svoje mesto, al koja korist kad na klupi za rezerve sedi hiljade belivukova.. itd itd da ne sirimo dalje problematiku slucaju
harper lee Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 2 hours ago, Shaq said: ,,,da ne sirim dalje problematiku slucaju Odavno nista ovako pametno nisi napisao.
harper lee Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Terza salje po 10000 evra porodicama poginulih u ovoj najnovijoj Kurtijevoj akciji. Terza.Nasao jeftiniji dzip za Konstantina pa da podeli visak s onima kojima je najpotrebnije. Kakva ljudina & natcovek. 1
Recommended Posts