harper lee Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 19 minutes ago, kralj said: Meni je Azarov odmah delovao obećavajuće. Bio je preplašen, donosio loše odluke, ali se videlo da ume da odigra, zdravo razmišlja i ima usađene kretnje u odnosu na ostale linije tima. E sad, ovo prvo, neki igrač nikad do kraja ne reše, ali sve ostalo je bilo za optimizam. Recimo, potpuna suprotnost bio je onaj napadač, Mustafa valjda. Meni su i on i Vigo sasvim dobra resenja za bekove, ako uspemo da smanjimo malo otkup za Argentinca. Malo smo promenili fizionomiju veznog reda i sada ima ko da skace kod prekida, svi ovi igraci koje smo doveli u vezni red i napred (Stamenic, Ado, Kraso, Olajinka) su dosta visoki i snazni. Oba beka su nam up tempo igraci, vole da se ponavljaju i znaju sa loptom, mi ionako moramo da promenimo nacin na koji se branimo i da vezni red vise bude ukljucen u defanzivne zadatke. Otkako je Ben otisao nama osim Mijailovica niko van zadnje linije ne igra odbranu, iskreno se nadam da ce Bahar to promeniti. Stalno pricamo o tome koliko su nam kvalitetni defanzivci a oni sve vreme odbranu igraju jedan na jedan i to u najboljem slucaju. Uzgred, malopre gledam skraceni snimak utakmice protiv Genta i vidim poznato lice kako nas rastavlja na sitne delice i prolazi nam odbranu kao supalj sir. Skroz sam zaboravio da je Bukari tada igrao u Gentu. 1
Milosh76 Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Звезду у Санкт Петербургу очекују три пријатељске утакмице, а ривали су: Зенит (4. јул), Нефчи (8. јул) и Фенербахче (12. јул). Сви мечеви су на програму од 19:30. Prenosi su na Areni 2
SmudgeYorkshire Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Planiram da prvi put ove sezone idem na evropsko gostovanje, pa me zanima da li neko ima iskustva i neki savjet? Je li jedini način da se ide direktno preko kluba i tako dobiju karte, ili je lakše uraditi sve sam?
dragance Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 (edited) Uradi sve sam, ako si već preko. Edit: pogledaj gde se smeštaju gostujući navijači, gde je away zona i ili kupi kartu za tu zonu ili odmah pored. Pozovi klub koji organizuje utakmicu i uglavnom će ti pomoći. Edited July 4, 2023 by dragance 1
SmudgeYorkshire Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 2 minutes ago, dragance said: Uradi sve sam, ako si već preko. Edit: pogledaj gde se smeštaju gostujući navijači, gde je away zona i ili kupi kartu za tu zonu ili odmah pored. Pozovi klub koji organizuje utakmicu i uglavnom će ti pomoći. Nisam preko, iz Beograda sam, samo nisam ranije obraćao pažnju kako funkioniše prodaja karata za gostujuće tribine kod evropskih klubova. Slažem se, dobar savjet za obratiti pažnju na away zonu, ili dio pored.
sasha Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Evo nam izgleda stigao https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/gotovo-zvezda-dovela-late-lata-za-3500000-evra/455611
harper lee Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 9 minutes ago, sasha said: Evo nam izgleda stigao https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/gotovo-zvezda-dovela-late-lata-za-3500000-evra/455611 Mnogo smo dali, 3.5 miliona je cifra za veoma ozbiljnog igraca. Iskreno se nadam da ce opravdati toliku sumu.
Milosh76 Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Dali smo 2.5M za Motiku, ovaj bar ima ozbiljnog fudbala u nogama i dobru statistiku. Veceras u pola 7 sa Zenitom.
dragance Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 1.5 za Motiku. Na papiru, posto Bajernu dugujemo još 1.2
LeBron Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Postavljena nova trava na Marakani. Izgleda savrseno 5
John Coltrane Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Jeste puno para ovako na prvu. Nisam ga zapazio iako vidim da je bio medju boljim strelcima u Švici (da, jesam ludak koji je pratio i CH ligu). Atalanta ima dosta opcija u napadu, sa tendencijom da ostane bez najperspektivnijeg (Hojlunda) pa i te činjenice govore u prilog tome koliko “potencijala” vide u Lateu. Šetan sa pozajmice na pozajmicu, ipak nadamo se novom Boaćiju za početak. 1
Dankan Ajdaho Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Boaći je bio deset cm višlji i malo manje od toga teži od Lata, dakle tip "razbijača", ovaj mi baš ne deluje kao takav tip igrača.
Recommended Posts