Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

Kao da će se to zaista dogoditi. Terzine muljavine. Boli Bahara kita za to.

Edited by dragance
  • +1 1
Posted

Naravno da nece, ali meni toliko ide na onu stvar ovo jajarenje da nemam reci. 

Kakav je to attention whore, nestvarno je. Navijaci Partizana bojkotuju derbi, ratuju sa upravom, imaju nikad losiji tim, i ti umesto da pustis igrace da izadju i razmontiraju ih, prebacujes pritisak na neko skroz drugo polje, skreces celu halabuku na sebe. Cemu to? Bolje da je odlucio da igramo sa 10 igraca umesto 11. Manje bi nasm stete neaneo. Debil.

• +1 6
Posted
On 24. 9. 2023. at 9:37, villiem said:

jbt, ladno su sopingovali u milanovom butiku, cao zdravo

Kazao jednom Kiksi da su se pre Kelna presvlacili u busu kao da gostuju Big Bulu u Bacincima

I da su im uletali saneri u hotel da im uvaljuju jakne 

• Haha 1
Posted (edited)
On 23. 9. 2023. at 16:20, MocaVukotic said:

Odlican dokumentarac, gleda se kao hickok

Kako-su-ratovali-Korcnoj-Spaski-finalni-

Ćale imao ovu knjigu, ja sam nju čitao ko Hičkok. Mislim da sam je pročitao svaki put kada bih otišao kod njega jer je bila mala i lako se čitala ali izuzetno zanimljivo i dinamično napisana. Da ne pričam da sam imao tipa 10+ godina.

Edited by Mil@n
Posted
20 minutes ago, Ratamahatta said:

Kazao jednom Kiksi da su se pre Kelna presvlacili u busu kao da gostuju Big Bulu u Bacincima

Savicevic ovde izgleda veci saner od svakog sanera.

• +1 1
  • Haha 3
Posted
1 hour ago, dragance said:

Kao da će se to zaista dogoditi. Terzine muljavine. Boli Bahara kita za to.

Mogućnost da se ne igra utakmica nema veze sa Terzićem, a tek se Bahar ne pita. 

• +1 1
Posted

Ja bih volio da Tvorzic bude istrajan i da ekipa ne izađe na derbi pa da registruju 3-0 za komsiluk. Nek se nosi vise u 3pm majmuncina lopovska.

• +1 1
Posted
8 hours ago, Ratamahatta said:

i da su igrači stajali u autobusu do stadiona jer su poveli previše prijatelja kluba pa nije bilo mesta

Posted
1 hour ago, levi said:

i da su igrači stajali u autobusu do stadiona jer su poveli previše prijatelja kluba pa nije bilo mesta

Ovo nije tačno.

Posted
11 hours ago, Poludziber said:

Savicevic ovde izgleda veci saner od svakog sanera.

Mrtva je trka ko izgleda kao veći drugi deo tvog štovanog nicka. :happy:

Al svi isti osim Robija koji je, dozvolite, najlepši. :D

Posted
20 hours ago, Ratamahatta said:

Kiksi kaže i da je osvojio CL 1993. sa Marseljom, a minuta nije odigrao te sezone. Ni rezerva nije bio.

Niko krupno ko Kiksi ne laže.

• +1 1
Posted

Pobjegle komsije sa lopate. Odlazu derbi

• +1 1
  • Haha 3
  • Tužno 1
Posted
Just now, MiddleClass said:

Pobjegle komsije sa lopate. Odlazu derbi

i to sada iako su uhvatili zamah u formi, doduse logistickoj™, al forma je forma:fantom:

• +1 2
Posted

Boje se vlastodršci reakcije navijačke mase, puno su uložili u kontrolu iste, pa da ne bude ode mast u propast. Sve mi to djeluje izrežirano, naduvano, nema veze sa fudbalom, ali ovih dana samo sebi i svojim očima vjerujem. Živim za dan kad će se sport odvojiti od politike i biti samo sport, da se malo mozak odmori, ne mora stalno da tiltuje. U poslednje vrijeme sve češće idem gledati djecu kako igraju ili domaće niže lige. Onda doće neki plaćeni sudija, usere kompletan doživljaj i ogadi mi iste na mjesec-dva.

• +1 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...