adasevic Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 (edited) 22 minutes ago, John Coltrane said: Liverpul je na Marakani imao preko 20 šuteva (sigurno bar 5 u okvir gola), a mi smo iz 3 šuta dali 2 gola i sačuvali svoju mrežu. Ne valja ti rabota Nikodije, iskuliraj malo, jbt… Bilo je 23-10 u sutevima, a 4-4 u okvir gola Nema bas toliko dobru memoriju nego sam potrazio I uopste ne znam sta je tu bizarno i sto mora da se pravda nekim kontra primerima. Siti je odigrao odlicnu utkamicu, ubili su nas suvim kvlaitetom, ali smo se i mi branili dosta dobro i organizovano. To sto je Glazer branio dosta suteva ne vidim kao neki minus Zvezdi vec naprotiv. Kad Haland mune 3 gola onda je on car, najbolji napadac, a kad golman ima ovakve bravure onda je to zato sto je nas tim los? Ne, nego je taj golman deo tog tima i cini ga takvim kakav jeste. Jel veca sprdnja broj suteva i 3-1 ili kad naguze Lajpcig proletos 7-0? EDIT: Eto, samo da se zna da je ne bih imao nista protiv da mi budemo sprdnja kao Lajpcig... Edited September 20, 2023 by adasevic 3
gone fishing Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 taj red bull je doneo 1:1 iz švabije, što je ove motivisalo, švabe su probale da igraju fudbal što govori posed lopte od 33%, dok je bahar parkirao autobus i imao loptu 24% vremena u posedu - od 23 šuteva na gol rb ušlo je 7, golman je odbranio 8, od 37 šuteva prema vašem golu ušlo je 3, talični golman je odbranio 13 puta, da vas opet nije usralo sa izborom golmana danas sigurno ne bi pričali o taktičkom magu baharu već o rekordnom porazu od 7:1 2 1 2
Mil@n Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 45 minutes ago, adasevic said: Kad Haland mune 3 gola onda je on car, najbolji napadac, a kad golman ima ovakve bravure onda je to zato sto je nas tim los? Ne, nego je taj golman deo tog tima i cini ga takvim kakav jeste. A kakav tim čini odbrana koju btw igraš sa 10 igrača i dopusti 25 šuteva za poluvreme i da li je normalno da golman bude baš toliko na iskušenjima? Ne pišem to da mračim, jasno je sa kime smo igrali i da je bilo suludo očekivati i bod, ali ne vidim ni da ima šta da se hvali.
warp Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 17 minutes ago, gone fishing said: taj red bull je doneo 1:1 iz švabije, što je ove motivisalo, švabe su probale da igraju fudbal što govori posed lopte od 33%, dok je bahar parkirao autobus i imao loptu 24% vremena u posedu - od 23 šuteva na gol rb ušlo je 7, golman je odbranio 8, od 37 šuteva prema vašem golu ušlo je 3, talični golman je odbranio 13 puta, da vas opet nije usralo sa izborom golmana danas sigurno ne bi pričali o taktičkom magu baharu već o rekordnom porazu od 7:1 Sa jedne strane si u pravu ali sto posto i nisi Rezultat je 3:1 za Siti i to je jedino što se piše... Sad kad bi vadili statistike Murinjovih ili Simeonovih timova u LŠ ispalo bi da su u pitanju srećnici koji i sami ne znaju kako dolaze do titula i bodova jer je odnos šuteva na gol daleko veći u korist protivnika. Uostalom od 13 Glazerovih odbrana nije svaka iz kategorije "odbranio je siguran gol" i malo je bezveze da se bilo ko, uključujući i Bahara upoređuje sa najboljim timom i trenerom u istoriji fudbala.... 1
John Coltrane Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 1 hour ago, Nikodije said: Nema potrebe da me ti smiruješ. Katkad možda i ti meni ideš na penis ali se trudim da budem tolerantan. To bih i tebi savetovao ako si već prisutan na javnom mestu gde dolaze raznorazni. Ja te ne smirujem, čak ne mislim da si “uznemiren”, ja samo savetujem da batališ tvrdoglavo guranje narativa koji sve svodi na Terzu i onog za čije pominjanje Leia banuje, bar u situacijama gde im nije mesto. OK je da neguješ tu pozu “ne navijam za Zvezdu dok ne ode SNS”, ali ne moraš svaki dan da nas podsećaš na to. 1 hour ago, Mil@n said: Ta slika u suštini nije sprdnja sa njima, nego sa nama. 22 puta na go u poluvremenu, pa o jbt protiv kadeta da si igrao... Šutneš 22 puta i ne postigneš bar 1 gol, dok sa druge strane imaš 1 šut i zabiješ gol. Ja stvarno ne znam kako ti nije jasno da se sprdaju sa Sitijem?
Mil@n Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 1 minute ago, John Coltrane said: Šutneš 22 puta i ne postigneš bar 1 gol, dok sa druge strane imaš 1 šut i zabiješ gol. Ja stvarno ne znam kako ti nije jasno da se sprdaju sa Sitijem? Sve je meni jasno Sa druge strane, utakmica je završena 3-1 za njih, a nama ostaje eto uteha da su oni promašili sve živo u prvom poluvremenu u kome je naš golman poskidao sve, kao da se to prvi put desilo u istoriji, da neko napada non stop i ne može da ga spakuje... Da budem precizniji, meni kao navijaču Zvezde je mnogo bitnije što su oni bili toliko nadmoćni da šutnu 25 puta za poluvreme a mi toliko bezopasni da smo šutnuli 1, nego što se sad kao neko sa njima sprda, kao da ima za šta, meni su to iskreno gluposti.
Eleniko Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 mnogo ste brzo zaboravili kako je branio borjan u salcburgu
pantelia Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Svi ste u pravu. Nema ovde mesta nekom radovanju, ali je sasvim ok izgubiti rezultatom 3-1 na ovakvoj utakmici. Djiga, Ndijae i verovatno Korejac podigli samopouzdanje, zaboravljaj i idemo dalje. Za bracu sektase, jeste videli tvit "prvi korisni Glazer u Mancesteru" 😁
John Coltrane Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 9 minutes ago, Mil@n said: Sve je meni jasno Sa druge strane, utakmica je završena 3-1 za njih, a nama ostaje eto uteha da su oni promašili sve živo u prvom poluvremenu u kome je naš golman poskidao sve, kao da se to prvi put desilo u istoriji, da neko napada non stop i ne može da ga spakuje... Da budem precizniji, meni kao navijaču Zvezde je mnogo bitnije što su oni bili toliko nadmoćni da šutnu 25 puta za poluvreme a mi toliko bezopasni da smo šutnuli 1, nego što se sad kao neko sa njima sprda, kao da ima za šta, meni su to iskreno gluposti. Opet isto pitanje - da li si ti (ili bilo ko ma Svetu) očekivao obrnutu situaciju u sinoćnjem meču?
Mil@n Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Just now, John Coltrane said: Opet isto pitanje - da li si ti (ili bilo ko ma Svetu) očekivao obrnutu situaciju u sinoćnjem meču? Naravno da nisam očekivao ništa osim pušangije. Ali bih voleo da je statistika bila 15-4 umesto 25-1 jer bi to značili da smo barem malo bili konkurentniji i u stanju da ih zadržimo barem na momente da ne rade šta hoće.
dragance Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Mislim da je gol razlika veoma bitna na kraju grupne faze. Tako da - sada je sve na nama protiv YB. 1
Nikodije Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 (edited) 7 minutes ago, dragance said: Mislim da je gol razlika veoma bitna na kraju grupne faze. Tako da - sada je sve na nama protiv YB. U slučaju istog broja bodova prvo se gleda međusobni skor ili gol razlika? Uvek to zaboravim. Edited September 20, 2023 by Nikodije
VoodooDerina Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 (edited) Međusobni dueli, mada uopšte ne bi bilo čudno da završimo obe sa njima nerešeno ili 3 za 3 sa istom međusobnom gol razlikom. Edited September 20, 2023 by VoodooDerina
Nikodije Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Lako može da se desi da trećeplasirani u ovoj grupi ima 2 boda. 1
Recommended Posts