Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Jel to zabranjeno u modernom fudbalu da se izvodi bekovska preko pola terena

• +1 1
Posted
4 minutes ago, Marco Cake said:

Zvezda je krs odigrala, da su igraci Sitija imali dan..moglo je da bude neprijatno.

Rezultat od 3-1 je dobar ali sve ostalo je tragicno. Nije to samo ovaj mec..vec poslednjih trideset dana.

Sta je dobro sto su pravili sanse kao protiv petluca?

Ima malo i toga... Lako je utisak mogao biti drugačiji.

Doduše, ja nisam očekivao ništa od igre i ja i ne znam koliko je to tačno minimum ulaganja u tim potrebno da bi mogli biti ravnopravni sa ovakvim ekipama?

Mislim da bi odgovor bio vrlo neprijatan.

Posted

Meni samo ovo nije jasno. Da igrač ovako uđe u šesnaesterac, namesti se i pripali, a 8 naših igrača oko njega, da niko ne izleti, izblokira... Pomalo indolentno da nam linija odbrane stoji na 10 metara od gola, i da od njih nijedan ne vidi šta se dešava, ne izađe na blok, da isprati. Uklizao je neko sa strane, ali naravno kasno. 

Capture.JPG

• +1 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Mil@n said:

Meni samo ovo nije jasno. Da igrač ovako uđe u šesnaesterac, namesti se i pripali, a 8 naših igrača oko njega, da niko ne izleti, izblokira... Pomalo indolentno da nam linija odbrane stoji na 10 metara od gola, i da od njih nijedan ne vidi šta se dešava, ne izađe na blok, da isprati. Uklizao je neko sa strane, ali naravno kasno. 

Capture.JPG

U hiljadu slučajeva reakcije su nam bile prespore. Prosto, dva tima ne igraju isti sport.

Edited by Nikodije
  • +1 1
Posted
36 minutes ago, Mil@n said:

Capture.JPG

Krasov gol

Posted

Na derbiju bi mogao opet sa 3 pozadi, Micko, Djiga i Drago, a uz Ndiayea dodati Krassoa, mislim da bi to bila bombonica. Juce da budem realan Rodic pristojan.

Posted (edited)
1 hour ago, Nikodije said:

Bukvalno negledljivo. Svaki njihov napad je šansa za gol. Još su oni igrali relativno opušteno i opet imali 40 šuteva. 100 puta je lepše kad se igra Liga Evrope.

Pri tom pare nisu problem, pošto Zvezdin budžet ne zavisi od toga koje takmičenje se igra pa da kažeš da je zbog toga bitno da se igra Liga šampiona. Nadam se reorganizaciji evro-kupova jer ovo baš nema smisla.

Igrali su opušteno tek od 2:1 što de videlo i po izmenama (ulazak Boba i Luisa). Na HT su bili, diljem neta, predmet sprdnje: 

8E7D5C41-5310-41D0-BAE8-4767397B93B2.jpeg

edit: ali siguran sam da bi tvoje pisanje bilo isto i da smo izgubili 2:1 i 7:0 kako su neki ovde predvidjali. 

I da, bar na jedno veče zaboravi na Terzu, finansije i ostalu bagru oko kluba - momci na terenu su zaslužili malo više od toga 

Edited by John Coltrane
  • +1 2
Posted
2 minutes ago, John Coltrane said:

Igrali su opušteno tek od 2:1 što de videlo i po izmenama (ulazak Boba i Luisa). Na HT su bili, diljem neta, predmet sprdnje: 

To što je Zvezda vodila 1:0 iako je odnos šuteva bio 22-1 je težak bizarre.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Nikodije said:

To što je Zvezda vodila 1:0 iako je odnos šuteva bio 22-1 je težak bizarre.

To nije bizar nego je to fudbal. Videti pod Finale KEŠ 1991.

• +1 2
Posted
5 minutes ago, John Coltrane said:

To nije bizar nego je to fudbal. Videti pod Finale KEŠ 1991.

To ti kažem, bizarno je jer se dešava na svake 32 godine tako nešto

Posted
36 minutes ago, Nikodije said:

To ti kažem, bizarno je jer se dešava na svake 32 godine tako nešto

Liverpul je na Marakani imao preko 20

šuteva (sigurno bar 5 u okvir gola), a mi smo iz 3 šuta dali 2 gola i sačuvali svoju mrežu. Ne valja ti rabota Nikodije, iskuliraj malo, jbt…

Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Liverpul je na Marakani imao preko 20

šuteva (sigurno bar 5 u okvir gola), a mi smo iz 3 šuta dali 2 gola i sačuvali svoju mrežu. Ne valja ti rabota Nikodije, iskuliraj malo, jbt…

Nema potrebe da me ti smiruješ. Katkad možda i ti meni ideš na penis ali se trudim da budem tolerantan. To bih i tebi savetovao ako si već prisutan na javnom mestu gde dolaze raznorazni.

Posted (edited)

Pa bilo je i bizarnih stvari u nasu korist, kada se npr setim kako smo prejebali RB Salzburg u 2 minuta....

Ne kapiram sta ste vi ljudi ocekivali od sinocne utakmice? Ja sam sve u svemu zadovoljan. Naravno, vise bih voleo da imamo manje stranaca, ali prilike na fudbalskom trzistu su takve kakve su. Kada bi se kod nas radilo kako treba, ili kako se sada pocelo, trebalo bi nam 5 godina LS, i svake godine nadogradnja tima, da bi uopste dosli u sferu moguce pobede. Ali takvi igraci sigurno nece doci u Zvezdu da lome noge u Ivanjici...

Kadar Mancester CIty se ceni na 1,2 milijarde - Kadar Zvezde na 70 miliona - tu se vidi sve, mozes da vrtis pricu pare ne igraju fudbal, samo dzabe.

Jeste lepse gledati voljeni klub kada je konkurentan protivniku, ali to u nasim okolnostima nije realno, nije moguce...

Edit: Nije moguce u LS, a u LE moze do neke 1/8 ili 1/4 finala

Edited by assignment
  • +1 6
Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

edit: ali siguran sam da bi tvoje pisanje bilo isto i da smo izgubili 2:1 i 7:0 kako su neki ovde predvidjali. 

I da, bar na jedno veče zaboravi na Terzu, finansije i ostalu bagru oko kluba - momci na terenu su zaslužili malo više od toga 

Ta slika u suštini nije sprdnja sa njima, nego sa nama. 22 puta na go u poluvremenu, pa o jbt protiv kadeta da si igrao... 

• +1 3
  • -1 1
Posted

Ljudi su dali koliko su mogli, moglo je biti i dosta gore i dobro je da nije. Pa ovi prebiju timove iz mnogo jačih i bogatijih zemalja, Lajpcigu su dali kući u 2 utakmice 13 golova. Ovo je realnost, ja nemam nikakve zamerke, isto bi voleo da uzmemo pare za lš i igramo le gde uz malo sreće koju nikako nemamo u lš na žrebu može da se lepo dogura. 

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...