dragance Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 56 minutes ago, Drako said: znam da mc spada u bolje klubove pa jebo te…u bolje klubove?? De ne brukaj se. 1
Ratamahatta Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 54 minutes ago, Dankan Ajdaho said: više ne bi zaigrao, držao bi ga na klupi da kraja ugovora i plaćao redovno Ovako zamisljam raj 1
Ratamahatta Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 52 minutes ago, pantelia said: Sad vidim da je u prvom poluvremenu pao rekord, najvise udaraca jednog tima u istoriji 😁 jebem li ga, meni uopste nije izgledalo tako. Kada uporedim ovu utakmicu sa Bajernom/PSG/Totenhemom, ovo je poezija. Isti odnos snaga kao onda u Parizu, samo nije ulazilo, bili smo zreli i ovde za desetak komada Znaci Micko daje volejcinu Edersonu u zadnjem kolu
Popular Post adasevic Posted September 19, 2023 Popular Post Posted September 19, 2023 Stvarno svasta moze ovde da se procita... Zamisli nismo odigrali presing protiv Sitija, ladno nas pacer Rodri vrteo, ko da smo kadeti, imali smo sramotan posed protiv tog Sitija ko da smo Real... I Laki me iznenadio, sto nije odusevljen Hvangom. Inace ga svaki igrac odusevi, al eto Koreanac izgleda nece upasti na taj podugacki spisak Ovaj nas sastav uopste nije defanzivan. Cak bih rekao da ofanzivniju ekipu tesko da smo imali u Evropi. Defanzivnije je u odnosu na ono sto smo do sada igrali u toliko sto je jedan ofanzivni vezni zamenjen igracem iz zadnje linije. Mi nismo izabrali da igramo bunker, vec smo prosto uterani golmanu u krilo prostim kvalitetom rivala. Kako se tu pravi razlika? Jednostavnim pogledom na krakteristike igraca koji su igrali u prvih 11. Ukupni broj faulova na utakici je 14. Nije bilo ostrih startova, nismo opstruisali igru, nasi igraci se nisu valjali, sve vreme smo pokusavali da igramo fudbal. I igrali smo koliko nam je bolji pritivnik dao. Branili smo se organizovano, golman je pokidao, a docekali smo i sansu da povedemo i iskoristili je. Na Cuka Zvezda se u drugom delu igralo mozda 15 minuta efektivno... to je sustinski glavna razlika izmedju bunkera i ekipe koja zeli da igra fudbal. Majstorski su izjedancili, a onda je i Glazer pokvario savrsenu partiju, ali meni to i nije previse pokvarilo utisak. Znali smo i pricali ovde i na pocetku sezone dok je cvetalo cvece u nase preduzece da mi i dalje nismo dostojan rival ovakvim alama, al i da je cilj da dodjemo do pozicije 3, pa ako se ukaze sansa i do pozicije 2, sto bi bila senzacija. Cilj je da tim raste iz godine u godinu, da se dize kvalitet i mogucnosti. I to se desava. O Glazeru ne treba trositi reci. Tim pre mi je zao pre svega zbog njega, manje zbog Zvezde i nas sto je primio onakav gol. Vrhunski golman. Stoperi su bili dobri, Djiga je bio nepoznanica, dobro se pokazao, ali ne treba zamenariti cinjenicu da je poslednja linija bila malte ne konstantno u zoni 16erca. Na narednim mecevima ce se ta linija mnogo cesce pomerati ka centru i preko centra, jer rivali nece biti ovoliko dominantni. Tu cemo tek videti sta moze i koliko moze. Erakovic je recimo tu bio odlican. U svakom slucaju, dosta dobra predstava momka koij je debitovao protiv Sitija a ima svega 20 godina. In Bom je dosta pretrcao, radilica je, ali je odradio 2 treninga sa ekipom a igra na mestu koje podrazumeva da zna kako saigraci disu.... Ja sam zadovoljan. Zna da stane na loptu, ne srlja, hladnokrvan je. Malo se spetljao kad mu je Kraso napravio sjajnu poziciju za gol... Endiaj dosta dobar. Potpuno se podredio timu, vrsio prtisak na poslednju liniju, jurio stopere i bekove, dobio dosta vazdusnih duela, mogao i u strelce da se upose da nije Hvangov centarsut ipak skinuo Ederson. Nema neku vrhunsku tehniku, ali nije bas ni Kulibali kako ga svi posle Cuke proglasise... Tek cemo da vidimo sta moze... Ivanic i Bukari su kljucni igraci ovog tima. Mica je dusa ovog tima i tihi lider. Odmah je prisao Glazeru posle drugog gola, zagrlio ga i primirio. Asistencija vrhunska, ali i generalno nas najbolji i najvazniji igrac. Bukari je uradio ono sto treba da uradi. Moze i bolje, moze i pozrtvovanije, ali kad se povuce crta mnogo je vise dobrih nego losih stvari. Iskreno, bio sam skeptican zbog izostanka Krasoa i Olajinke. Ispostavilo se da je bila ok odluka, iako stvarno ne vidim taj bol u mosinicama koij ovde svi potencijraju. Kraso je specifican igrac kome treba malo vremena da udje u mec. Kada je to uradio, usledio je vrhunski asist za Hvanga gde je ovaj lose sutirao na zalost. Sve u svemu, usli smo u ring, tamo nas je cekao Majk Tajson iz najboljih dana i poceo je da mlati ka nama kako smo krocilu u isti. Izgubili jesmo, al pali nismo. Cak smo i vodili na poluvremenu. Sitiju kapa dole, opet su glavni favoriti za sve trofeje... Dobro je sto je TSC odlozio nasu utkamicu za vikend jer treba malo presabrati utiske i spremiti se za derbi. Iako smo izgubili, ovaj mec bi trebalo da nam vrati samopouzdanje koje je zafalilo poslednjih par nedelja. 19
MiddleClass Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Zar nije Bukari dodao Hvangu u toj sansi? Micko se u 85-90-minutu dva puta ubacio po desnoj strani i imao dva centarsuta (prvi prejak). Ocigledno je fizicki spreman i zato je poceo utakmicu na neprirodnoj poziciji plus je odigrao svih 90 minuta. 1
Hele Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Treba istaci da smo uspesno sprecili Halanda da da gol. 1
Dimitrije Posted September 20, 2023 Author Posted September 20, 2023 Posumnjao sam u Bahara posle losih igara protiv Vozdovca, Pazara i Cukarickog. Nisam verovao da ce sastav za utakmicu protiv Sitija sa trojcom novajlija da odigra dobro. Igra Zvezde danas me je odgnala moju sumnju pokazala da je Bahar znalac svog zanata. To sto je Siti dominirao i pobedio je odraz razlike u klasi, a ne Baharove lose postavke igre i njegovog odabira igraca. Trojca novajlija su bili dobri a njihov ucinak ce biti jos bolji kada se uigraju. Moja jedina kritika ide na racun Stamenica. Momak koji nas je opcinio u pripremnom delu i u prva nekoliko kola prvenstva je znacajno pao u formi sto se videlo i na danasnjoj utakmici. 4
Hobbit slayer Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 3 hours ago, adasevic said: Stvarno svasta moze ovde da se procita... Zamisli nismo odigrali presing protiv Sitija, ladno nas pacer Rodri vrteo, ko da smo kadeti, imali smo sramotan posed protiv tog Sitija ko da smo Real... I Laki me iznenadio, sto nije odusevljen Hvangom. Inace ga svaki igrac odusevi, al eto Koreanac izgleda nece upasti na taj podugacki spisak Ovaj nas sastav uopste nije defanzivan. Cak bih rekao da ofanzivniju ekipu tesko da smo imali u Evropi. Defanzivnije je u odnosu na ono sto smo do sada igrali u toliko sto je jedan ofanzivni vezni zamenjen igracem iz zadnje linije. Mi nismo izabrali da igramo bunker, vec smo prosto uterani golmanu u krilo prostim kvalitetom rivala. Kako se tu pravi razlika? Jednostavnim pogledom na krakteristike igraca koji su igrali u prvih 11. Ukupni broj faulova na utakici je 14. Nije bilo ostrih startova, nismo opstruisali igru, nasi igraci se nisu valjali, sve vreme smo pokusavali da igramo fudbal. I igrali smo koliko nam je bolji pritivnik dao. Branili smo se organizovano, golman je pokidao, a docekali smo i sansu da povedemo i iskoristili je. Na Cuka Zvezda se u drugom delu igralo mozda 15 minuta efektivno... to je sustinski glavna razlika izmedju bunkera i ekipe koja zeli da igra fudbal. Majstorski su izjedancili, a onda je i Glazer pokvario savrsenu partiju, ali meni to i nije previse pokvarilo utisak. Znali smo i pricali ovde i na pocetku sezone dok je cvetalo cvece u nase preduzece da mi i dalje nismo dostojan rival ovakvim alama, al i da je cilj da dodjemo do pozicije 3, pa ako se ukaze sansa i do pozicije 2, sto bi bila senzacija. Cilj je da tim raste iz godine u godinu, da se dize kvalitet i mogucnosti. I to se desava. O Glazeru ne treba trositi reci. Tim pre mi je zao pre svega zbog njega, manje zbog Zvezde i nas sto je primio onakav gol. Vrhunski golman. Stoperi su bili dobri, Djiga je bio nepoznanica, dobro se pokazao, ali ne treba zamenariti cinjenicu da je poslednja linija bila malte ne konstantno u zoni 16erca. Na narednim mecevima ce se ta linija mnogo cesce pomerati ka centru i preko centra, jer rivali nece biti ovoliko dominantni. Tu cemo tek videti sta moze i koliko moze. Erakovic je recimo tu bio odlican. U svakom slucaju, dosta dobra predstava momka koij je debitovao protiv Sitija a ima svega 20 godina. In Bom je dosta pretrcao, radilica je, ali je odradio 2 treninga sa ekipom a igra na mestu koje podrazumeva da zna kako saigraci disu.... Ja sam zadovoljan. Zna da stane na loptu, ne srlja, hladnokrvan je. Malo se spetljao kad mu je Kraso napravio sjajnu poziciju za gol... Endiaj dosta dobar. Potpuno se podredio timu, vrsio prtisak na poslednju liniju, jurio stopere i bekove, dobio dosta vazdusnih duela, mogao i u strelce da se upose da nije Hvangov centarsut ipak skinuo Ederson. Nema neku vrhunsku tehniku, ali nije bas ni Kulibali kako ga svi posle Cuke proglasise... Tek cemo da vidimo sta moze... Ivanic i Bukari su kljucni igraci ovog tima. Mica je dusa ovog tima i tihi lider. Odmah je prisao Glazeru posle drugog gola, zagrlio ga i primirio. Asistencija vrhunska, ali i generalno nas najbolji i najvazniji igrac. Bukari je uradio ono sto treba da uradi. Moze i bolje, moze i pozrtvovanije, ali kad se povuce crta mnogo je vise dobrih nego losih stvari. Iskreno, bio sam skeptican zbog izostanka Krasoa i Olajinke. Ispostavilo se da je bila ok odluka, iako stvarno ne vidim taj bol u mosinicama koij ovde svi potencijraju. Kraso je specifican igrac kome treba malo vremena da udje u mec. Kada je to uradio, usledio je vrhunski asist za Hvanga gde je ovaj lose sutirao na zalost. Sve u svemu, usli smo u ring, tamo nas je cekao Majk Tajson iz najboljih dana i poceo je da mlati ka nama kako smo krocilu u isti. Izgubili jesmo, al pali nismo. Cak smo i vodili na poluvremenu. Sitiju kapa dole, opet su glavni favoriti za sve trofeje... Dobro je sto je TSC odlozio nasu utkamicu za vikend jer treba malo presabrati utiske i spremiti se za derbi. Iako smo izgubili, ovaj mec bi trebalo da nam vrati samopouzdanje koje je zafalilo poslednjih par nedelja. + koliko treba. Slažem se od reči do reči. Ove defetističke komentare pre i tokom tekme ne bih komentarisao, svako ima pravo na svoje mišljenje. 1
MangupIzCivilstva Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Ja uhvatio stream u 45toj minuti i mozda kojih 15 sekundi pre nego sto je Bukari zapalio ko ptica trkacica i finisirao samo takvom egzekucijom! Neznam kad sam zadnji put bio tako sretan zbog Zvezde! Yebem li ga, voditi nakon 45 minuta protiv vanzemaljaca koji igraju za sampiona Evrope. Sto vise covjek da trazi od ove Zvezde. U tom trenu meni je bilo dosta pa i da popijemo 7 golova do kraja, ali nismo. Neznam kad smo zadnji put imali toliko dobrih igraca i znalaca na okupu. Mene Korejac potpuno odusevio. Netreba ga se suditi zbog jednog loseg suta na gol nego radje zbog toga sto se ne plasi, hladnokrvan je, zna da stane na loptu, a i da odigra na prvu. Uz to preorao je teren a tek je sisao sa aviona. On ce biti lepak koji ce drzati stvari na okupu na sredini. Ivanovic standardan, sto vise reci, a Bukari, za ovaj gol danas je zasluzio, stan, auto, jare, pare i da mu niko nikad nista ne primjeri. Glazer je majka i on ce dati sigurnost i vise samopuzdanja i obrani i cjelom timu. Điga i Serif su dobre kupovine. Nezam kad sam sa vise optimizma gledao u Zvezdinu buducnost. Proljece U Evropi bi trebalo biti izgledno, a do tada cemo se jos vise uigrati. Ako ce se stvari odvijati kako ocekujemo sledece ljeto bi se napokon mogli nadati multimilionskim prodajama nekih od nasih igraca, a da nove igrace koje skautiramo nemoramo moliti i cimati da igraju za nas. 3 1
adasevic Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 5 hours ago, MiddleClass said: Zar nije Bukari dodao Hvangu u toj sansi? Micko se u 85-90-minutu dva puta ubacio po desnoj strani i imao dva centarsuta (prvi prejak). Ocigledno je fizicki spreman i zato je poceo utakmicu na neprirodnoj poziciji plus je odigrao svih 90 minuta. U prvom poluvremenu jeste nakon toga je sledilo ubacivanje hvanga ka serifu. U drugom je kraso dodao do hvanga koji je bio na nekih 12m od gola sam ko duh, ali je zeleo na prvu da sutne pa je sut bio mlak i pravo do edersona. Imao je tu prostora da priminloptu i zakica je u mrezu. Al daleko od toga da mu to zameram, fudbalski je da je probao na prvu, samo eto nije dobro zahvatio.
John Coltrane Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Treba podvući Baharovo umeće psihičke pripreme igrača - nisu potonuli posle pritiska u prvom, naprotiv, poveli smo iz kontre. Reakcije u odbrani, osim nažalost greške Glazera, nisu bile plod panike nego suve razlike u kvalitetu igrača. Djiga, osim kad ga je preskočila lopta, odigrao odlično. Svaki naš post i isnošenje mišljenja se mora provući kroz filter protivnika - igrali smo protiv osvajača triple krune u Engleskoj prvi put posle 24. godine i to u najjačem sastavu. 2
beeva Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Dobro reče Nikodije, da hoce u tu superligu a da se nama vrate Anderleht, Besiktas i kakav Portugalac. Nema se sta zamjeriti, istrcali su max i pokrivali a i golman je imao dan, to mu je i posao. Imas mocnu ekipu, nikad jacu za naše balkanske uslove i opet protivnici 3klase iznad. 1
Nikodije Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 (edited) 2 hours ago, beeva said: Dobro reče Nikodije, da hoce u tu superligu a da se nama vrate Anderleht, Besiktas i kakav Portugalac. Nema se sta zamjeriti, istrcali su max i pokrivali a i golman je imao dan, to mu je i posao. Imas mocnu ekipu, nikad jacu za naše balkanske uslove i opet protivnici 3klase iznad. Bukvalno negledljivo. Svaki njihov napad je šansa za gol. Još su oni igrali relativno opušteno i opet imali 40 šuteva. 100 puta je lepše kad se igra Liga Evrope. Pri tom pare nisu problem, pošto Zvezdin budžet ne zavisi od toga koje takmičenje se igra pa da kažeš da je zbog toga bitno da se igra Liga šampiona. Nadam se reorganizaciji evro-kupova jer ovo baš nema smisla. Edited September 20, 2023 by Nikodije 1 1
FPLS Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 2 hours ago, adasevic said: U drugom je kraso dodao do hvanga koji je bio na nekih 12m od gola sam ko duh, ali je zeleo na prvu da sutne pa je sut bio mlak i pravo do edersona. Imao je tu prostora da priminloptu i zakica je u mrezu. Al daleko od toga da mu to zameram, fudbalski je da je probao na prvu, samo eto nije dobro zahvatio. Nije Kraso, Bukari je pospremio tu sansu Hvangu. Kraso nista vredno pomena nije uradio, ali mi je smesno koliko ga ljudi pljuju po komentarima i forumima, kao sramotan pristup, setkao se po terenu, oduzeti mu od plate... Decko od kako je dosao ima taj lagani stav i igra peske, isto tako je igrao i u Sent Etjenu, prosto je takav igrac. Veliki majstor, ali trom i lenj, vuce se k'o prebijena macka. Nije ga Bahar slucajno ostavio na klupi, iako je sa loptom u nogama neuporedivo opasniji od Endiajea. 2
Marco Cake Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Zvezda je krs odigrala, da su igraci Sitija imali dan..moglo je da bude neprijatno. Rezultat od 3-1 je dobar ali sve ostalo je tragicno. Nije to samo ovaj mec..vec poslednjih trideset dana. Sta je dobro sto su pravili sanse kao protiv petluca? 1 1
Recommended Posts