Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ovako je i Frimpong protiv Krasnodara uleteo u 11 ni kriv ni duzan i bio dobar 

• +1 1
Posted
1 minute ago, SNARC said:

Aj sad..ja cu kao grobar da kenjam..ali..

Svesta si sa kim su igrali ovi momci iz srpskog kluba veceras ?

Zasto da kenjas, otprilike znam da mc spada u bolje klubove.

Jbg, rekoh da me fudbal ne zanima preterano, uzeo da pogledam, izneo svoje misljenje i sad odoh.

Sta treba, da padam u trans sto profesionalni igraci kluba za koji navijam ne mogu da povezu dva pasa? Da se odusevljavam sto se mc sprdao zadnjih 15-20 min?

Ne pada mi na pamet, oni kojima se ovo svidja, nek nastave da gledaju nemam nista protiv.

E da, ovima sto je moje misljenje zasmetalo, izvinjavam se sto ga imam, trudicu se da se to vise ne desi.

:rolleyes:

Posted

Dobar nam je ovaj Djiga. Svuda gde treba je bio.

Jebala nas je ozbiljno promaja sa Mijailoviceve strane. Povlacio se mnogo, prosto nije kadar za ovaj nivo.

• +1 2
Posted

Mi smo čak i vodili protiv Sitija, makar nekoliko minuta. ❤️🏆

Posted

Ovde sta je uradila odbrana Zvezde, to je na nivou kadeta, iako je u pitanju Siti. Kraso katastrofa, izlazi na Rodrija totalno nerezonski i ispada kao iz aviona, ovi ostali svi beze od Rodrija i pustaju ga da se useta na poziciju za sut. Manjak kvaliteta, previse respekta ili nesto trece ne znam, ali sve sto ne valja u Zvezdi stalo je u ovu akciju. Ipak, rezultat nije katastrofa i ima dobrih strana. Ali osim Kangwe i Bakarija, crnci su katastrofa i nisu za nivo Zvezde, osim ako necemo da se zajebavamo i da ih imamo samo da bi imali strance. 

• +1 1
Posted

Serif solidno odradio posao.

Dragovic kiksao kod prvog gola jer nije ispratio Halanda, a Kraso za treci. Svaka greska se skupo placa. Zato me strah bilo Rodica i Micka, ali su odradili dobar posao. Stamenic je stalno bio na udaru. Kangva i Degenek unjeli zivinu...

• +1 1
Posted
10 minutes ago, Drako said:

Pa iskreno, podlego sam pojedinim upisima da ova Zvezda nesto vredi, da kao igra neki fudbal. I bacio dva sata svog zivota.

Ovde nema igraca koji moze da izdrzi duel, nema igraca koji moze da da precizan duzi od 3 metra, skoro svi su crkli posle 70 minuta, 3-4 igraca se setaju kao usrani golubovi izmedju 25-50 m...mozda vi vidite nesto u ovome, meni je izgledalo jadno i bedno.

No, svakako necu vise smetati...

Porediš neuporedivo. Ova Zvezda nešto vredi, ali ni blizu večerašnjem rivalu.

Sad, ako si ti očekivao da Zvezda bude egal protivnik, nije do Zvezde, već nepoznavanja fudbala.

37:3 je odnos šuteva, i to je realno stanje stvari.

• +1 3
Posted
1 minute ago, roux senyurt said:

mislim da je razlika izmedju sitija i zvezde malo veca nego izmedju zvezde i ostalih superligasa

tako nekako. kao što Zvezda ima igrače koji, pojedinačno, možda vrede više nego čitav tim sa rezervama nekog sls ligaša, tako i Siti ima igrače koji pojedinačno vrede više nego Zvezdih ceo kadar. oni su kao mašina, ni na poluvremenu se nije dovodilo u pitanje da će da pobede. barem sam ja imao takav osećaj. ima nekoliko timova u Evropi koji sa njima mogu da igraju i da ih oštete/pobede/nadigraju, ali svakako ne više od pet ili šest. ako i toliko.

• +1 1
Posted

ovi sa arene se bas blamiraju sa engleskim...

• +1 1
Posted

1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:

jel i Pep prošao frst imprešons (mal)tretman

Posted
2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

"What the Pep said in halftime"?

• Haha 5
Posted
5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

"What the Pep said in halftime"?

pa kad je rec o instituciji 

• +1 1
Posted
15 minutes ago, JohnnyD said:

Ovde sta je uradila odbrana Zvezde, to je na nivou kadeta, iako je u pitanju Siti. Kraso katastrofa, izlazi na Rodrija totalno nerezonski i ispada kao iz aviona, ovi ostali svi beze od Rodrija i pustaju ga da se useta na poziciju za sut. Manjak kvaliteta, previse respekta ili nesto trece ne znam, ali sve sto ne valja u Zvezdi stalo je u ovu akciju. Ipak, rezultat nije katastrofa i ima dobrih strana. Ali osim Kangwe i Bakarija, crnci su katastrofa i nisu za nivo Zvezde, osim ako necemo da se zajebavamo i da ih imamo samo da bi imali strance. 

Da sam trener mislim da mi Kraso više ne bi zaigrao, držao bi ga na klupi da kraja ugovora i plaćao redovno, čisto kao primer ostalima.

Ovaj nivo nonšalancija boli u kurcu ne znam da li sam video na ovom nivou fudbala.

• +1 1
Posted

Sad vidim da je u prvom poluvremenu pao rekord, najvise udaraca jednog tima u istoriji 😁 jebem li ga, meni uopste nije izgledalo tako. Kada uporedim ovu utakmicu sa Bajernom/PSG/Totenhemom, ovo je poezija.

• +1 1
Posted
32 minutes ago, MiddleClass said:

Djiga dobar posle pocetne dvije greske. Hvang je odlican, bas mi se dojmio. Zao mi je Glazera za drugi gol inace perfektan bi bio. I posle toga je skinuo dva zicera Sitiju.

Kraso previse lezeran i spor za ovaj nivo, dobro je Barak ovo postavio sve u svemu. 

Hvang me uopšte nije impresionirao, niti je predstavljao neku pozitivu na sredini, loptu je sa penala dodao golmanu umesto da šutira, pri kraju ga je čovek ostavio u prašini, oporavljao se dva minuta...

Očekivao sam nešto konkretnije.

• -1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...