kralj Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Eraković je imao probleme kad su ga stavljali na desnog beka, ali ni to nisu bile neke sistemske i nepopravljive stvari, naprotiv. Verujem da bi vremenom uspeo da izgradi versatility i za tu poziciju, a to se u današnjem fudbalu ceni i više nego što ja uspevam da razumem.
Dimitrije Posted July 1, 2023 Author Posted July 1, 2023 17 hours ago, harper said: Dragan Mladenovic popio pedalu iz omladinske skole. Dzaba mu izgleda bilo ono javno zalaganje za Dzaju a protiv Vidica.
harper lee Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 27 minutes ago, Dimitrije said: Dzaba mu izgleda bilo ono javno zalaganje za Dzaju a protiv Vidica. Rekao bih da nije da mi nije drago sto je na ovaj nacin "nagradjen" ali, truth to be told, kad sam cuo tu vest samo sam se zlobno iscerio. 2
hrkljush boys_2 Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Zna li neko kakva je situacija sa Spajicem, kad se vraca na teren? I kakva je sad uopste povreda u pitanju? 1
dragance Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 @samo_opusteno Čupo, posle Vidića, je najbolji štoper u Zvezdi. Čime se ubrizgavaš čoveče? 1
Milosh76 Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 1 hour ago, kralj said: Eraković je imao probleme kad su ga stavljali na desnog beka, ali ni to nisu bile neke sistemske i nepopravljive stvari, naprotiv. Verujem da bi vremenom uspeo da izgradi versatility i za tu poziciju, a to se u današnjem fudbalu ceni i više nego što ja uspevam da razumem. I kao desni stoper koji pokriva poziciju desnog beka, bio je vrlo dobar.
harper lee Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Neki americki sportski portal koji komentarise EP za mlade opasno nahvalio Azarova a najvise, pazi sad, u defanzivi. Cuvao je nekoliko vrhunskih prospekata Portugala i Belgije i nijedan se nije naigrao pored njega. Za to vreme po nasim forumima se drobi o tome kako je isuvise sitan i slabasan da igra odbranu i kako Zvezda nema nijednog beka jer Azarov i Vigo nisu nivo Lige Sampiona. Valjda svi ovi ostali jesu pa njih dvojica bas bodu oci. Eto, Rodic je korpulentan, vidi se momcina, mogao bi volu rep da iscupa, ako uspe da pronadje vola i pogodi s koje strane mu izlazi rep. Mi vec sada, ako dodje ovaj Late Lat, imamo spreman prvi tim za ovu sezonu, kako za domacu ligu tako i za LS. Nije to tim koji ima kvalitet da se pobije sa najboljim ekipama Evrope ali mi takav tim ne bismo imali ni sa deset puta vecim budzetom od ovog koji imamo. Posto vidim da ih Bahar ne stedi ocigledno je da cemo biti spremni, u timu sada imamo svih 11 igraca koji imaju solidne tehnicke karakteristike, neki brzinu a neki snagu i kondiciju da istrce utakmicu u visokom ritmu. Ovo sto je Bahar uradio sa rosterom za ciglo dve nedelje je spektakl, bukvalno je otpilio sve one rupe o kojima godinama pisemo da ih treba otpiliti. Nista ja tu ne bih dirao bar do zime, da nam azdaje u LS pokazu gde smo trenutno pa na zimu da popravljamo ako ima sta da se popravlja. 4
levi Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Čupa je upotrebljiv igrač iz škole za prvi tim, i to je lepo ali je ishajpovan preko svake mere. takvih bi trebalo da izlazi po 3-4 iz svake generacije. sećam se kad sam upalio ovaj strim i ugasio posle 5 min. ovde je bio sa svojojm generacijom, kapiten u19 represtacije, trebalo bi da dominira https://www.youtube.com/watch?v=uNoAQoY9oq4&t=745s 1
Milosh76 Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Na srecu je do sada stekao dovoljno iskustva, pa taj snimak nikakve veze sa realnoscu nema.
Dimitrije Posted July 1, 2023 Author Posted July 1, 2023 Kada je Erakovicev generacija dospela do Zvezdinog seniorskog tima (Gavric, Nikolic, Petrovic, Radulovic, Krstovic), bilo je jasno posle nekoliko utakmica i nekoliko njihovih izjava za javnost da ce jedino Erakovic uspeti da napravi dobru karijeru. Razlog jer je za razliku od ostalih, bio zreo, motivisan, vaspitan, sa nogama cvrsto na zemlji i zeljom da se usavrsava. Ostali su bili nezreli, pomalo bleskasti, poneki arogantni bez pokrica, nedovoljno inteligentni i nedovoljno motivisani (s izuzetkom Krstovica). Domaci novinari su Gavrica, Velju i Radulovica prodavali u vrhunske klubove Lige petice, a ovi govecici su se na to primali. Danas Erakovic ima ozbiljnu karijeru. Krstovic je pronasao sebe u osrednjem/slabom klubu iz osrednje lige, ali momak u tom klubu otavja trag. Ostali- nista. Ne ocekujem mnog bolje ni od brace Mituljikic. Dvojca veoma talentovanih ali arogantnih mutavaca pokazuju odlike koje krase proale talente. 2
VoodooDerina Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Slično je bilo i sa Radonjićem, ali je jednostavno preveliki talenat da bi baš do kraja propao. Ipak, da je glava bila samo malo normalnija, verovatno bi ostavio značajan trag u nekoj od liga petice.
harper lee Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 1 hour ago, Dimitrije said: Kada je Erakovicev generacija dospela do Zvezdinog seniorskog tima (Gavric, Nikolic, Petrovic, Radulovic, Krstovic), bilo je jasno posle nekoliko utakmica i nekoliko njihovih izjava za javnost da ce jedino Erakovic uspeti da napravi dobru karijeru. Razlog jer je za razliku od ostalih, bio zreo, motivisan, vaspitan, sa nogama cvrsto na zemlji i zeljom da se usavrsava. Ostali su bili nezreli, pomalo bleskasti, poneki arogantni bez pokrica, nedovoljno inteligentni i nedovoljno motivisani (s izuzetkom Krstovica). Domaci novinari su Gavrica, Velju i Radulovica prodavali u vrhunske klubove Lige petice, a ovi govecici su se na to primali. Danas Erakovic ima ozbiljnu karijeru. Krstovic je pronasao sebe u osrednjem/slabom klubu iz osrednje lige, ali momak u tom klubu otavja trag. Ostali- nista. Ne ocekujem mnog bolje ni od brace Mituljikic. Dvojca veoma talentovanih ali arogantnih mutavaca pokazuju odlike koje krase proale talente. Gavric je tu bio najvise hype-ovan ali se videlo odmah da od tog posla nema nista. Igrac na njegovoj krilnoj poziciji morao bi da bude generacijski tehnicar da bi maskirao manjak brzine i eksplozivnosti a on sa svojim jednim driblingom u repertoaru nije bio. Gomila tih krilnih igraca su kod nas u juniorima vazili za najvece talente generacije, nijedan nije postao pravi igrac. Ovaj Lucic moze da ima isti problem ali za njega mi se cini da bar ima konstituciju da snagom stvara prednost i izlazi iz driblinga, driblingom u mestu i promenom strane bez brzine nece uraditi nista. Ja sam jedino od Nikolica ocekivao nesto ali to je bilo pre nego sto se pokazalo da njega fudbal manje zanima od alkohola i splavova. Decko je formativne godine protracio na periferne stvari umesto da je visio u teretani i jacao pre svega noge, to sada tesko moze da se ispravi. Problem sa tim nasim talentima je sto kod nas obicno rade samo oni koji nemaju talenat pa radom nadoknadjuju taj manjak. Oni koji imaju nekog talenta racunaju da im je to dovoljno i da ne moraju previse da se bakcu s treningom. Tako dolazimo u situaciju da je Slavoljub Srnic imao karijeru kakvu Veljko Nikolic moze samo da sanja. Glava je najvazniji deo tela za vrhunski sport. Nemas glavu, nemas nista.
harper lee Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Azarov ispao na penale posle 0 : 0, dao je gol u penal seriji. Ispade korisna kampanja za njega, oprobao se protiv par jacih igraca, napravio neocekivano dobar rezultat, ispao na vreme da moze da se prikljuci ekipi na pripremama.
kralj Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Meni je Azarov odmah delovao obećavajuće. Bio je preplašen, donosio loše odluke, ali se videlo da ume da odigra, zdravo razmišlja i ima usađene kretnje u odnosu na ostale linije tima. E sad, ovo prvo, neki igrač nikad do kraja ne reše, ali sve ostalo je bilo za optimizam. Recimo, potpuna suprotnost bio je onaj napadač, Mustafa valjda. 2
Recommended Posts