Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

“Što sa Siti…pu jebem ti fudbal”

• +1 1
Posted
Just now, Milosh76 said:

Prvi pasus... gde protiv Sitija visoki presing, to ni Real, Bajern i Liverpool ne rade

Drugi pasus... Micko nije uopste bio los, naprotiv, sam je drzao desnu stranu..

Mijailovic je dao sve od sebe vcrs, u skladu sa svojim limitima. Uopste ne mislim da je bio medju najgorima

• +1 2
Posted
22 minutes ago, W.F.C. said:

Ovi ce opet da osvoje ako hoce. 

Slabiji su daleko u odnosu na proslu godinu, Marez je bio igrac poteza pred golom a sad imaju samo ovog sto igra hrkljus. Gundogan je takodje bio bitan sraf i motor ekipe kad ne ide.

• +1 2
Posted

Pa iskreno, podlego sam pojedinim upisima da ova Zvezda nesto vredi, da kao igra neki fudbal. I bacio dva sata svog zivota.

Ovde nema igraca koji moze da izdrzi duel, nema igraca koji moze da da precizan duzi od 3 metra, skoro svi su crkli posle 70 minuta, 3-4 igraca se setaju kao usrani golubovi izmedju 25-50 m...mozda vi vidite nesto u ovome, meni je izgledalo jadno i bedno.

No, svakako necu vise smetati...

• Haha 1
  • -1 2
Posted
1 minute ago, Milosh76 said:

Prvi pasus... gde protiv Sitija visoki presing, to ni Real, Bajern i Liverpool ne rade

Drugi pasus... Micko nije uopste bio los, naprotiv, sam je drzao desnu stranu..

Ne znam šta podrazumevaš pod "držao" obilazili su ga kad i kako su hteli. Mučeni Rodić je doslovno klasa za njega.

Posted
2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Mah...

Dobro je što nismo primili još koji, loše što su ovi poveli iz smehotresa.

I dalje ne igramo visoki presing, ljudi primaju loptu na 20-25 metara od gola, pet metara oko njih nikoga.

Džiga najbolji, Mijailović je za Železničar iz Pančeva ili za Dubočicu. Možda.

Ne moz visoki presing za ove pare, protiv ovakvog protivnika. 
Da se nebo otvorilo za jos recimo nekih 20-30 meleona, tu bi vec moglo jos par igraca koji mogu presing i da sacuvaju loptu i ubiju bar na momente njihov presing. Dovoljno je par puta im pokazati da smo kadri da ih izvucemo i zadrzimo loptu, onda bi i njima malo opalo samopouzdanje. Al to nije realno u ovom odnosu snaga, tj za ove pare. 
Nemas tri igraca koja mogu da se brzo otvaraju i upute precizan pas.

Ok je ovo. Trebalo bi da bude šibanje sa YB i Leipzigom kuci, a bogme i tamo ako se poklope zvezde.

Posted
14 minutes ago, Ratamahatta said:

Mijailovic u LS je prirodan prizor kao Bircevic s medaljom oko vrata

Kao srpskoligaske kljusine od bekova, samo da drkne po lopti sto jace, ne gleda ni gde, ni kome, niti da proba bilo sta drugo, da stane i pogleda, vidi, doda... samo da je on drkne! 

Mijailovic nije bek

Posted
2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Zbog ovog Drakovog posta 17 ljudi će sutra ispisati decu sa fudbala

Bitno je da naglasi da ga ne interesuje 

Posted
1 minute ago, Drako said:

Pa iskreno, podlego sam pojedinim upisima da ova Zvezda nesto vredi, da kao igra neki fudbal. I bacio dva sata svog zivota.

Ovde nema igraca koji moze da izdrzi duel, nema igraca koji moze da da precizan duzi od 3 metra, skoro svi su crkli posle 70 minuta, 3-4 igraca se setaju kao usrani golubovi izmedju 25-50 m...mozda vi vidite nesto u ovome, meni je izgledalo jadno i bedno.

No, svakako necu vise smetati...

Aj sad..ja cu kao grobar da kenjam..ali..

Svesta si sa kim su igrali ovi momci iz srpskog kluba veceras ?

• +1 4
Posted
1 minute ago, MiddleClass said:

Mijailovic nije bek

Nije ni fudbaler, on je novi Srnic 

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted

odigrali smo sto smo mogli protiv ovih vanzemaljaca i na kraju uz mnoooogo srece u prvom i manje u drugom, zavrsili smo kako smo zavrsili. moglo je biti i mnogo gore. vazno je da nas nisu rezultatski potopili u ovom delikatnom trenutku za tim. 

• +1 2
Posted

realno, nije se ovde očekivalo ništa drugo osim poraza. ali ima poraza i poraza. npr. naš protiv Danaca je bio sramotan, ovaj definitivno nije.

u principu, uradili ste sve što ste mogli. ne vidim šta je još moglo da se uradi. zaslužili ste i malo sreće da vas ne nakantaju iako je i to visilo u vazduhu kad ste počeli da gubite dah. druga je to dimenzija. žao mi golmana, sjajan je bio i baš mu nije trebalo ono pomračenje.

• +1 7
Posted

Djiga dobar posle pocetne dvije greske. Hvang je odlican, bas mi se dojmio. Zao mi je Glazera za drugi gol inace perfektan bi bio. I posle toga je skinuo dva zicera Sitiju.

Kraso previse lezeran i spor za ovaj nivo, dobro je Barak ovo postavio sve u svemu. 

• +1 6
Posted (edited)

Ko nije zadovoljan sa Djigom veceras neka zamisli Spajica umesto njega i konacan rezultat. Decko je skoro iz aviona zaigrao za nas, ima 20 godina i moze biti jako zanimljiv prospekt za razvoj. Steta sto Strahinja nije vise tu...

Edited by Arthur Kirkland
  • +1 5
Posted
6 minutes ago, red star forever said:

Statistika užas, igra loša (ali realna), rezultat odličan - ja zadovoljan! 🏆

Samo ovaj meč da pamtimo kad god se požalimo na srpske timove  koji igraju bunkericu protiv nas. 😉

mislim da je razlika izmedju sitija i zvezde malo veca nego izmedju zvezde i ostalih superligasa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...