Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
On 18. 9. 2023. at 20:45, Shaq said:

dacemo sutra gol al cemo i primiti jedno 8..

barak mora pod hitno da menja formaciju, posto ovo ne prolazi ni u ping pong lizi, a tek u evropi nece prolaziti sve i  da imamo 3 erakovica pozadi, a nemamo ni jednog..:fantom:

gol dali, nismo primili 8, tako da ono.. steta ipak za pacersku reakciju kod drugog gola..

• +1 1
Posted (edited)

Mijailovic u LS je prirodan prizor kao Bircevic s medaljom oko vrata

Kao srpskoligaske kljusine od bekova, samo da drkne po lopti sto jace, ne gleda ni gde, ni kome, niti da proba bilo sta drugo, da stane i pogleda, vidi, doda... samo da je on drkne! 

Edited by Ratamahatta
Posted

Bas mi je drago sto sam posle 4-5 godina odgledao zvezdinu utakmicu, fino me je podsetila zasto niste ne gledam sto ima veze sa srpskim fudbalom (mada, realno, odavno mi nista ne interesuje u vezi bilo kakvog fudbala).

Elem, jedini zakljucak, kakva jadna skupina amatera,  bez talenta, bez snage, bez mozga...

• Haha 2
  • -1 15
Posted

Šteta za drugi gol, a najžalije mi je što je delovalo da je Stamenić odneo loptu, moram vratiti sad ponovo. 

Očekivao se potop, a na poluvremenu smo vodili 1:0. Bravo za Bahara. 

• +1 7
Posted (edited)

Mah...

Dobro je što nismo primili još koji, loše što su ovi poveli iz smehotresa.

I dalje ne igramo visoki presing, ljudi primaju loptu na 20-25 metara od gola, pet metara oko njih nikoga.

Džiga najbolji, Mijailović je za Železničar iz Pančeva ili za Dubočicu. Možda.

Edited by Dankan Ajdaho
  • +1 3
Posted

ziga nelos, mada je imao nekoliko kikseva, pogotovo odma na pocetku pri prvom kontaktu sa loptom..

Posted
2 minutes ago, Drako said:

Bas mi je drago sto sam posle 4-5 godina odgledao zvezdinu utakmicu, fino me je podsetila zasto niste ne gledam sto ima veze sa srpskim fudbalom (mada, realno, odavno mi nista ne interesuje u vezi bilo kakvog fudbala).

Elem, jedini zakljucak, kakva jadna skupina amatera,  bez talenta, bez snage, bez mozga...

Malo ti kontradiktorno ovo gore. Drago ti je sto te fino podsetilo da te ne interesuje jadna skupina amatera. 
Sto si uopste gledao, a i realno nije nesto sto je,eto  kao bitno podeliti medj auditorijumom

Posted

Statistika užas, igra loša (ali realna), rezultat odličan - ja zadovoljan! 🏆

Samo ovaj meč da pamtimo kad god se požalimo na srpske timove  koji igraju bunkericu protiv nas. 😉

• +1 3
Posted
3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

I dalje ne igramo visoki presing, ljudi primaju loptu na 20-25 metara od gola, pet metara oko njih nikoga.

Džiga najbolji, Mijailović je za Železničar iz Pančeva ili za Dubočicu. Možda.

Prvi pasus... gde protiv Sitija visoki presing, to ni Real, Bajern i Liverpool ne rade

Drugi pasus... Micko nije uopste bio los, naprotiv, sam je drzao desnu stranu..

• +1 4
Posted
Just now, Shaq said:

ziga nelos, mada je imao nekoliko kikseva, pogotovo odma na pocetku pri prvom kontaktu sa loptom..

Džiga izvrstan, prvi minut u klubu odigrao baš protiv Sitija. Sjano čita igru, izvrsno se postavlja, dobar u igri glavom, ume i start da napravi, za klasu iznad Mijailovića i Rodića.

Biće zacementiran u 11.

• +1 2
Posted

Zbog ovog Drakovog posta 17 ljudi će sutra ispisati decu sa fudbala

• Haha 6
Posted

Znaci ostalo je jos da Glazer primi s po terena kao Smuci u Estoniji onda, San Siro, Lacio i Bajern je odradio veceras

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...