Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Mladi tim Zvezde pocinje utakmicu za LS za omladince sa cetvoricom igraca koji su registrovani za seniorski tim: Nedeljkovicem, Maksimovicem, Sljivicem i Mijatovicem.  Pretpostavljam da je Knezevic na klupi.

Posted

4-1, a moglo je biti i ubedljivije. Ocekivao sam solidan otpor, s obzirom na ove iz prvog tima i Graficara, ali svetlosnim godinama smo daleko od Sitijevih klinaca. Kako fizicki, tako i tehnicki i takticki.

Posted (edited)

I SK najavljuje cudnu postavu...

Crvena zvezda će na „Etihadu“ igrati u formaciji 3-5-2 i sastavu: Glazer – Điga, Dragović, Rodić – Mijailović (Degenek), Hvang, Stamenić, Ivanić, Mitrović – Bukari, Endiaje.

ili je Bahar genije ili ludak.

Ovo je bas defanzivna postava i ocigledna namera da se igra na kontre uz brzu tranziciju.

U celoj postavi mi smeta Djiga, jer pojma nemam kakav je, i sto napred nema Krasoa umesto Serifa.

Edited by Milosh76
Posted

Mladi izgubili 2-5.  Neko bi pozeleo da i seniori ne izgube sa vise od -3.

Ako nista drugo, najavljeni sastav Zvezdinih seniora obecava jaku klupu: Degenek (Mijailovic), Kanga, Kangva, Olajinka, Kraso, Katai.  Zao mi Krasoa i Olajinke.  Dosli su zbog LS, razbijali na pripremama i na pocetku sezone, a sada klupa.

Posted

Djiga bez minuta fudbala u našem timu, june neiskusno, bačeno u vatru.

Nije realno.

• +1 1
Posted

Osim ako Barah posle par treninga nije zakljucio da je mesavina Vidica i Belodedica.

Posted

Gol Simakana glavom posle kornera, uz dosta sreće.

Posted

Plašim se jednog od najtežih poraza uz istoriji lš, nadam se da grešim i da se ovima neće baš mnogo igrati. 

Barah mi izgleda da se prilično pogubio i izgubio konce. 

Posted

dok oni skapiraju stvari i u kakvim smo problemima proci ce poluvreme, posle je sve moguce, pa i panika

znaci 0:1

Posted

Daj ne kukajte kao babe neke , bukvalno nemamo šta da izgubimo ,samo da ne primimo u prvih 15 minuta i biće to ok.

• +1 2
Posted

Nama je bitnija utakmica koja se trenutno igra nego ova od 21h. 

• +1 1
Posted
3 minutes ago, elementary said:

Daj ne kukajte kao babe neke , bukvalno nemamo šta da izgubimo ,samo da ne primimo vise od 3 gola u prvih 15 minuta i biće to ok.

Popravio 

Posted

bre, gori ste od nas :D

nego, jel igrao nekada neki naš klub sa Sitijem zvaničnu utakmicu? nešto ne mogu da se setim, niti se po medijima pominju neke prethodne utakmice, pa makar i pre 50 godina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...