porucnik vasic Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 4 hours ago, Dimitrije said: Replika na repliku. Nije poenta da li je Milos Milojevic dobar trener a jos manje da li je bolji od Bahara. Nije. Poenta je da je besmisleno pa cak i nepristojno prozivati bivseg trenera u trenutku kada tim igra lose a za sta veliku odgovornost snosi sadasnji trener. Bahar je na pocetku sezone formirao tim koji je imao fizionomiju, igru, stil i natprosecne rezultate. Sve to je uspeo da zabrlja u poslednjih mesec dana tumbanjem igraca na pozicije koje im ne odgovaraju, forsiranjem nekih igraca koje je trebalo da stavi na klupu, i uvodjenjem losih izmena kada je tim gubio. Na primer, stavljanjem Stamenica na stopera protv Pazara i Cukarickog. Videlo se protiv Pazara da je to greska i da umalo zbog te greske ne primismo i drugi gol. Juce je ta greska urodila plodom za Cukaricki kada je centarfor-debitant obrnuo Stamenica na petoparcu pa zatim zabio golcinu. Na pocetku sezone imao sam veliko poverenje u Bahara i tada sam mislio da je bolji od svih trenera koje smo imali od kako je pocela Zvezdina dominacija pre 6 godina. Sada, da parafraziram Cosica, moja je sumnja dublja od nade. Не знам. Мени од почетка Бахар није нешто импресиван. Волео бих ја орићићи Милоа са овим буџетом. 1
roux senyurt Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 protiv timova koji imaju ambicije da pobede utakmicu kroz nadigravanje, baharova zvezda je izgledala fantasticno. protiv bunker ekipa na neregularnim terenima, videli smo na sta je to licilo. zasto je to tako i da li ce bahar uspeti da savlada gradivo superligaske skole ostaje da vidimo. za sada meni se cini da je covek ozbiljan u svom poslu i da zna sta radi. 1
roux senyurt Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 sutra u 16 sati igraju mladi, a bice i prenos na zvezda tv youtube kanalu.
Shaq Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 dacemo sutra gol al cemo i primiti jedno 8.. barak mora pod hitno da menja formaciju, posto ovo ne prolazi ni u ping pong lizi, a tek u evropi nece prolaziti sve i da imamo 3 erakovica pozadi, a nemamo ni jednog..
Nikodije Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 5 hours ago, Dimitrije said: Replika na repliku. Nije poenta da li je Milos Milojevic dobar trener a jos manje da li je bolji od Bahara. Nije. Poenta je da je besmisleno pa cak i nepristojno prozivati bivseg trenera u trenutku kada tim igra lose a za sta veliku odgovornost snosi sadasnji trener. Bahar je na pocetku sezone formirao tim koji je imao fizionomiju, igru, stil i natprosecne rezultate. Sve to je uspeo da zabrlja u poslednjih mesec dana tumbanjem igraca na pozicije koje im ne odgovaraju, forsiranjem nekih igraca koje je trebalo da stavi na klupu, i uvodjenjem losih izmena kada je tim gubio. Na primer, stavljanjem Stamenica na stopera protv Pazara i Cukarickog. Videlo se protiv Pazara da je to greska i da umalo zbog te greske ne primismo i drugi gol. Juce je ta greska urodila plodom za Cukaricki kada je centarfor-debitant obrnuo Stamenica na petoparcu pa zatim zabio golcinu. Na pocetku sezone imao sam veliko poverenje u Bahara i tada sam mislio da je bolji od svih trenera koje smo imali od kako je pocela Zvezdina dominacija pre 6 godina. Sada, da parafraziram Cosica, moja je sumnja dublja od nade. Vi ste, gospodine, u stanju duboke potresenosti zbog toga što ste bili primorani da gledate utakmicu u kojoj Zvezda nije pobedila. To je nešto što se dešava u svim normalnim zemljama- favoriti često gube od slabijeg, samo u Srbiji to izaziva duboku konsternaciju. Nadam se da imate nekoga ko bi Vas sprečio da zabodete naliv pero sebi u vrat ako se, daleko bilo, ovakav kiks desi još jednom. 6
Dimitrije Posted September 18, 2023 Author Posted September 18, 2023 (edited) 58 minutes ago, roux senyurt said: protiv timova koji imaju ambicije da pobede utakmicu kroz nadigravanje, baharova zvezda je izgledala fantasticno. protiv bunker ekipa na neregularnim terenima, videli smo na sta je to licilo. zasto je to tako i da li ce bahar uspeti da savlada gradivo superligaske skole ostaje da vidimo. za sada meni se cini da je covek ozbiljan u svom poslu i da zna sta radi. Ne bih se ja potpuno slozio. Recimo Lucani su igrali bunker na oranici pa su pregazeni. Pazarci nisu igrali bunker u Beogradu pa su se posle prvih 15 min soka oporavili i uspostavili ravnotezu. Pred kraj, malo je falilo da izjednace. Bahar na utakmicama protiv Vozdovca i Cukarickog nije uradio ono sto je kao trener Makabija uradio protiv Zvezde, preuzeo dizgine u ruke i odveo tim do pobede. Ili moze da ode do Duljaja da prepise kako se izgubljena utakmica sa mnogo manje kvalitetnim timom dobija u 2. poluvremenu posle dva gola zaostataka u prvom. Nema u stvari sta da prepisuje, vec da motivise tim sto je sasvim dovoljno da se napravi preokret protiv slabijih timova koji su na srecu i/ili na nase greske stekli vodjstvo u prvom poluvremenu. Baharova Zvezda u ovom trenutku deluje jalovo i nemotivisano. A to je osnovni problem strucnog staba jer dzaba bila dva skorasnja pojacanja za koja je placeno 10 miliona evra ako tim nema volje da pobedi. Edited September 18, 2023 by Dimitrije
John Coltrane Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Eraković odjednom Kajzer Franc lično, Bahar već sad nemač pojma pred otkazom, za sutra se vade demoliranja Barse u LŠ kao “alibi” za poraz na Etihadu, samo fali @renne da jinx-ovski čestita titulu Duljaji…. smorili ste za sve pare 6
roux senyurt Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 20 minutes ago, Dimitrije said: Ne bih se ja potpuno slozio. Recimo Lucani su igrali bunker na oranici pa su pregazeni. Pazarci nisu igrali bunker u Beogradu pa su se posle prvih 15 min soka oporavili i uspostavili ravnotezu. Pred kraj, malo je falilo da izjednace. Bahar na utakmicama protiv Vozdovca i Cukarickog nije uradio ono sto je kao trener Makabija uradio protiv Zvezde, preuzeo dizgine u ruke i odveo tim do pobede. Ili moze da ode do Duljaja da prepise kako se izgubljena utakmica sa mnogo manje kvalitetnim timom dobija u 2. poluvremenu posle dva gola zaostataka u prvom. Nema u stvari sta da prepisuje, vec da motivise tim sto je sasvim dovoljno da se napravi preokret protiv slabijih timova koji su na srecu i/ili na nase greske stekli vodjstvo u prvom poluvremenu. Baharova Zvezda u ovom trenutku deluje jalovo i nemotivisano. A to je osnovni problem strucnog staba jer dzaba bila dva skorasnja pojacanja za koja je placeno 10 miliona evra ako tim nema volje da pobedi. ne izgleda zvezda dobro poslednje tri utakmice, to je cinjenica. nisam siguran da je to samo baharova krivica, a i da jeste, treba mu dati vremena da se navikne na domace fudbalske radosti i carolije. da smo pobedili ove utakmice, mislim da bi ova losa izdanja zvezde prosla poprilicno neprimetno.
johan nagel Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Оно што сам ја овако са стране видео од вас, делује ми да је одређени проблем у томе што сте остали без играча који су до сада рутински решавали ове домаће ливадарске екипе. Нема Катаија, нема Канге, није било Иванића, тих ликова који можда нису довољно шта знам брзи или дисциплиновани за неки (пре)озбиљни европски фудбал али су докторирали ове домаће оранице на чист таленат и виц што би се рекло. Сад зато имате масу некаквих тркача, Кангви, Лучића, Олајинка како већ, Митровића и рекао бих да с обзиром на енормну разлику у квалитету нисте претерано бриљирали ни на оним текмама где сте убедљиво славили али сте ето успевали рано да поведете, па је после било знатно лакше логично. Оно што сам гледао једини играч који вам је доносио баш инстант квалитет и превагу је Букари својом брзином и дриблингом али он је некако закуцан за десну аут линију где игра практично винг бека. Красо рецимо делује да баш зна фудбала али да отаљава текме с пола гаса, док ми се онај Олајинка мало је рећи није дојмио. Такође ми је и даље невероватно да вам Канга нема предност у односу на Кангву бар у овим домаћим текмама где вам треба креативност а контра можда у европским где вам пре треба неки тркач, али ето ваљда Бахар зна, није да се жалим. Такође мислим да вам није помогла ни она утакмица са Фиорентином где су они дошли с плаже а ви фул нашпановани, дала вам је некако лажну слику а подигла очекивања од старта на макс. 1
Shaq Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 (edited) 44 minutes ago, John Coltrane said: Eraković odjednom Kajzer Franc lično, Bahar već sad nemač pojma pred otkazom, za sutra se vade demoliranja Barse u LŠ kao “alibi” za poraz na Etihadu, samo fali @renne da jinx-ovski čestita titulu Duljaji…. smorili ste za sve pare vidi, ako se ne dobije derbi, a pogotovo ako se izgubi, to ce vec postati ozbiljna problematika.. oni nemaju evropu, imace po sedam dana za pripremu svake utakmice, plus su za dve klase jaci od ostatka lige, plus imaju logistiku™ , u 6 kola dva puta okrecu 0:2 i jednom 0:1 sa sve sumLjivim penalima.. sa druge strane nama ce svako gostovanje posle evopre biti kritikal, bilo nam je i bez evrope(2 poraza iz 3 gostovanja).. Edited September 18, 2023 by Shaq 3
roux senyurt Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 mozda da oformimo dva tima, jedan za domace utakmice, a jedan za evropu. igraca imamo dovoljno, samo nam treba domaci trener da vodi domaci tim
Milosh76 Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 20 minutes ago, johan nagel said: Такође ми је и даље невероватно да вам Канга нема предност у односу на Кангву бар у овим домаћим текмама где вам треба креативност а контра можда у европским где вам пре треба неки тркач, али ето ваљда Бахар зна, није да се жалим. Такође мислим да вам није помогла ни она утакмица са Фиорентином где су они дошли с плаже а ви фул нашпановани, дала вам је некако лажну слику а подигла очекивања од старта на макс. Kangva ima prednost u odnosu na Kangu, a ne obrnuto. Fiorentina je pre nas odigrala 3 ili 4 utakmice, ni blizu da su "dosli sa plaze". Niti smo mi bili full naspinovani.
Nikodije Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 56 minutes ago, roux senyurt said: ne izgleda zvezda dobro poslednje tri utakmice, to je cinjenica. nisam siguran da je to samo baharova krivica, a i da jeste, treba mu dati vremena da se navikne na domace fudbalske radosti i carolije. da smo pobedili ove utakmice, mislim da bi ova losa izdanja zvezde prosla poprilicno neprimetno. Baharov zadatak je da dobije Jang bojse i prezimi u Evropi. On bukvalno ima dve bitne utakmice ove jeseni i po tome će mu se suditi. Da li će domaću titulu da uzme sa 105 ili 95 bodova nije toliko bitno. Mada će mnogi popadati i nesvest ako ne bude 105. 1
Dimitrije Posted September 18, 2023 Author Posted September 18, 2023 (edited) 3 hours ago, roux senyurt said: protiv timova koji imaju ambicije da pobede utakmicu kroz nadigravanje, baharova zvezda je izgledala fantasticno. protiv bunker ekipa na neregularnim terenima, videli smo na sta je to licilo. zasto je to tako i da li ce bahar uspeti da savlada gradivo superligaske skole ostaje da vidimo. za sada meni se cini da je covek ozbiljan u svom poslu i da zna sta radi. Nije bas da Barak nije stekao iskustvo kako igra vecina domacih klubova protiv Zvezde. U prve cetiri utakmice domace lige Zvezda je glatko pobedjivala. (Isto tako, bez po muke, pobedili su i TSC pred sam pocetak prvenstva.) Bahar se opekao protiv Vozdovca kada mu je na ocigledan nacin demonstrirano kako ce teci takmicenje u domacoj ligi. To lose iskustvo ga nije opomenulo jer je smatrao da mu je tim imao los dan. Sledeca utakmica je pokazala jos jedan los dan, dok je protiv Cukarickog postalo jasno da tim nije u formi. Na pocetku sezone, posle sjajno odigranih utakmica i pobeda protiv renomiranih protivnika, novinari su pitali Bahara da li mu tim mozda nije prerano dostigao visoku formu. Bahar je odgovorio da se forma tek podize za pocetak LS. Ispalo je da je pred utakmicu u Mancesteru forma Zvezdinog tima u slobodnom padu. Negde se Barak preracunao, samo ne znam(o) gde. Nadam se da bar on i njegov strucni stab znaju pa da ce umeti da zaustave taj pad i vrate tim u bolju formu. Samo da ne bude prekasno. Edited September 18, 2023 by Dimitrije
Recommended Posts