booyaka Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Nema smene, ali pritisak mora da postoji i odgovornost za rezultat. 1
MiddleClass Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 2 hours ago, Dimitrije said: Sta je bilo bilo je. Sledeci izazov je za dva dana, a jos veci za 10 dana. Pokusati da se tim povrati na psihickom planu. Na fudbalskom tesko da moze mnogo da se poboljsa za ovako kratko vreme. Uspeh ce biti ako se totalno ne izbrukamo u Mancesteru. U ovom trenutku, bitno je pripremati tim za Derbi jer poraz u toj utakmici bio bi tezak udarac za tim od koga bi se tesko oporavili do kraja sezone. Kao i uvek, Derbi je bio i ostao utakmica koja ne sme da se izgubi, a gde je pobeda najveca radost u sezoni. Nemamo se cemu nadati protiv Sitija i uopste nije brukanje koliko god golova da primimo. Jedna Barselona je primila 8 golova u 1/4 finalu Lige sampiona i to na svom stadionu. Nama LŠ pocinje od drugog kola htjeli mi to ili ne
Milosh76 Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Nece Bahar nigde. Ako da ostavku, ostaje bez para, ako dobije otkaz FKCZ mu duguje bas dosta para. Tako da... nece on nigde.
Ratamahatta Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Nema veze, kaze Terzelli da smo zaradili mnogo para
Jesper23 Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Iskreno se nadam da će malo odmoriti startera, za početak Halanda koji je na maks obrtaja od početka sezone. Mada i on ovdje vidi lagan het-trik u najavi, ko bi to propustio. Sve do 5 komada je premija, od 5-7 realnost, a preko 7 katastrofa. Ipak nadam se nekoj mješovitoj postavi, Siti očekuje 5 utakmica u 15 dana, možda i sačuvaju džebanu za PL i gostovanje Lajpcigu.
red star forever Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Leipzig je primio 7 prošle godine tako da ne znam kako bi ni 10 za nas bila katastrofa, još u trenutnom raspoloženju/formi...
Milosh76 Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Ovo je sastav Mančester sitija za meč sa Crvenom zvezdom prema portalu “90min”: Ederson – Luis, Akandži, Ake, Gomes – Rodri, Nunješ, Bernardo, Doku, Foden – Alvarez
adasevic Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Danas svako pise svasta. Hajde da se manemo prognoza Sitijevog tima, jer cemo to videti kad ga Pep i objavi. Ko god da igra bice zajebano, ne treba pojasnjavati. Utakmica na brdu je bila bas mucna za gledanje. Taj pad u igri je prosto neverovatan i mene licno cudi da Bahar ne reaguje, jer barem meni problem je vrlo ocigledan i resiv. Sta je bila glavna odlika fudbala koji smo igrali pocetkom sezone? Brza predaja lopte, dosta trcanja i visoki presing. Pokusavamo mi taj presing (mada je tacno da je to tesko izvesti kada protivnik kampuje sa 11 igraca u svojih 20 metara), cak i trcanje je na ok nivou, ali od toga da igrac max 2 puta pipne loptu mi smo dosli do toga da krilni igraci nikom zivom vise ne daju loptu i da svaki igrac mora ad iscarini loptu ko Kanga u najboljim danima. S tim što je Kanga dosta cesto nakon toga davao odlicne pasove za ofanzivn eigrace, a sada nemamo apsolutno nista od te carine. Onaj ko prednjaci u toj carini je Lucic. Decko koji je kao dzoker uspeo da se nametne, koi je bio kao osica i svoje dobre poteze resavao korisnim centarsutevima ili dobrim sutem, sada je bukvalno postao kamen oko vratau nasoj igri. Ne mogu abs da se kladim, ali tipujem da niti jednom nije dodao loptu. Kad dodje do njega, krece neko driblanje sebe i protivnika, koje ima promenljiv uspeh, ali je izvesno da nece prestati dok ne izgubi loptu. Da je Mesi licno, pa bi popio vec ozbiljno ribanje, a ne klinac koji se tek probija na glavnu scenu. U tom kontekstu mi je njegovo bitisanje u startnih 11 potpuna misterija. Daleko od toga da je on jedini problem, ali mi to prilicno bode oci, jer nestvarno veliki broj lopti ide bas njemu. Drugo, Stamenic je uzboljnom padu forme, ne samo zbog lose reakcije kod drugog gola, vec je generalno dosta slabiji nego na pocetku sezone. Samim tim problemi sa Kangvinim nepostojanjem na terenu dolaze do izrazaja. Covek igra u stelt modu da mu Deksa Milovanovic ozbiljno pozavidi. Da, problem je i odbrana koja dosta kiksira, i jeste jasno da je Erakovic bio taj koji ju je cinio cvrstom. Rodic nije stoper, a dovoljno je neodgovoran da pravi kikseve gde ne treba, Micku fali brzine, Spajicu zdravo telo, a ovog novog nismo jos ni videli. Degenek moze da kiksne ali po meni bi morao da bude u startnih 11. Ako na sve to dodamo i te reprezentativne obaveze, povredu Ivanica koji nam je kljucni igrac, mozemo sklepati dovoljno opravdanja, ali alibi niko ne voli. I narocito u Zvezdi je samo kontraproduktivan. Na sve ovo se odgovara samo reakcijom na terenu. Moram da repliciram i Dimitriju - strucnost i znanje Milosa Milojevica ne moze biti ni vece ni bolje tim sto Baharova Zvezda pravi kikseve. On je sve ocene i zasluge o svom radu zasluzio prikazanim na terenu. Alibi potezi, neke defanzivne postavke, potpuno guranje tima u neki bata Djorizam, bas zarad nekog kvazi rezultata (eto, bili smo blizu, al nesrecno ispadosmo). Covek je dobio titulu na tacni. Stankovic mu je ostavio 10tak poena viska, ekipu koja je na cistu glupost ispala od Haife (Borjanovu, Kanginu, Srnicevu) i u derbi sa partizanom koji je bio ocajan, udje da izvuce bod. Sa takvim mentalitetom bolje komentare nije ni zasluzio. Jesmo mi uzeli titulu, ali radiji sam da izgubim nekoliko utakmica nego da gledam ono od proslče godine. Mi smo drugo poluvreme igrali sa Dragovicem, Mickom i Stamenicem kao stoperima, i sa 7 ofanzivnih igraca (kod Milojevica bi vudo bilo da se pojvi vise od 2-3 u isto vreme na terenu). Bahar dakle zasluzuje kritike jer ova igra jeste njegovo ogledalo, a igre trenutno nema. Mora da nadje način da podigne ekipu, a ono što je dobro je to što će sada praktično imati celu ekipu na raspolaganju. Nije potrebno puno da od ocajanja krenu hvalospevi, al kao sto mozemo da vidimo kontra smer je jos brzi. 2
Hobbit slayer Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 (edited) 38 minutes ago, Milosh76 said: Ovo je sastav Mančester sitija za meč sa Crvenom zvezdom prema portalu “90min”: Ederson – Luis, Akandži, Ake, Gomes – Rodri, Nunješ, Bernardo, Doku, Foden – Alvarez Možda grešim, ali mislim da su male šanse da City ne počne meč sa Haalandom. Logičnije bi bilo da odmori Alvareza koji je par dana pre meča sa West Ham igrao celu utakmicu za Argentinu protiv Bolivije u La Pazu. Edited September 18, 2023 by Hobbit slayer
adasevic Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Sta ocekivati protiv Sitija? Ako bude dosledan sebi, Bahar ce da izbaci po meni najjaci nas tim: Glazer - Dragovic, Mijailovic, Degenek - Mitrovic, Stamenic, Hvang, Bukari - Ivanic, Kraso, Olajinka Nema šta da izgubi, jer niko ništa ne očakuje. siti će svakako da nas stisne, tako da po prvi put može da dodje do izražaja naša brzina. Pa kako bude... 5
Eleniko Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 što bi nas siti stisao. nema potrebe da teraju brzine u više od prve, bukvalno.
Recommended Posts