dragance Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Just now, Milošica said: Ali ipak si započeo. Šteta što neki koji pišu o "groznoj atmosferi o sportu" ne zalaze ovde, da vide da se ona može vrlo lako suzbiti, u par poteza. Zajebao si se. Nisam na to mislio. Imate dobar tim, izgleda da dobijate novu, sposobniju upravu, i samo vam još normalan trener fali.
Milošica Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Aha, sto posto je to Joj draganče, teško te je ne voleti.
MeanM@ Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 1 minute ago, Milošica said: Aha, sto posto je to Joj draganče, teško te je ne voleti. Što, meni se svidja razvoj price o sportu. U divnom je skladu sa ustanovljenim pravilima.
*edited by mod Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 5 minutes ago, Milošica said: Ali ipak si započeo. Šteta što neki koji pišu o "groznoj atmosferi na sportu" ne zalaze ovde, da vide da se ona može vrlo lako suzbiti, u par poteza. Nemoj da ga diraš, pusti ga da bućka i piše gluposti. Ako ga suviše čačkaš ima opet da ugasi forum... 1 2 1
booyaka Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Draganče ne banuje al' kad banuje, banuje ceo forum. Hard reset [emoji23] 1
Dimitrije Posted September 17, 2023 Author Posted September 17, 2023 Sta je bilo bilo je. Sledeci izazov je za dva dana, a jos veci za 10 dana. Pokusati da se tim povrati na psihickom planu. Na fudbalskom tesko da moze mnogo da se poboljsa za ovako kratko vreme. Uspeh ce biti ako se totalno ne izbrukamo u Mancesteru. U ovom trenutku, bitno je pripremati tim za Derbi jer poraz u toj utakmici bio bi tezak udarac za tim od koga bi se tesko oporavili do kraja sezone. Kao i uvek, Derbi je bio i ostao utakmica koja ne sme da se izgubi, a gde je pobeda najveca radost u sezoni. 2
booyaka Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Meni bi veća radost bila da pobedimo Siti. 2 1 1
Dimitrije Posted September 17, 2023 Author Posted September 17, 2023 31 minutes ago, booyaka said: Meni bi veća radost bila da pobedimo Siti. E, pa vi verovatno ne navijate za Zvezdu preko 60 godina kao i ja. 1
dragance Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 (edited) Takodje. Edit: @booyaka Edited September 17, 2023 by dragance
dragance Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 1 minute ago, Dimitrije said: E, pa vi verovatno ne navijate za Zvezdu preko 60 godina kao i ja. Zar ne mogu obe stvari? Zvezda je evropski velikan, pa makar iz prošlosti.
booyaka Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Upravo to, to bi značilo da smo se kvalitativno podigli u odnosu na srpsku žabokrečinu.
Filozof manijak Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Ako dođe do smene Bahara, onda ste tipični primer srpske žabokrečine. Ordinarna glupost bi bila smena trenera zbog jednog kriznog perioda, štaviše, bolje je da kriza dođe sada nego na proleće kad se odlučuje. No poznajući modus operandi Terze&co, nada mi je jača od strepnje 1
Dimitrije Posted September 17, 2023 Author Posted September 17, 2023 Da bi se podigli u odnosu na "srpsku zabokrecinu" ne bismo smeli da u poslednje 3 utakmice izgubimo 6 poena od osrednjih srpskih timova koji u utakmicama sa evropskim timovima dozivljavaju rezultatske katastrofe. Mi smo protelih godina tu i tamo pobedjivali jace evropske timove, ukljucujuci i evropskog prvaka Liverpul, a nismo stradali od Cukarickog i Vozdovca vec smo ih ubedljivo lemali.
Dimitrije Posted September 17, 2023 Author Posted September 17, 2023 3 minutes ago, Filozof manijak said: Ako dođe do smene Bahara, onda ste tipični primer srpske žabokrečine. Ordinarna glupost bi bila smena trenera zbog jednog kriznog perioda, štaviše, bolje je da kriza dođe sada nego na proleće kad se odlučuje. No poznajući modus operandi Terze&co, nada mi je jača od strepnje Nece Terzic da smenjuje Bahara. Moze da se desi da sam Bahar odluci da ode.
Recommended Posts