Milosh76 Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Meni se cini da je previse igraca doslo preumorno sa reprezentativnih obaveza i da nisu bili 100% spremni. Zato nisu poceli, Kraso, Bukari, Hvang... verovatno zato nisu ni igrali Degenek, Kanga itd. Sta god da je problem, Bahar mora da ga resi do utakmice sa Partizanom, posto ako nije svestan kako ce klub i navijaci reagovati ako ne pobedi, onda je pogresio sto je i dolazio. Da budem jasan, dao bih mu fore da zavrsi ono sto je poceo do kraja sezone, jer mislim da to sto on hoce je mnogo bolji i moderniji fudbal nego sto bi mi igrali sa bilo kojim nasim trenerom. 1
gone fishing Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 31 minutes ago, Eleniko said: zanimljivo gledanje na stvari, misliš da je fkcz prsla zato što su tsc i voždovac iskautirali bahara pre mi se čini da bi bahar sledećih 10 tekmi s njima dobio sa više od gola razlike voždovac je bio čist user, 3 puta su prešli centar i dali 3 komada, dok su se vaši napasnici ispromašivali, tekma koja se dogodi 1 u 20 međusobnih mečeva, tekma sa pazarom koju nisam gledao i ova juče su otkrili krizu ne samo u realizaciji već i u stvaranju prilika ako se ne varam, dok je odbrana prikazala poroznost koja je nije krasila na početku sezone i u pripremnom periodu, kada se činilo da je glejzer bolji od borjana za klasu - to može biti samo prolazna kriza a može i da znači da je baharov sistem pročitan, a svaki sistem će biti provaljen za 4-6 nedelja, tada ili trener menja sistem ili pobeđuje na individualni kvalitet igrača
Dimitrije Posted September 17, 2023 Author Posted September 17, 2023 1 hour ago, Godfrey said: Ma kakvi majstori destruktivne igre, videlo se i Čuka i TSC kako su nadojeni pre mesec dana, da ne pričamo da su Braga i Oli mogli po 7 da im natrpaju da je trebalo. Ne gledam Zvezdine mečeve, dva poraza nisu strašna, vidim da se više kuka na igru, što razumem. Sample na osnovu koga ste poleteli je premali, par mečeva, isto tako je i ovaj uzorak gde se vidi "pad" takodje jako mali. Činjenica je da ovaj tim, iako je uloženo dosta, i dalje daleko od bilo čega drugog osim prolaska grupe u LE. Ono što je najveći problem, na papiru, je odbrana. Jako malo kvaliteta tu ima, a to će se videti u ovih 6 mečeva u grupi. Ndiaye će vrlo brzo na klupu, ne znam koja je to kombina uopšte.. Jeste uzorak mali, ali razlike izmedju prve cetiri i poslednje tri utakmice su drasticne. U prve cetiri utakmice (Vojvodina, Napredak, Lucani, Spartak), cetiri pobede, gol razlika 16-1, dobra igra, uigran tim, najbolji na terenu Kraso, Bukari, Stamenic. U poslednje tri utakmice, dva poraza i tesna pobeda, gol razlika 5-6, losa igra, tim deluje neuigrano, i pomenuti igraci bez ikakvog ucinka, stavise medju slabijima u timu. Jesu od prve cetiri utakmice tri odigrane na nasem stadionu, ali su i na losem terenu u Lucanima odigrali dobro i pobedili ubedljivo. U poslednje tri utakmice su gostovali na dve a los teren je bio samo na Banovom brdu. Nisu protivnici u prve cetiri utakmice bili drasticno slabiji od ovih u poslednje tri. Meni je i dalje nejasno zasto je od utakmice na Vozdovcu doslo do raspada igre i zasto nosioci igre najednom pocinju da igraju lose. 1
dragance Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Glavama su u Sitiju. Jedino to je razlog. Biće bolje posle utorka. 1 1
Dimitrije Posted September 17, 2023 Author Posted September 17, 2023 Vec su im mesec dana glave u Mancesteru. Mnogo dugo za profesionalce.
MeanM@ Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 48 minutes ago, Milosh76 said: Meni se cini da je previse igraca doslo preumorno sa reprezentativnih obaveza i da nisu bili 100% spremni. Zato nisu poceli, Kraso, Bukari, Hvang... verovatno zato nisu ni igrali Degenek, Kanga itd. Sta god da je problem, Bahar mora da ga resi do utakmice sa Partizanom, posto ako nije svestan kako ce klub i navijaci reagovati ako ne pobedi, onda je pogresio sto je i dolazio. Da budem jasan, dao bih mu fore da zavrsi ono sto je poceo do kraja sezone, jer mislim da to sto on hoce je mnogo bolji i moderniji fudbal nego sto bi mi igrali sa bilo kojim nasim trenerom. Milose, insistiras par puta na toj tezi, ipak mislim da ne bi trebalo da je umor razlog poraza protiv ovakvih protivnika. Ako hocemo da u LS uzmemo 4+ boda, ovakve ekipe treba da dobijamo sa pola snage. Ako je zaista to razlog onda smo svakako u krizi. Mi izgubismo dve vezane protiv suhih prosijeka.
Dimitrije Posted September 17, 2023 Author Posted September 17, 2023 I ja ne bih terao Bahara do kraja jesenje sezone kakvi god rezultati bili. Pre svega jer je tesko naci dobru zamenu. Medjutim, ono sta moze da se desi je da ako mu tim nastavi da igra slabo i da gubi da on sam podnese neopozivu ostavku. Tezak poraz u Mancesteru i poraz u Derbiju bi mogli da rezultraju u Baharovoj neopozivoj ostavci jer bi dalji ostanak u klubu i serija losih rezultata bili velika mrlja na njegovom trenerskom CV-ju. Covek gaji ambicije da trenira klub u vrhunskoj evropskoj ligi. Svaki znacajan neuspeh na tom putu moze da osujeti te njegove ambicije.
MeanM@ Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 15 minutes ago, Dimitrije said: I ja ne bih terao Bahara do kraja jesenje sezone kakvi god rezultati bili. Pre svega jer je tesko naci dobru zamenu. Medjutim, ono sta moze da se desi je da ako mu tim nastavi da igra slabo i da gubi da on sam podnese neopozivu ostavku. Tezak poraz u Mancesteru i poraz u Derbiju bi mogli da rezultraju u Baharovoj neopozivoj ostavci jer bi dalji ostanak u klubu i serija losih rezultata bili velika mrlja na njegovom trenerskom CV-ju. Covek gaji ambicije da trenira klub u vrhunskoj evropskoj ligi. Svaki znacajan neuspeh na tom putu moze da osujeti te njegove ambicije. Dobro, težina poraza protiv City-ponajmanje zavisi od Bahara i tima. Onih godina su Bajern i Totenhem mogli da broje do 10 da su hteli. I ovi mogu slicno ako otvore utakmicu kako su zamislili. Ako ima mozga u klubu skinuce pritisak sa trenera i igraca sto se tice ove utakmice. Najmanje je bitna za nastavak sezone. Ozbiljan fejl je za sada losa procena pri formiranju zadnje linije. U sezoni kad znas da ides u LS, ti ostavis odbranu na sirotom Dragovicu i ovim prosecima oko njega.
kralj Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 (edited) Ali najveći neuspeh je da ode posle dva meseca. Čitava Evrooa nudi jako dobre primere kako prolaze ekipe koje često menjaju trenere, a kako one koje su u stanju da istrpe neuspeh(ne mislim na polusezonu, nego bar jednu godinu kao minimum minimuma). Tema ostavke trenera u ovakvim okolnostima ne bi smela ni da bude na dnevnom redu. Njemu su dva najskuplja pojačanja imali trening i po sa ekipom. Edited September 17, 2023 by kralj 9
Barrister Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 21 minutes ago, Dimitrije said: I ja ne bih terao Bahara do kraja jesenje sezone kakvi god rezultati bili. Pre svega jer je tesko naci dobru zamenu. Medjutim, ono sta moze da se desi je da ako mu tim nastavi da igra slabo i da gubi da on sam podnese neopozivu ostavku. Tezak poraz u Mancesteru i poraz u Derbiju bi mogli da rezultraju u Baharovoj neopozivoj ostavci jer bi dalji ostanak u klubu i serija losih rezultata bili velika mrlja na njegovom trenerskom CV-ju. Covek gaji ambicije da trenira klub u vrhunskoj evropskoj ligi. Svaki znacajan neuspeh na tom putu moze da osujeti te njegove ambicije. Daleko veća mrlja je ostavka. Ako bude smenjen to znači da uprava ne veruje u njegove sposobnosti. Ako podnese ostavku to bi značilo da on sam ne veruje da može bilo šta da uradi sa ekipom koju je sam selektirao.
Dimitrije Posted September 17, 2023 Author Posted September 17, 2023 5 minutes ago, Barrister said: Daleko veća mrlja je ostavka. Ako bude smenjen to znači da uprava ne veruje u njegove sposobnosti. Ako podnese ostavku to bi značilo da on sam ne veruje da može bilo šta da uradi sa ekipom koju je sam selektirao. Slazem se ali ako Baharov opus u Zvezdi bude obelezen neuspesnim rezultatima i u Evropi i u domacim takmicenjima, onda je to losa preporuka za dalje napredovanje u karijeri na nekom visem nivou.
dragance Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Izgubili smo dve utakmice u prvenstvu i odmah panika. Biće još poraza kod svih (osim možda komšija), a i pobeda. Polako sa kukanjem. Meni je i dalje najveći problem odlazak Erakovića, i to će teško zakrpiti. Za ostalo se ne brinem. Poverenje u Bahara i Marina. I strpite se malo. 2 1 1
Milošica Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 (edited) 2 minutes ago, dragance said: Izgubili smo dve utakmice u prvenstvu i odmah panika. Biće još poraza kod svih (osim možda komšija), a i pobeda. Polako sa kukanjem. Meni je i dalje najveći problem odlazak Erakovića, i to će teško zakrpiti. Za ostalo se ne brinem. Poverenje u Bahara i Marina. I strpite se malo. Zašto da ne bude? Edited September 17, 2023 by Milošica
dragance Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 7 minutes ago, Milošica said: Zašto da ne bude? Nije ovo tema za to.
Milošica Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 (edited) 4 minutes ago, dragance said: Nije ovo tema za to. Ali ipak si započeo. Šteta što neki koji pišu o "groznoj atmosferi na sportu" ne zalaze ovde, da vide da se ona može vrlo lako suzbiti, u par poteza. Edited September 17, 2023 by Milošica 1
Recommended Posts