Milosh76 Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Nesto mi se cini da Bahar nije navikao na ove hrkljus taktike, kao i dobar deo prvog tima. Zato smo izgledali dobro kad protivnik zeli da se nadigrava, a u SLS nijedan tim,. ukljucujuci i Partizan se ne nadigrava sa Zvezdom. A najbolji nacin da se osvoje bodovi protiv Zvezde je upravo ta taktika...das im loptu i 10 igraca koji se brane... a kontra ce neka da prodje, kao sto je prosla i Vozdovcu i Cukarickom. A mi kad krenemo sa 6-7 igraca u napad, ostane vetrometina i naravno da tranzicija donosi rezultate.
Ted Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 11 minutes ago, Milosh76 said: Nesto mi se cini da Bahar nije navikao na ove hrkljus taktike, kao i dobar deo prvog tima. Zato smo izgledali dobro kad protivnik zeli da se nadigrava, a u SLS nijedan tim,. ukljucujuci i Partizan se ne nadigrava sa Zvezdom. A najbolji nacin da se osvoje bodovi protiv Zvezde je upravo ta taktika...das im loptu i 10 igraca koji se brane... a kontra ce neka da prodje, kao sto je prosla i Vozdovcu i Cukarickom. A mi kad krenemo sa 6-7 igraca u napad, ostane vetrometina i naravno da tranzicija donosi rezultate. naravno da se ne nadigravaš sa nekim ko je jači od tebe duplo, ili 5 puta. kao što Zvezda neće da se nadigrava sa Sitijem pošto bi mogla grdno da postrada. ali ako protivnik uđe u neku seriju poraza, samopouzdanje pada, bez obzira kakvi su ti porazi, dal nisi imao sreće ili bio loš. Partizan bi tako nešto mogao da iskoristi za agresivniji pristup i da eventualno nanese neku štetu. po uslovom, naravno, da Belić ne dobije crveni u prvih 10 minuta 1
Milosh76 Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 1 minute ago, Ted said: da Belić ne dobije crveni u prvih 10 minuta To se sigurno nece desiti osim ako ne izvadi stanglu i ne polupa nekog igraca po glavi i kolenima. Ne moras da se nadigravas, ali mozes da pokazes zube, kao TSC sto je povremeno pokazivao protiv Zvezde. Svaka taktika je legitimna, dok je u skladu sa pravilima igre. Pogotovo ako donosi rezultate, kao Cuki i Vozdovcu.
borris_ Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 27 minutes ago, Milosh76 said: Nesto mi se cini da Bahar nije navikao na ove hrkljus taktike, kao i dobar deo prvog tima. Bahar je bio trener u Izraelu. Nesto ne vjerujem da tamo sve ekipe igraju nadahnut leprsav fudbal za gol vise. Tek je dosao, navikvanje na novu sredinu nove ekipu i nove igrace. Bez pritiska kvalifikacija.
MeanM@ Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 1 hour ago, Milosh76 said: Nesto mi se cini da Bahar nije navikao na ove hrkljus taktike, kao i dobar deo prvog tima. Zato smo izgledali dobro kad protivnik zeli da se nadigrava, a u SLS nijedan tim,. ukljucujuci i Partizan se ne nadigrava sa Zvezdom. A najbolji nacin da se osvoje bodovi protiv Zvezde je upravo ta taktika...das im loptu i 10 igraca koji se brane... a kontra ce neka da prodje, kao sto je prosla i Vozdovcu i Cukarickom. A mi kad krenemo sa 6-7 igraca u napad, ostane vetrometina i naravno da tranzicija donosi rezultate. Ma, to nije nikakav izgovor. Profesionalac si svog zanata, i to na nekom skoro pa top nivou, sa pretenzijom da ides jos vise i jace, Zvezda ti je usputna stanica i prilika za to. I onda te napenale neki Vozdovac, Cukaricki. Bice da je do tebe, nije do njih. Nazad u klupu i pronadji gde i sta skripi. Mnogo je rano za kritiku, treba da ti coveku sansu ako iko iole ozbiljno hoce da klub raste. Pravi spektakl bi bila neka smena trenera koga smo jurili par meseci nakon eventualnog neuspeha protiv Partizana ili koga vec. Prosto smo jalovi u napadu sto ne bi trebalo da bude imajuci u vidu kvalitet i cene igraca. Samo neko treba da to uklopi u kompleksniji mehanizam koji pobedjuje to sto oni igraju. Opet, to su ljudi profesionalci, vide (trebalo bi) u svakoj tezi koju mi ovde izlozimo, bar jos po pet pro i contra. A i ta prica oko gubitka titule...Merilo cega je ta titula? Cemu ona sluzi? Pa i bez nje se moze u LE gde svaki od nasih klubova moze da raste ako ima zelju i odrzivu ambiciju. Mi se lozimo na titulu i na napredak preko noci, a ovi ostali su topovsko meso vec u prvim nastupima sa ozbiljnijim protivnicima (citaj TSC, Cuka..). Nigde neke umerenosti i stabilnog rada/rasta. 1
Milosh76 Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Ovosezonska titula garantuje plejof za LS i grupe LE. Ako se udje u LS to je 40.000.000 evra zagarantovanog prihoda. Sa ostalim se slazem, pogotovo sa delom "mnogo je rano za kritiku"
MeanM@ Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Ma ok, stoji i to gore, ali je nekako naopako razmisljanje. Kvalitetan rad i izgradnja tima ce dovesti do tog sleda dogadjaja koji vodi u te grupe, da l' LS ili LE. Titula kao titula nista ne znaci ako imamo krsh tim, udjemo na mufte u neku grupu i onda duvamo. Ako tim valja, doci cemo mi i sa treceg mesta do grupe necega. Jbg, nece biti 40 meleona, ali ce biti znak da igramo kvalitetan fudbal. Zaista mi samo nije jasno odakle ideja da je u septembru sa dva poraza zakucana raspodela prva tri mesta u ovakvoj nakaradnoj ligi. Prosipace se ovde jos bodova i po fudbalskim i po onim drugim arshinima. 1
April Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 .Zvezda je bila Borjan Katai i Ivanić. Ovo je neka ruska instant varijanta. Ponekad i uspe, samo treba puno sreće. U svakom slučaju, čast Baharu što forsira klince, isplatiće se kad-tad.
gone fishing Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 (edited) ma uzećete titulu i ove godine, samo ne sa 30 već sa 15 bodova prednosti , jer bahar ne zna gde je došao i koliki stres izaziva svaki kiks kod simpppatizera, naviklih da za titulu treba uzeti >85% poena, iz nekih davnih vremena kada je pfc imao šampionske ambicije... - drugo normalno je da su napunili gaće pred gostovanje šampionima evrope i engleske, da ne dožive neku rekordnu blamažu, mislima su već u mančesteru - i treći razlog je da su domaći treneri majstori za destrukciju napadačke igre protivnika, za napadačku igru su totalni duduci ali to je već odlika bata đorine škole, kako pre svega izvući častan poraz protivu titovih blizanaca, a ako ako je retrogratni merkur i uzeti im neki bod Edited September 17, 2023 by gone fishing 1
booyaka Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Nemam utemeljenje za to, ali nekako verujem da ćemo igrati kao na početku sezone protiv Sitija. 2
Godfrey Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 34 minutes ago, gone fishing said: - i treći razlog je da su domaći treneri majstori za destrukciju napadačke igre protivnika, za napadačku igru su totalni duduci ali to je već odlika bata đorine škole, Ma kakvi majstori destruktivne igre, videlo se i Čuka i TSC kako su nadojeni pre mesec dana, da ne pričamo da su Braga i Oli mogli po 7 da im natrpaju da je trebalo. Ne gledam Zvezdine mečeve, dva poraza nisu strašna, vidim da se više kuka na igru, što razumem. Sample na osnovu koga ste poleteli je premali, par mečeva, isto tako je i ovaj uzorak gde se vidi "pad" takodje jako mali. Činjenica je da ovaj tim, iako je uloženo dosta, i dalje daleko od bilo čega drugog osim prolaska grupe u LE. Ono što je najveći problem, na papiru, je odbrana. Jako malo kvaliteta tu ima, a to će se videti u ovih 6 mečeva u grupi. Ndiaye će vrlo brzo na klupu, ne znam koja je to kombina uopšte.. 1
gone fishing Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 ali oni te timove ne poznaju i nisu ni gajili iluziju da mogu da ih prođu, pa se nisu ozbiljno ni pripremali, sa druge strane gledali su kako mezimica petardira protivnike u avgustu i imali dovoljno vremena i motiva da analiziraju izraelca
Eleniko Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 7 minutes ago, gone fishing said: ali oni te timove ne poznaju i nisu ni gajili iluziju da mogu da ih prođu, pa se nisu ozbiljno ni pripremali, sa druge strane gledali su kako mezimica petardira protivnike u avgustu i imali dovoljno vremena i motiva da analiziraju izraelca zanimljivo gledanje na stvari, misliš da je fkcz prsla zato što su tsc i voždovac iskautirali bahara pre mi se čini da bi bahar sledećih 10 tekmi s njima dobio sa više od gola razlike
Filozof manijak Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Men se čini da je Bahar pogrešno tempirao formu
kralj Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 (edited) Promenili smo 6-7 igrača iz prve postave i trenera. Takav rebuild ne može ni Čelsi da svari preko noći uz pomoć 500 miliona. Budimo strpljivi. Igre na pripremama su bile indikativne glede vizije i stila i u tom smislu se gradio optimizam. Tu ne bi trebalo da se išta promenilo. Harper se tu zaletao sa prognozama o rekordima, ali očigledno to tako baš i ne ide. Edited September 17, 2023 by kralj
Recommended Posts