John Coltrane Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Sinoć mi ortak javio da su pustili neki kontigent juga za ne-sezonce, pa uzeh jug do istoka po 8500din . Od jutros, kaže, opet ograničili kupovinu samo za članove...
Milosh76 Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 (edited) Da je pameti, karte za evro-utakmice bi mogli da kupe samo clanovi. Tih 1800 je smesno za godinu dana, a opet imas "privilegiju" da si clan kluba za koji navijas i recimo, da mozes da kupis kartu za Evropu. Edited September 16, 2023 by Milosh76 1
Mr.Mxyzptlk Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 52 minutes ago, John Coltrane said: Sinoć mi ortak javio da su pustili neki kontigent juga za ne-sezonce, pa uzeh jug do istoka po 8500din . Od jutros, kaže, opet ograničili kupovinu samo za članove... jel moze preko neta?
John Coltrane Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 15 minutes ago, Milosh76 said: Da je pameti, karte za evro-utakmice bi mogli da kupe samo clanovi. Tih 1800 je smesno za godinu dana, a opet imas "privilegiju" da si clan kluba za koji navijas i recimo, da mozes da kupis kartu za Evropu. Ovo je čista diskriminacija. 12 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: jel moze preko neta? Pa ne misliš valjda da sam sinoć bio na blagajni?!
MeanM@ Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 18 minutes ago, Milosh76 said: Da je pameti, karte za evro-utakmice bi mogli da kupe samo clanovi. Tih 1800 je smesno za godinu dana, a opet imas "privilegiju" da si clan kluba za koji navijas i recimo, da mozes da kupis kartu za Evropu. Pošteno, samo pravoverni, štakoikurac imaju ovi skepticni da dolaze tu.
Milosh76 Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Pozitivna diskriminacija 😃 Recimo KKCZ je u cenu sezonske ubacio i clanstvo, FKCZ nije, ali je obavezno. Ne vidim problem da clanovi kluba gledaju utakmice kluba u Evropi. Da ne pominjem Nemacku, mislim da bas dosta klubova to forsira.
Milosh76 Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Just now, MeanM@ said: Pošteno, samo pravoverni, štakoikurac imaju ovi skepticni da dolaze tu. Ne vidim potrebu za bezobrazlukom. Niti sam to napisao niti to mislim, probaj argumentima, ako mozes.
MeanM@ Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Argument na tezu da samo clanovi kluba treba da imaju mogucnost kupovine karata? Ne znam jbt kako da argumentujem sta tu ne valja. Sve Otvoreno drustvo, slobodna prodaja, trgovina, sloboda kretanja bez da si clan necega itd. Svestan si da taj put deklarisanja, vojnicke pripadnosti vodi u pogresnu stranu klub koji jos uvek medj zivima ima navijace koji ga pamte po nekim drugim, boljim vrednostima. 1 1
Milosh76 Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Za evropske utakmice, ne za sve. Sprecavas dolazak gostujucih navijaca da budu van svog sektora. Sprecavas razne instagramuse da dodju na utakmicu (osim ako nisu clanovi kluba), imas evidenciju ko su redovni clanovi, a ko ne... imas dosta pluseva. Ima i minusa koliko hoces, neke si nabrojao. Uostalom, to je samo moje misljenje, niti sam Terzic, niti odlucujem o bilo cemu u klubu, a najmanje sam neko ko je fan vojnicke pripadnosti bilo cemu i bilo kome. 1
John Coltrane Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 @Milosh76 daj ne zajebavaj, koji su to argumenti “sprečavaš instagramuše”
Dankan Ajdaho Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Prepošteni Tvorza objašnjava kako mu je najveću bol zadala UKRADENA titula (citat) 2017 protiv Voždovca. Izdao ga prijatelj izdao ga brat 😭 1
MeanM@ Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 (edited) 16 minutes ago, Milosh76 said: Za evropske utakmice, ne za sve. Sprecavas dolazak gostujucih navijaca da budu van svog sektora. Sprecavas razne instagramuse da dodju na utakmicu (osim ako nisu clanovi kluba), imas evidenciju ko su redovni clanovi, a ko ne... imas dosta pluseva. Ima i minusa koliko hoces, neke si nabrojao. Uostalom, to je samo moje misljenje, niti sam Terzic, niti odlucujem o bilo cemu u klubu, a najmanje sam neko ko je fan vojnicke pripadnosti bilo cemu i bilo kome. Vidi, urnisali su klub koji mi je nekad bio ubedljivo prvi na listi bitnih ‘nebitnih’ stvari u zivotu. Sad je on daleko od tog prvog mesta, na zalost. I nakon toga mi svaka pomisao, ideja, hint o daljem progresu tog ludila pali alarm i to sto ti kazes ‘bezobrazne’ reakcije. To sa gostujucim navijacima je takav bullshit. Samo izgovor za one sto ne umeju da organizuju sportsku predstavu i preuzmu odgovornost. Pre dvaes godina mogli svi u Pionir, sad smo dosli do toga da ne smeju navijaci protivnickog tima na fudbalskom stadionu van svog boksa. Ee, godina je 2023., i mi to treba da prihvatimo i pozdravimo. Bukvalno matrica sveopsteg otkazivanja od odgovornosti. Al najgore je sto mi kao konzumenti nemamo konsenzus o stetnosti ovakvog pristupa. Al jbg, to je malo sira tema. Edited September 16, 2023 by MeanM@ 1
Shaq Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 19 hours ago, Milosh76 said: Klub je saopštio da je novi derbi protiv vicešampiona TSC, koji je trebalo da bude igran 23. septembra – odložen. Saglasnost za odlaganje da je i klub iz Bačke Topole pred kojim je početak nadetanja u Ligi Evrope i gostovanje Vest Hemu u četvrtak. Samo dva dana kasnije trebalo je da dođe u Beograd. ---------- Tako da cemo imati nedelju dana za pripremu Derbija, koji se igra u sredu 27.9. u 19h. opasno smaraju sa tim odlaganjima.. prvo se odlaze kad se igraju kvalifikacije, pa se odlaze kad pocne grupna faza.. ne kontam sto liga ne pocinje prvog septembra, taman dok svi ne poispadaju iz kvalifikacija i cao zdravo.. a ne ko ove sezone, drugo kolo, vec se krenulo sa odlaganjima .
gone fishing Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 plaši se tvorzić nikad slabijeg pfc, pa želi da odmorni uđete u taj meč
Milosh76 Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Osim sto je TSC trazio odlaganje, jer u cetvrtak igraju sa West Ham Utd u gostima, a nama je dobro doslo, posle gostovanja u Manchesteru. ------ Zbog izostanka sa treninga zbog reprezentativnih obaveza, Bahar danas neće u prvih 11 uvrstiti Žan-Filipa Krasoa, Stefana Mitrovića i Osmana Bukarija. Nema sumnje da će tim u velikoj meri biti drugačiji u odnosu na onaj koji će se suprotstaviti u utorak Mančester sitiju na početku Lige šampiona. Moguc tim veceras protiv Cuke Glazer, Nedeljković, Dragović, Spajić, Rodić, Stamenić, Lučić, Kangva, Ivanić, Olajinka, Endiaje.
Recommended Posts