Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

ma jedino da nećete osvojiti, pa budžet vam je 2x veći od ostatka lige zajedno :happy:

Posted

Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka:heart:

• +1 1
Posted

Razlog za veliki budzet je i uspesnost.  Dobri rezultati u Evropi u poslednjih 6 godina, vise nas ljudi nekada gleda u nedelji nego ostatak lige.  Prema tome, uspeh se isplati.  To dobro zna Partizan koji je dominirao u domacem fudbalu od 1992. do 2017 (16 titula i devet kupova), dva puta u grupnoj fazi LS, nekoliko ucesca u grupnoj fazi LE, dobre prodaje igraca iz omladinske skole, sportski centar Zemunelo,....

Posted

BTW, Hvanga navodno ima u ugovoru sklopljenim s nama i otkupnu klauzulu od 7.5 miliona, što mi se ni malo ne sviđa. Ne znam više detalja.

Posted

Da li to znaci da ne mozemo da ga prodamo ispod 7.5 miliona?

Posted

laki, opusti se malo

bar jednom u životu jebo te

Posted

Malo je to ako bude dobar kako se očekuje.

Posted

znači ko da 7.5 njegov je

ako je sve to uopšte tačno

ne verujem ja lakiju ništa

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Dimitrije said:

Da li to znaci da ne mozemo da ga prodamo ispod 7.5 miliona?

Ne, nego ako neko ponudi minimum toliko moramo ga pustiti. Valjda.

Posted (edited)
30 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

BTW, Hvanga navodno ima u ugovoru sklopljenim s nama i otkupnu klauzulu od 7.5 miliona, što mi se ni malo ne sviđa. Ne znam više detalja.

To je verovatno bio razlog sinocnjeg zatezanja skoro do poslednjeg minuta, lik hoce da se obezbedi da se ne zakuca kod nas i da ne krenemo da ucenjujemo klubove nekim nenormalnim ciframa. To nije neocekivano za klub koji vise nema reputaciju i jos uvek predstavlja egzotiku za vecinu top-tier igraca. U sustini nije ni toliko bitno, ako on odigra tako da se klubovi zalete na 7.5+ miliona mozda necemo previse zaraditi od prodaje ali hocemo profitirati od njegovog ucinka u timu. Takodje, njemu ce biti dodatni motiv da igra dobro i da se dokaze. Nerealno je i bilo ocekivati da takav igrac ostane dugo kod nas, mogli smo malo da podignemo tu otkupnu cenu ali sta je tu je. Ako ode posle prve godine ugovora bicemo u finansijskom plusu od te transakcije, uspesnu rezultatsku godinu, Hwanga u evropskim kvalifikacijama sledece godine i dovoljno vremena da obezbedimo adekvatnu zamenu.

Inace, lepo je videti da sebe ceni toliko i da ima tolika ocekivanja od ove sezone. Olimpijakos ga je prodavao prvo za 15 pa za 10 miliona jos pre ove zajebancije s ugovorom i mnogo bogatiji klubovi od nas koji su mogli da ga priuste a raspitivali su se (Napoli, Borusija,...) nisu toliko hteli da ga plate.

Edited by harper
Posted

Sad uzeh malo vremena da vidim ko su ova trojica koja su stigla u zadnji čas.

Džige ima najmanje na YT, verovatno zato što je prošlu sezonu proveo u drugoj FRA.

Na ovom linku imate hajlajc jedinog meča koji je odigrao 90min, u porazu od Lozane 2:1 na Jakobsu. Deluje mi kao Baji, onako utegnut kao struna, možda malo i premršav za moj ukus, ali to je moderan sport, mišići su kao vreteno. U dva navrata je spasao čist gol, prvo blokom u padu ramenom, a u drugom navratu blok nogom (uklizavanjem) i oba puta je bio malo ispred 5m. Ono što se nazire kao slabost je kretnja u liniji sa ostalim odbrambenim igračima, ali to je stvar uigravanja na treninzima i to se stiče vremenom. Kod prvog gola kasnio je u bloku, kasnije je Bazel primio još 1 ali je naknadno VAR poništio gol zbog faula u začetku akcije - tu su mu 2 igrača Lozane, bukvalno, blejali iza ledja.

Obzirom da imamo Degeneka, Milunovića, Dragovića, Spajića, i obzirom da Mićko i Rodić igraju štopere živo me zanima koju će minutažu uzimati klinac koji je doša na pozajmicu.

https://www.srf.ch/play/tv/super-league---highlights/video/basel-im-krebsgang---yb-noch-nicht-meisterlich?urn=urn:srf:video:4302471b-197a-4f0c-8cb5-cb7a93281c1f

Na ovom linku imate i ostale tekme Bazela, tj. sažetke, ali tu ulazio sa klupe.

https://www.srf.ch/play/tv/sendung/super-league---highlights?id=7138fd51-cbb0-44cd-a32b-795eec0a0956

Posted

Neka mi osvojim 3. mesto u nasoj LS grupi, zatim odigramo jos nekoliko meceva na prolece, pa onda Hvang ako bas hoce da ide, neka ide posle zavrsetka kvalifikacija za narednu grupnu fazu LS.  To ce biti dovoljno od njega a mi necemo ni da se mnogo istrosimo.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...