Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Poenta je da je UEFA toliko zamastila bonuse da za klubove poput nas tri pobede u grupnoj fazi, nevezano za druge bonuse, pokriju sva ulaganja u prelaznom roku. Jednostavno je ceo sistem napravljen tako da forsira sto je moguce veca ulaganja Smesno zvuci ali u teoriji da nam sva pojacanja zajedno donesu dve pobede protiv YB i jednu protiv Lajpciga (sto se nece desiti, ovo je samo teorija) oni su svi time vec isplaceni.

• +1 1
Posted

Tu je isto bitno da od sledece godine ti prihodi od Uefa skacu za bar 40%, a mi ako budemo sampioni krecemo od play off runde za LS, i tu smo povlasceni. Znaci imamo sigurne grupe LE i ako ne udjemo u LS 

Posted
16 minutes ago, LeBron said:

Tu je isto bitno da od sledece godine ti prihodi od Uefa skacu za bar 40%, a mi ako budemo sampioni krecemo od play off runde za LS, i tu smo povlasceni. Znaci imamo sigurne grupe LE i ako ne udjemo u LS 

Da, neka je procena u klubu da ako uspemo da zabodemo LS sledece godine mozemo da dobacimo do 70 miliona prihoda, ne racunajuci bonuse za pobede i neresene utakmice. To je bas ozbiljna udica.

• +1 4
Posted
Ja se sjećam da smo nakon posljednjeg izdanja u LS bili valjda u dugu nekih 50-60 miliona evra, baš se i ovdje pisalo o tome. 

Tako da mi nije sve ovo baš najjasnije, ali ko ga šiša, moje će biti da gledam teren i uživam. [emoji23]

Rece Terza pre par meseci da je umoran od objasnjavanja koji su realni dugovi, kako najveci evropski giganti imaju u bankama po 500 miliona duga i da zbog toga vise nikome nece polagati racune na tu temu...tako da 30, 50 ili 100, bitno je da se okrece..

Ako moze pojasnjenje u vezi sa narednim izdanjima LŠ... Citao sam skoro nesto na temu promena i skapirao da kvalifikacija vise nece biti. Onda posle video podatak koji i ti sada kazes, a to je da ce ipak biti..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted

Biće nešto kao EL u basketu, s tim da mi nemamo direktan prolazak u tu fazu od naredne sezone, nego odmah u plejof.

Posted
49 minutes ago, Shaq said:

ovaj bi trebao da je legit, al svi turci ga ispod ispravljaju da je 4+1m

nije poenta da se prodje grupa, vec da se kroz kvalifikacije dodje u ls i sledece godine, posto ce to donositi 70m.. tako da kroz tu prizmu treba gledati ova ulaganja imo:fantom:

Čovek je ozbiljan novinar.

Na Transfermarkt isto stoji 1,4m.

Predsednik Adane isto.

• +1 1
Posted
Biće nešto kao EL u basketu, s tim da mi nemamo direktan prolazak u tu fazu od naredne sezone, nego odmah u plejof.

Znaci, nekih kvalifikacija ipak ima. Hvala

Posted

Gledam kako se egzaltirano radujete, pa samo da vas pozdravim.

• Wub 5
Posted
36 minutes ago, dragance said:

lol ne, ništa se ne menja u kval. i dalje šampioni ispod 10 mesta igraju kval. jedino olakšanje je što će šampioni od 11 do 14 igrati samo playoff, do sada su to igrali šampioni 11 i 12 lige evrope

- nebitno to će važiti za nas još samo sledeće sezone jer nam sledi expresni pad ispod 15 pozicije, osim ukoliko ne dođete barem do 1/2 le ili 1/4 finala lš :happy: ili tsc nastavi da gazi u le kao u domaćici :laugh:

- šema kval. koja će važiti u nredne 3 sezone

https://kassiesa.net/uefa/AccessList2024.html

• +1 1
Posted
1 hour ago, Filipenko said:

Dovidjenja prijatno! 

• +1 3
  • Wub 1
Posted
2 hours ago, Filipenko said:

Moze neki komentar o nasem timu, posto si ti poznat kao vrsni poznavalac fudbala :)

A i Vidic zavrsio karijeru van 50 najboljih stopera PL.

Posted
4 hours ago, Segundo said:

Rece Terza pre par meseci da je umoran od objasnjavanja koji su realni dugovi, kako najveci evropski giganti imaju u bankama po 500 miliona duga i da zbog toga vise nikome nece polagati racune na tu temu...tako da 30, 50 ili 100, bitno je da se okrece..

Ako moze pojasnjenje u vezi sa narednim izdanjima LŠ... Citao sam skoro nesto na temu promena i skapirao da kvalifikacija vise nece biti. Onda posle video podatak koji i ti sada kazes, a to je da ce ipak biti..

36 timova, 1 tabela, timovi podeljeni u 4 grupe po 9.

Svaki od 36 timova igra 8 utakmica, po 2 protivnika iz sve 4 grupe. Po jedna utakmica kod kuce i u gostima.

Prvih 9 timova ide direktno u osminu finala. Od 9-24 mesta ide zreb (o principu sadasnjeg zreba za osminu finala, 9-16 protiv 17-24, timovi od 9-16 su domacini u revansu). Posle ide sve isto kao i do sada.

Novina je i da se uvode 2 termina u januaru za grupnu fazu. Takodje, ono sto meni nije jasno, nisam video da postoji ogranicenje sa koliko protivnika iz jedne drzave mozes da igras (npr. mozes da zabodes Barsu iz prvog sesira, Real iz drugog, Atletiko iz treceg i Sosijedad iz cetvrtog).

• +1 2
Posted

'Ajde da prvo preguramo ovu seonu takmicenja za LS i da osvojimo titulu.  Posle cemo da vidimo sta cemo u sledecoj, koga cemo da prodajemo a koga da kupujemo.

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...