harper lee Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 15 minuta fudbala i onda nista, kao da su igraci izgubili samopouzdanje da odigravaju brze nego sve nesto na drugu loptu. Mijailovic je bas los danas. 2
MiddleClass Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Just now, harper said: 15 minuta fudbala i onda nista, kao da su igraci izgubili samopouzdanje da odigravaju brze nego sve nesto na drugu loptu. Mijailovic je bas los danas. Kako ti izgleda 14?
harper lee Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Jebo te, ja cu da pocnem da mrzim ovog Rodica.
harper lee Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 3 minutes ago, MiddleClass said: Kako ti izgleda 14? Los je kao i svi drugi. Sve polazi od Kangve i Lucica koji nas ubijaju napred losim odlukama, losim kretnjama i losom koncentracijom.
hrkljush boys_2 Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Nevjerovatno je da je samo 1-0, rezultat.
elementary Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Isto je bilo neverovatno kako Voždovcu nismo dali gol u prvom poluvremenu . Jednostavno mnogo glupih odluka u 16 metara i loša realizacija je veliki problem . Umetnost je ovakvo poluvreme završiti sam sa 1-0 . Kako su nam pouzdani stoperi jedan glupi kiks i eto gola .
Miljenko Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Previse je ovo neefikasno, za ovoliku razliku u kvalitetu. Mene u startu iznerviraju promasene ciste sanse, bilo koga da gledam.
Dankan Ajdaho Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Kangva je ekstremno glup igrač. On i posle svih ovih godina igranja fudbala uvek se kreće na pogrešnu stranu. Kanga je za njega Pele, Bekenbauer i Ronaldinjo u jednom. 2
MiddleClass Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Ne znam sto Micko ima prednost prije Degeneka. 3
Milosh76 Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 (edited) 10 minutes ago, harper said: Los je kao i svi drugi. Sve polazi od Kangve i Lucica koji nas ubijaju napred losim odlukama, losim kretnjama i losom koncentracijom. Taman da ih zamene Kanga i IVanic...a mogao bi i Bukari na klupu, a mladunac Nedeljkovic da dobije sansu... Ali tek kad/ako damo drugi i treci gol... Klupa: Popović, Degenek, Ivanić, Kabić, Kanga, Mijatović, Milunović, Nedeljković, Nikolić, Šljivić, Spajić. Edited September 2, 2023 by Milosh76
harper lee Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Uzas. Ne mogu da docekam da se Ivanic vrati da nas malo poveze napred, ovo ne lici ni na sta. Lucic je uzasan igrac bez lopte, glup je k'o kurac, njegovo klinacko landaranje po terenu bez mozga je rasturilo celu prednju liniju i sve uigrane kretnje pa nam igraci napred izgledaju kao amateri. Koliko mozes da budes glup da dovlacis igraca Bukariju u dribling na desnu stranu i zatvoris mu stranu po kojoj je najopasniji. U kurac vise s tim mlad je, nasa deca, nije nista mladji od onih klinaca iz Nordsjelanda koji nisu talentovaniji od njega ali svaki zna da prepozna situaciju na terenu i da se krece tamo gde treba a ne gde vidi loptu pa hajde trci za njom.
harper lee Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 3 minutes ago, Milosh76 said: Taman da ih zamene Kanga i IVanic...a mogao bi i Bukari na klupu, a mladunac Nedeljkovic da dobije sansu... Ali tek kad/ako damo drugi i treci gol... Sve sto treba je da Ivanic udje umesto Lucica i videces sasvim drugo izdanje vecine igraca. Ako nista drugo ove utakmice su pokazale koliko nam je Mica bitan igrac i kakav uticaj ima na nasu igru. Covek je jednostavno najpametniji igrac u timu, uvek donosi prave odluke u pravo vreme i sa loptom i bez nje a igra na mestu gde od njegove pameti zavise i igre svih drugih napadaca. Lucic je bukvalno zavezao cetiri igraca napred igrajuci svoj neobavezni fudbal, samo iskoci ponekad gde ga najmanje ocekujes i vise smeta drugima nego sto radi bilo sta korisno. Bar da je dao onaj gol umesto sto je napucao nstativu pa da imamo neke koristi od njega. 1
Meduzalem Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 54 minutes ago, MiddleClass said: Smotan je Lucic, ali ajde... Vrijedi istrpiti. Ne znam... Što ga više gledam, sve više mi ide na qrac sve manje mi se sviđa.
Recommended Posts