harper lee Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 I da ne navijam za Zvezdu gledao bih ove utakmice samo zbog ovog terena. Praznik za oci.
roux senyurt Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 5 minutes ago, Poludziber said: Ima neki link za prenos? https://livetv.sx/rs/eventinfo/149618709_crvena_zvezda_novi_pazar/
Dimitrije Posted September 2, 2023 Author Posted September 2, 2023 6 minutes ago, harper said: U pitanju su ljudi, Profo, koji o Zvezdi znaju samo ono sto je ona u poslednjih dvadesetak godina a to sto znaju je izuzetno sumorno i potpuno opravdava njihovo misljenje. Mi tek sada polako pocinjemo da zasluzujemo samo mali deo reputacije koju smo nekada imali a i to je pitanje koliko dugo ce da traje. Zvezda je bila unistena do temelja. Znam ja to, ali poslednjih 6-7 godina stvari se vidno popravljaju. To je ocigledno na svim poljima, i u domacoj ligi, i u Evropi, i u infrastrukturi, i u kvalitetu igraca, i strucnog staba. To je toliko uocljivo da je neverovatno da navijaci to ne zele da vide vec teraju matru iz vremena Dzajinog, Taninog, Lukicevog i Kokezinog predsednikovanja.
roux senyurt Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 vidljivo je bolja situacija u zvezdi, ali iskustvo nas tera da duvamo i u jogurt. takodje, liga nam je uzas i posrnucem partizana sve je jadnija. zvezdin napredak meni ne izgleda odrziv u ovakvom okruzenju.
elementary Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Lep pocetak posle kiksa,ozbiljan pritisak i evo gola .
Milosh76 Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Bas smo ih pritisli... Mozda bude simbolicno 6:0
MiddleClass Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Jel ono Rodic probao petom posle kornera Krasoa, ali odbrani golman? Nisu reprizirali
levi Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Zvezda ima ravan teren, teretanu i okrečene svlačionice, to je napredak u odnosu na Lukićevu eru ali to imaju svi veći klubovi u prvom rangu takmičenja u Evropi. Ogroman stadion je i dalje ruina, sa ovom ogradom sa šiljcima i kanalom okolo u kome fale samo krokodili i sa famoznim tunelom, to već nema svako 1
MiddleClass Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Smotan je Lucic, ali ajde... Vrijedi istrpiti.
Milosh76 Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 3 minutes ago, levi said: Zvezda ima ravan teren, teretanu i okrečene svlačionice, to je napredak u odnosu na Lukićevu eru ali to imaju svi veći klubovi u prvom rangu takmičenja u Evropi. Ogroman stadion je i dalje ruina, sa ovom ogradom sa šiljcima i kanalom okolo u kome fale samo krokodili i sa famoznim tunelom, to već nema svako Kad si bio zadnji put na Marakani i obisao ceo krug oko stadiona?
hrkljush boys_2 Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Odlican, agresivan ulazak u utakmicu, steta i za ovubstativu Luçica.Fina posjeta. 1
MiddleClass Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Ovaj Olajinka je bas pao u formi. Da li je povezano sa odsustvom Ivanica, ali vec par meceva ne igra nista...
harper lee Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Malo magije i Lucica - promasio gol sa sest metara.
harper lee Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 10 minutes ago, Milosh76 said: Kad si bio zadnji put na Marakani i obisao ceo krug oko stadiona? Ne obracaj paznju i ako ikako moze nemoj da ga citiras.
elementary Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 (edited) Fino igramo ,napadamo ali nekako malo sansi pravimo , čak i kad napravimo šansu mašimo. Dosta puta je problem loš izbor, sebicnost nekih igrača , mora to bolje i efikasnije u napadu . 1-0 je bas loš rezultat posle ovoliko napada i pritiska , ovi nisu pogledali na nas gol. Kangva mi ide na živce , koliko samo gresi . Nadam se da tu dolazi novi igrač, sa njim u Lš biće horor. Edited September 2, 2023 by elementary 1
Recommended Posts