Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

I da ne navijam za Zvezdu gledao bih ove utakmice samo zbog ovog terena. Praznik za oci.

Posted
6 minutes ago, harper said:

U pitanju su ljudi, Profo, koji o Zvezdi znaju samo ono sto je ona u poslednjih dvadesetak godina a to sto znaju je izuzetno sumorno i potpuno opravdava njihovo misljenje. Mi tek sada polako pocinjemo da zasluzujemo samo mali deo reputacije koju smo nekada imali a i to je pitanje koliko dugo ce da traje. Zvezda je bila unistena do temelja.

Znam ja to, ali poslednjih 6-7 godina stvari se vidno popravljaju.  To je ocigledno na svim poljima, i u domacoj ligi, i u Evropi, i u infrastrukturi, i u kvalitetu igraca, i strucnog staba.  To je toliko uocljivo da je neverovatno da navijaci to ne zele da vide vec teraju matru iz vremena Dzajinog, Taninog, Lukicevog i Kokezinog predsednikovanja.

Posted

vidljivo je bolja situacija u zvezdi, ali iskustvo nas tera da duvamo i u jogurt. takodje, liga nam je uzas i posrnucem partizana sve je jadnija. zvezdin napredak meni ne izgleda odrziv u ovakvom okruzenju.

Posted

Lep pocetak posle kiksa,ozbiljan pritisak i evo gola .

Posted

Bas smo ih pritisli... Mozda bude simbolicno 6:0

Posted

Jel ono Rodic probao petom posle kornera Krasoa, ali odbrani golman? Nisu reprizirali

Posted

Zvezda ima ravan teren, teretanu i okrečene svlačionice, to je napredak u odnosu na Lukićevu eru ali to imaju svi veći klubovi u prvom rangu takmičenja u Evropi. Ogroman stadion je i dalje ruina, sa ovom ogradom sa šiljcima i kanalom okolo u kome fale samo krokodili i sa famoznim tunelom, to već nema svako

• +1 1
Posted

Smotan je Lucic, ali ajde... Vrijedi istrpiti.

Posted
3 minutes ago, levi said:

Zvezda ima ravan teren, teretanu i okrečene svlačionice, to je napredak u odnosu na Lukićevu eru ali to imaju svi veći klubovi u prvom rangu takmičenja u Evropi. Ogroman stadion je i dalje ruina, sa ovom ogradom sa šiljcima i kanalom okolo u kome fale samo krokodili i sa famoznim tunelom, to već nema svako

Kad si bio zadnji put na Marakani i obisao ceo krug oko stadiona?

Posted

Odlican, agresivan ulazak u utakmicu, steta i za ovubstativu Luçica.Fina posjeta.

• +1 1
Posted

Ovaj Olajinka je bas pao u formi. Da li je povezano sa odsustvom Ivanica, ali vec par meceva ne igra nista...

Posted

Malo magije i Lucica - promasio gol sa sest metara.

Posted
10 minutes ago, Milosh76 said:

Kad si bio zadnji put na Marakani i obisao ceo krug oko stadiona?

Ne obracaj paznju i ako ikako moze nemoj da ga citiras.

Posted (edited)

Fino igramo ,napadamo ali nekako malo sansi pravimo , čak i kad napravimo šansu mašimo. 
Dosta puta je problem loš izbor, sebicnost nekih igrača , mora to bolje i efikasnije u napadu . 
1-0 je bas  loš rezultat posle ovoliko napada i pritiska , ovi nisu pogledali na nas gol.

Kangva mi ide na živce , koliko samo gresi . Nadam se da tu dolazi novi igrač, sa njim u Lš biće horor.

Edited by elementary
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...