Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, MiddleClass said:

Ovaj je dosao iz Kine. Ko ga je tamo gledao od nasih i procjenio da je dobar? :D

Verovatno niko. Ne verujem ni da smo ga nesto previse gledali u Turskoj. Pretpostavljam da je iskocio po profilu kad su nam propale sve primarne opcije. Te lige koje sam naveo kao prioritetne se prate sve vreme, to ne znaci da se ne prate igraci koji igraju u drugim ligama. Igraci se skautiraju po profilu koji nam je potreban za odredjenu poziciju, napravi se spisak potencijalnih pojacanja i gleda se ko su najbolje opcije. Ako to ne prodje ide se dalje niz listu. Nama se igraci inace nude non-stop, bio prelazni rok ili ne. Nama kao i maltene svakom drugom klubu.

• +1 1
Posted

Evo pominju se i neki Korejci, tenzija raste:jerry:

Posted

4 miliona za Ndijaea,stize i osmica u ponedeljak

Posted

Glazer - Mijailovic, Dragovic, Rodic - Bukari, Stamenic, Kangwa, Krasso, Mitrovic - Lucic, Olayinka.

Posted
58 minutes ago, Bogotac said:

4 miliona za Ndijaea,stize i osmica u ponedeljak

Izgleda Korejanac iz Olimpijakosa, mora da naplatimo to sto smo navijali za njih u Leskovcu.:laugh:

Mnogo smo dali za ovog crnog Meklauda iz Turske, bice da igraci stvarno nece kod nas pa mora da se preplacuje.

Posted
11 minutes ago, harper said:

bice da igraci stvarno nece kod nas pa mora da se preplacuje.

Šokiran sam

Posted
5 minutes ago, Nikodije said:

Šokiran sam

Zasto? Nismo mi uopste losa destinacija za fudbalere u poslednje vreme, strani igraci ne pate od naseg lokalnog mazohizma i moralizatorskog isprdjivanja jer ne znaju nista ili vrlo malo o Srbiji. Igraci se sada placaju redovno, odavno smo shvatili da nema zajebavanja sa UEFA oko dugovanja, igraci imaju odlicne uslove, igrace Ligu Sampiona i borice se za trofeje, sto mnogi od njih ne bi nikad u karijeri da ne igraju u Zvezdi. Problem je sto smo prerasli one koji bi se nogama u dupe sutirali od srece da igraju u klubu kakav je Zvezda i sto sada ciljamo one igrace koji se jos uvek nadaju da bi mogli da zabodu neku od najjacih liga gde su ozbiljne pare i najbolji izlog.

• +1 1
Posted
Just now, harper said:

Zasto? Nismo mi uopste losa destinacija za fudbalere u poslednje vreme, strani igraci ne pate od naseg lokalnog mazohizma i moralizatorskog isprdjivanja jer ne znaju nista ili vrlo malo o Srbiji. Igraci se sada placaju redovno, odavno smo shvatili da nema zajebavanja sa UEFA oko dugovanja, igraci imaju odlicne uslove, igrace Ligu Sampiona i borice se za trofeje, sto mnogi od njih ne bi nikad u karijeri da ne igraju u Zvezdi. Problem je sto smo prerasli one koji bi se nogama u dupe sutirali od srece da igraju u klubu kakav je Zvezda i sto sada ciljamo one igrace koji se jos uvek nadaju da bi mogli da zabodu neku od najjacih liga gde su ozbiljne pare i najbolji izlog.

Mislim da svi oni imaju informacije koliko je ovo slaba liga, jednostavno tih evropskih utakmica je malo. Onaj 1 što smo ga jurili celo leto (zaboravih mu ime) i isto nudili neke ogromne pare, na kraju otišao u bezvezni Sanderlend čini mi se. Ali, tu će igrati 46 jakih utakmica.

• +1 1
Posted
28 minutes ago, harper said:

Izgleda Korejanac iz Olimpijakosa, mora da naplatimo to sto smo navijali za njih u Leskovcu.:laugh:

Mnogo smo dali za ovog crnog Meklauda iz Turske, bice da igraci stvarno nece kod nas pa mora da se preplacuje.

Olimpijakos ima samo jednog igraca iz Koreje, box-to-box veznjaka.  Trenutno nije licenciran.  Pre toga igrao u Koreji, MLS, Rubin (Rusija) kao i za reprezentaciju Koreje.  Sasvim solidna statistika u Rubinu (38 utakmica, 6 golova) kao i u Olimpijakosu (40 utakmica, 5 golova).  Za Koreju odigrao 45 utakmica i 5 golova.  Zove se Huang In-beom, ima 27 godina.

Posted

Da li je Ivanic u protokolu za vecerasnju utakmicu?

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Nikodije said:

Mislim da svi oni imaju informacije koliko je ovo slaba liga, jednostavno tih evropskih utakmica je malo. Onaj 1 što smo ga jurili celo leto (zaboravih mu ime) i isto nudili neke ogromne pare, na kraju otišao u bezvezni Sanderlend čini mi se. Ali, tu će igrati 46 jakih utakmica.

Covek je otisao u ligu gde je na oku premijerligaskim klubovima, tesko da je to bezvezan klub. Naravno da smo mi daleko od ozbiljnijih liga ali u ligama koje su u nasoj klasi nismo ni najgori. Svako normalan bi pre dosao u Beograd da igra za ucesnika LS nego da ode u neki Jablonec ili Slovacko. Uostalom, mi izadjemo iz Beograda u neku srbijansku egzotiku 6-7 puta za sezonu, nije to bas teska robija. Ostalo vreme su ili kuci u Beogradu odakle mogu da odu taksijem na utakmicu ili su u Novom Sadu ili Nisu. Da ne pricam da polovinu utakmica igraju kuci i na odlicnom terenu.

Posted (edited)

mi smo kao saudijska arabija za sirotinju. umesto love nudimo igre u  ligi sampiona, ostatak zezancija. atraktivan grad, a u cv se upisuje igra za oronuli ali kultni svetski klub.

Edited by roux senyurt
  • +1 2
Posted
1 minute ago, roux senyurt said:

mi smo kao saudijska arabija za sirotinju. umesto love nudimo igre u  ligi sampiona, ostatak zezancija. atraktivan grad, a u cv se upisuje igra za oronuli ali kultni svetski klub.

Zvezda će ove jeseni igrati egal utakmice protiv Jang bojsa, u ostale 4 u LŠ je totalni autsajder, a o domaćoj ligi ne vredi govoriti.

Ne znam gde je ta Uefa sa reorganizacijom ovih anahronih domaćih liga i povezivanjem u regionalne.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...