Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Znam da je oslobođen ali i ne vidim da se otimaju engleski klubovi za njega (verovatno strahujući od mogućih ponovnih "incidenata") a i cena od 750.000 godišnje je smešno mala za takvog igrača...

Mada bilo bi interesantno, ako ništa drugo bili bi jedan od retkih klubova koji bi imao oslobođene kriminalce u kombou uprava- tribine- teren :covid19:

• Haha 6
  • Hvala 1
Posted

Da ne kažem da sam predvideo, mislio sam da će ovako da bude (ako je istina). 

Posted
5 minutes ago, warp said:

Znam da je oslobođen ali i ne vidim da se otimaju engleski klubovi za njega (verovatno strahujući od mogućih ponovnih "incidenata") a i cena od 750.000 godišnje je smešno mala za takvog igrača...

Mada bilo bi interesantno, ako ništa drugo bili bi jedan od retkih klubova koji bi imao oslobođene kriminalce u kombou uprava- tribine- teren :covid19:

Ne strahuju od novih incidenata, ali je lik toksičan za PR. Nije oslobodjen, nego nije ni optužen jer je devojka “povukla optužbu i prestala da saradjuje sa policijom”. A onda su i dobili dete zajedno :isuse:.

Nisam pametan, od nečega mora da živi, ima tek 21 godinu. Nasuprot tome, optužen je (bio)  za teške stvari i još je dostupan audio snimak.

Posted

Kakva je situacija sa stoperom Andrejem Djucicem?  On se vratio u Zvezdu iz Domzala posle par dobrih sezona.  Vidim da je pozvan u mladu reprezentaciju (zajedno sa Lucicem i Kabicem).  Medjutim, nisam siguran da je licenciran za ovu sezonu.  Ide li na pozajmicu?  On je generacija Lekovica i ako Lekovic ode, da li ima smisla da i Djuric ode s obzirom da su sanse da dovedu novog stopera sve manje a da Milunovic i Spajic igraju sporadicno a da Rodic i Mijailovic su stoperi iz nuzde.

Posted

Leković u Viljarealu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Tacnije Viljareal B.  Pozajmica sa mogucim otkupom.  Ako ga otkupe, dobice Zvezda dobre pare, 4 mil. evra.  Ako ne, eto ga nazad kod nas malo iskusniji i mozda malo bolji.  Win-Win situacija.

• +1 3
Posted

Čekaj nismo doveli nijedno pojačanje više? Ni špica ni stopera ni veznog, stvarno su slepci . 

Posted

Nije još gotov prelazni rok, nadam se da dva igrača dolaze za vikend.

Posted
1 minute ago, elementary said:

Čekaj nismo doveli nijedno pojačanje više? Ni špica ni stopera ni veznog, stvarno su slepci . 

Danas se zavrsavaju prelazni rokovi u svim zemljama gde igraci najradije idu. Ako se nesto desi sa pojacanjima desice se u sledeca tri dana pre nego sto istekne rok za prijavu igraca za LS (4. septembar). Gadjali smo i gadjamo bas dobre igrace za koje su zainteresovani klubovi iz bogatijih liga, pretpostavljam da cemo uzeti ono sto nije naslo angazman na zapadu do veceras.

Posted

Ja se nadam barem stoperu. Pozeljno je da ne bude reprezentativac, bar u ovom ciklusu.

Posted

U Francuskoj je prelazni rok do 23h po nasem vremenu, znaci jos 14 minuta :D 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...