Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

Meni je zanimljivo i ko je od tih velikih imena opravdao svoj renome na Marakani. Maradona, Šuster i Levandovski. Jesam nekog zaboravio? 

Možda može da se nategne i za Mbapea.

I Lajoš Detari na prijateljskoj protiv Honveda 🙂

Edited by fandorin
Posted
2 minutes ago, fandorin said:

Meni je zanimljivo i ko je od tih velikih imena opravdao svoj renome na Marakani. Maradona, Šuster i Levandovski. Jesam nekog zaboravio? 

Možda može da se nategne i za Mbapea.

I Lajoš Detari na prijateljskoj protiv Honveda 🙂

Enco Sifo, na primer, kojeg nisu ni pomenuli.

• +1 2
Posted

Ne sećam se te utakmice, potisnuo sam, a i bio sam klinac, prvi razred. 

Posted

Nema ni novog Ronalda. Ili je on aktivan pa se ne računa?

Posted

I reprezentacija se racuna ili samo Zvezda?

Posted (edited)
4 hours ago, papapavle said:

grčka firma koju pominju je neki Dexim

Dexim nam je bio na dresovima tokom sezone pohoda na Bari. U sred sezone ili nakon samog pocetka su bankrotirali, ali prica koju sam cuo iz kluba je da iz sujeverja nisu hteli da menjaju/skidaju reklamu sa dresa, jer nam je odlicno krenulo. Ako je mene Zoka Boske slagao, lazem i ja vas :) 

Edit: tada u finalima niko nije mogao da ima sponzora na dresu, te je to nepovezano sa ovom pricom.

Edited by dragance
  • +1 1
Posted
12 minutes ago, harper said:

Enco Sifo, na primer, kojeg nisu ni pomenuli.

On je bio nenormalno talentovan. Gledao sam neke utakmice Anderlehta gde je on imao tipa 17,18, godina, a igrao je kao najiskusniji tridesetogodisnjak, neverovatno.

• +1 1
Posted
32 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Nema ni novog Ronalda. Ili je on aktivan pa se ne računa?

Mislim da ima. U poslednjoj formaciji je na desnom krilu.

• +1 1
Posted
52 minutes ago, harper said:

Mislim da ima. U poslednjoj formaciji je na desnom krilu.

Аха. Нисам гледао текст него само слике у посту

Posted

Ovo je kao ono kad smo dali Matiju Nikenenu državljanstvo nadajući se da će na OI da skače za Srbiju :D

Dečko je odličan fudbaler ali je optužen za ozbiljnu stvar, nije da mu se omakao pokoji pijani tvit pa je kenselovan

Posted
3 minutes ago, warp said:

Ovo je kao ono kad smo dali Matiju Nikenenu državljanstvo nadajući se da će na OI da skače za Srbiju :D

Dečko je odličan fudbaler ali je optužen za ozbiljnu stvar, nije da mu se omakao pokoji pijani tvit pa je kenselovan

Andreasu Goldbergeru, ne Nikenenu. :D

• +1 3
Posted
1 minute ago, Medusa_trip said:

Andreasu Goldbergeru, ne Nikenenu. :D

Tako je, u pravu si....varljivo je sećanje

Posted
6 minutes ago, warp said:

Optuzen je (i oslobodjen optuzbi) za seksualno uznemiravanje. Zapravo do sudjenja nije uopste doslo jer...

..."It is understood that police and prosecutors initially decided to continue with the case because of the significant level of public interest, given Greenwood’s high profile and the seriousness of the allegations.

But a review of the case by CPS lawyers has concluded that there was no realistic prospect of conviction given the collapse of the case."

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...