Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Evo lagan kviz u to ime: iz koje zemlje je Mister baby? 

Posted

Италија или Турска. Мислим Турска

Posted

Meni u glavi Grčka. Sad ste me zbunili, al skoro sam siguran. 

Posted
4 hours ago, harper said:

Toza verovatno nema pojma gde je.

Pusti to, izbegli smo Notingem Forest i Karlcajs Jenu iz tih zemalja. Toza je prezadovoljan :D

• Haha 3
Posted
19 minutes ago, kralj said:

Meni u glavi Grčka. Sad ste me zbunili, al skoro sam siguran. 

Sa misterbaby.it:

"About us
Mister Baby is an iconic Italian brand that's been at mums' side for over 50 year, helping them taking care of their children at all stages of growth. "

...iconic, nego šta, posebno za nas ovde 😉

• Wub 1
Posted

Жабарски мистер Бејби. Нестао као и већина наших спонзора кроз историју. Први Мај Пирот, Кристал Зајечар, Дексим, Класик, Беобанка, Агробанка, Комерцијална банка(као још жива). Изузетци су Газпром који је жив али и Никшићко пиво још постоји под тим именом.

Posted
4 hours ago, Eleniko said:

jaka fora što je city cenzurisao gazprom sa naših dresova

možda za prenos uživo angažuju neke cgi majstore

Омакло им се десно на слици са стране остао, ал' добро не види се много...

Posted (edited)
6 hours ago, Arthur Kirkland said:

Pusti to, izbegli smo Notingem Forest i Karlcajs Jenu iz tih zemalja. Toza je prezadovoljan :D

Dukla je isto bila koska, srecom nije nam zapalo, isto je zadovoljan sto nam nije pao neki Deportivo

Od tog coveka treba uciti stav prema zivotu

:laugh: Ivanic izgleda kao oni 'nasi' iz GTA 4

Edited by Plajvi
  • +1 2
Posted (edited)
7 hours ago, Milence said:

Жабарски мистер Бејби. Нестао као и већина наших спонзора кроз историју. Први Мај Пирот, Кристал Зајечар, Дексим, Класик, Беобанка, Агробанка, Комерцијална банка(као још жива). Изузетци су Газпром који је жив али и Никшићко пиво још постоји под тим именом.

Pitao drugara koji je kao enciklopedija te stvari, kaže grčki. Bilo mu i na pab kvizu. 

Na netu izgleda da je italijanski Mister baby mnogo veća firma nego ova grčka lokalna istog naziva, tako da ste verovatno u pravu. U vezi sa sponzorstvom Zvezde našao sam samo jedan tabloidni tekst sa nekog Espreso portala gde se nabrajaju svi sponzori i piše eksplicitno grčki brend. Međutim, u istom tekstu stoji da je Beko proizvođač tehnike, pa neću ni da linkujem. 

Edit: od preživelih su i Tojota i Viner Štadiše. 

Edited by kralj
  • +1 1
Posted
1 hour ago, Plajvi said:

Dukla je isto bila koska, srecom nije nam zapalo, isto je zadovoljan sto nam nije pao neki Deportivo

Od tog coveka treba uciti stav prema zivotu

:laugh: Ivanic izgleda kao oni 'nasi' iz GTA 4

A mogli smo baš dobiti i neki Šerif-Merif. 😆

Posted
59 minutes ago, kralj said:

Pitao drugara koji je kao enciklopedija te stvari, kaže grčki. Bilo mu i na pab kvizu. 

Na netu izgleda da je italijanski Mister baby mnogo veća firma nego ova grčka lokalna istog naziva, tako da ste verovatno u pravu. U vezi sa sponzorstvom Zvezde našao sam samo jedan tabloidni tekst sa nekog Espreso portala gde se nabrajaju svi sponzori i piše eksplicitno grčki brend. Međutim, u istom tekstu stoji da je Beko proizvođač tehnike, pa neću ni da linkujem. 

Jel živ Sharp?

Posted
54 minutes ago, kralj said:

našao sam samo jedan tabloidni tekst sa nekog Espreso portala gde se nabrajaju svi sponzori i piše eksplicitno grčki brend. Međutim, u istom tekstu stoji da je Beko proizvođač tehnike, pa neću ni da linkujem. 

Našao sam tekst, mislim da si pogrešno čitao, grčka firma koju pominju je neki Dexim, pasus iznad... Uostalom, na primeru Beka vidiš da je tekst guglajući napisao neki millenial 😉

Nadam se da će Tojota preživeti prokletstvo Zvezdinog sponzora, a Gazpromu želim bankrot zbog odvratne bele pozadine, kao da je baba zašila zakrpu unuku na dres.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...