kralj Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Evo lagan kviz u to ime: iz koje zemlje je Mister baby?
kralj Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Meni u glavi Grčka. Sad ste me zbunili, al skoro sam siguran.
Arthur Kirkland Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 4 hours ago, harper said: Toza verovatno nema pojma gde je. Pusti to, izbegli smo Notingem Forest i Karlcajs Jenu iz tih zemalja. Toza je prezadovoljan 3
papapavle Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 19 minutes ago, kralj said: Meni u glavi Grčka. Sad ste me zbunili, al skoro sam siguran. Sa misterbaby.it: "About us Mister Baby is an iconic Italian brand that's been at mums' side for over 50 year, helping them taking care of their children at all stages of growth. " ...iconic, nego šta, posebno za nas ovde 😉 1
Milence Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Жабарски мистер Бејби. Нестао као и већина наших спонзора кроз историју. Први Мај Пирот, Кристал Зајечар, Дексим, Класик, Беобанка, Агробанка, Комерцијална банка(као још жива). Изузетци су Газпром који је жив али и Никшићко пиво још постоји под тим именом.
lazendaaa Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 4 hours ago, Eleniko said: jaka fora što je city cenzurisao gazprom sa naših dresova možda za prenos uživo angažuju neke cgi majstore Омакло им се десно на слици са стране остао, ал' добро не види се много...
Ratamahatta Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 (edited) 6 hours ago, Arthur Kirkland said: Pusti to, izbegli smo Notingem Forest i Karlcajs Jenu iz tih zemalja. Toza je prezadovoljan Dukla je isto bila koska, srecom nije nam zapalo, isto je zadovoljan sto nam nije pao neki Deportivo Od tog coveka treba uciti stav prema zivotu Ivanic izgleda kao oni 'nasi' iz GTA 4 Edited September 1, 2023 by Plajvi 2
kralj Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 (edited) 7 hours ago, Milence said: Жабарски мистер Бејби. Нестао као и већина наших спонзора кроз историју. Први Мај Пирот, Кристал Зајечар, Дексим, Класик, Беобанка, Агробанка, Комерцијална банка(као још жива). Изузетци су Газпром који је жив али и Никшићко пиво још постоји под тим именом. Pitao drugara koji je kao enciklopedija te stvari, kaže grčki. Bilo mu i na pab kvizu. Na netu izgleda da je italijanski Mister baby mnogo veća firma nego ova grčka lokalna istog naziva, tako da ste verovatno u pravu. U vezi sa sponzorstvom Zvezde našao sam samo jedan tabloidni tekst sa nekog Espreso portala gde se nabrajaju svi sponzori i piše eksplicitno grčki brend. Međutim, u istom tekstu stoji da je Beko proizvođač tehnike, pa neću ni da linkujem. Edit: od preživelih su i Tojota i Viner Štadiše. Edited September 1, 2023 by kralj 1
kralj Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 1 hour ago, Plajvi said: Dukla je isto bila koska, srecom nije nam zapalo, isto je zadovoljan sto nam nije pao neki Deportivo Od tog coveka treba uciti stav prema zivotu Ivanic izgleda kao oni 'nasi' iz GTA 4 A mogli smo baš dobiti i neki Šerif-Merif. 😆
sigurnost Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 59 minutes ago, kralj said: Pitao drugara koji je kao enciklopedija te stvari, kaže grčki. Bilo mu i na pab kvizu. Na netu izgleda da je italijanski Mister baby mnogo veća firma nego ova grčka lokalna istog naziva, tako da ste verovatno u pravu. U vezi sa sponzorstvom Zvezde našao sam samo jedan tabloidni tekst sa nekog Espreso portala gde se nabrajaju svi sponzori i piše eksplicitno grčki brend. Međutim, u istom tekstu stoji da je Beko proizvođač tehnike, pa neću ni da linkujem. Edit: od preživelih su i Tojota i Viner Štadiše. Jel živ Sharp?
papapavle Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 54 minutes ago, kralj said: našao sam samo jedan tabloidni tekst sa nekog Espreso portala gde se nabrajaju svi sponzori i piše eksplicitno grčki brend. Međutim, u istom tekstu stoji da je Beko proizvođač tehnike, pa neću ni da linkujem. Edit: od preživelih su i Tojota i Viner Štadiše. Našao sam tekst, mislim da si pogrešno čitao, grčka firma koju pominju je neki Dexim, pasus iznad... Uostalom, na primeru Beka vidiš da je tekst guglajući napisao neki millenial 😉 Nadam se da će Tojota preživeti prokletstvo Zvezdinog sponzora, a Gazpromu želim bankrot zbog odvratne bele pozadine, kao da je baba zašila zakrpu unuku na dres.
Milosh76 Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Za 60. rođendan našeg najvećeg stadiona pokušali smo da se prisetimo svih velikih zvezda što su na nju makar jednom kročile i tom prilikom nabrojali više od 450 svetskih asova https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezdina-marakana-fudbalska-bisernica-evrope/460392 Za promenu dobar tekst na mozzartsportu 2
Recommended Posts