Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

OK je, može se do trećeg mesta. Ko zna, uz malo sreće, Pepov rulet, možda štrpnemo neki bod i Građanskom. Rotiraće Pep postavu protiv nas, a trenutno im je tanji roster nego prošle godine. Ako je mogao Kopenhagen do boda, možemo i mi 

Posted
5 minutes ago, warp said:

Nadam se da Bahar nije dupetom zatvorio vrata u Makabiju, mogli bi imati prilično dobar skauting YB-a...

sigurno nije, cene ga i vole tamo. inace, izraelski sportski portali i mediji prate baharovu karijeru u zvezdi i pisu cesto o njemu

Posted
Just now, pantelia said:

Prezimicemo!

Ne znam na kojeg predstavnika fkcz misle, Toza baš jeste entuzijastičan. 

Posted

Šteta što nismo u grupi sa Dinamom iz Zagreba nekim čudom da se to desilo, mislim da bi prodali EPS za pojačanja

• Haha 7
Posted

obojica izgledaju kao krmad u teheranu

Posted

Dobro je i što (valjda) neće suditi Englezi, Nemci, Švajcarci. 

Posted
11 minutes ago, Nikodije said:

Ne znam na kojeg predstavnika fkcz misle, Toza baš jeste entuzijastičan. 

Toza verovatno nema pojma gde je.

• +1 3
  • Haha 4
Posted

Najbitnije je da se možemo nadati trećem mestu, a kako ćemo doći do toga, to je druga stvar 

Posted
52 minutes ago, Dimitrije said:

Treba nam 6-7 poena za 3. mesto.  Dve pobede kod kuce i jedna neresena na strani.  Mission (im)possible.

Zašto 6-7? Treba nam da budemo bolji u dvomeču od YBa i da se nadamo da oni neće praviti neke senzacije. 

Bitan je i raspored, ne bi bilo loše da sa Sitijem igramo poslednju na Marakani i da oni, recimo, igraju za vikend na Enfildu. Možda nam tad ne bi ukazali najveće moguće poštovanje.

• +1 3
Posted

Terzic za Arenu "Imamo dobar tim, oformljen tim, zahuhtava se prelazni rok. Trebalo bi da se pojačamo u tri linije, ali nećemo se zaletati po svaku cenu, jer smo svesni da igrač koji pravi razliku u Ligi šampiona mnogo košta. Niko ne može da ode, može samo da dođe u Crvenoj zvezdu. Nikada ne govorimo o igračima koje nismo još potpisali".

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...