Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Plajvi said:

Ne znam na koji topik 

369723205_695227835966309_16873657449937

Stavih smijajuci smajli, mada je vise za plakajuci. Kako mi se taj covjek zgadio, prvo kao trener, a onda jos vise kao covjek. Mizerija.

• +1 3
Posted (edited)

Crvena zvezda bi uskoro mogla da dobije kapitalno pojačanje u špicu napdaa. Kako saznaje Mozzart Sport, crveno-beli intenzivno rade na angažovanju napadača Lokomotive iz Moskve, Vilsona Isidora (23), koji bi na stadion Rajko Mitić došao na jednogodišnju pozajmicu.

Moskovljani su za mladog golgetera ovog leta zahtevali između pet i šest miliona evra obeštećanja, iako prvobitno nisu bili raspoloženi za njegovu prodaju. Pregovaralo se sa jednim klubom iz Francuske, ali se taj posao izjalovio. Crvena zvezda je od početka bila zainteresovana za usluge nekadašnjeg igrača Monaka, koji je saopštio čelnicima Lokomotive da želi da ode iz kluba. Rukovodstvo srpskog je ponovo ušlo u igru i pokušaće da iskoristi svoju šansu.

Prema saznanjima našeg portala, u pregovorima se trenutno vodi najveća borba oko modela otkupa na isteku pozajmice. Moskovljani žele da on bude obavezan na kraju sezone, dok crveno-beli žele da mogućnost otkupa igrača, koji sa Lokomotivom ima ugovor do jula 2026. godine.

Edited by Milosh76
  • +1 1
Posted (edited)

Je li Isidor klasicni centarfor ili krilo/poluspic?

Edited by hrkljush boys_2
Posted

To drugo. Ne znam baš šta će nam. Posebno ako istrajemo u ovoj formaciji. 

Zakasnili smo sa dovođenjem štopera, to je ključno za ovaj prelazni rok. Doduše, naštelovan sam na kvalifikacije kao centralni deo sezone, tako da možda ima i vremena za uigravanje.

• Hvala 1
Posted
13 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Je li Isidor klasicni centarfor ili krilo/poluspic?

Ovo drugo definitivno...već je bio "viđen" prvo u Lionu pa u Marseju ovog prelaznog roka a i jedni i drugi su odustali zbog cene koju su odrapili u Lokomotivi...

• Hvala 1
Posted

Jebes klub kad mu je 3 miliona puno za Drkusica ili boljeg stopera...

Posted

Isidor je primarno spic, a moze da odigra i na krilu. Intresantan igrac, tehnicki potkovan i zna da ga metne :)

Videcemo, mogao bi da bude intresantna nadogradnja na ovu ekipu koju imamo. 

• +1 1
Posted (edited)
4 hours ago, kralj said:

To drugo. Ne znam baš šta će nam. Posebno ako istrajemo u ovoj formaciji. 

Zakasnili smo sa dovođenjem štopera, to je ključno za ovaj prelazni rok. Doduše, naštelovan sam na kvalifikacije kao centralni deo sezone, tako da možda ima i vremena za uigravanje.

Treba nam zato sto je odlican igrac i odlican napadac ali tesko ce to ici osim s pozajmicom jer je otkup za njega 6 miliona a mi jos uvek nismo dobili reputaciju na trzistu da prodajemo za sedmocifrene svote i tesko da bismo povratili ulozene pare. Isidor nije targetman ali ima izuzetan osecaj za kretanje i postavljanje. Sto bi nekada komentatori govorili, voli ga lopta. Potpuno je drugaciji tip igraca od svih nasih drugih napadaca, igra na jedan ili dva kontakta, stalno je u pokretu i vrlo je snalazljiv u guzvi. Ja bih bas voleo da ga dovedemo ali sumnjam da ce Rusi pristati da ga daju na pozajmicu bez obaveznog otkupa a, kao sto rekoh, otkup za njega je 6 miliona.

Za Drkusica nas je zajebao Nant koji se iznenada pojavio s ponudom pa je vlasnik Socija podigao cenu na 5 miliona. Nece on otici nigde za te pare, veca je sansa da ce ga lik zajebati kao onaj iz Serifa sto je zajebao Ada. I tri miliona je bilo previse. Mozemo mi da zvacemo o tome da smo se ciganisali, da nam je bilo mnogo pisljivih 3 miliona ali realno je i to bilo previse za stopera od 24 godine koji tek treba da se dokaze u ozbiljnom fudbalu.

Marinov skauting radi veoma dobro, gomila igraca koje je skautirao i koje smo hteli ali su nam izmakli zbog par stotina hiljada su u medjuvremenu napredovali i nabili odlicne cene. Ali Marin ne daje pare, samo bira igrace. Na zalost.

Edited by harper
Posted

interesantan intervju sa vidicem. na kraju govori o savezu i njegovoj kandidaturi. interesantna je i prica kako je pre rusije zamalo zavrsio u sjahtoru, ali se sve izjalovilo na njegovu srecu, cini se.      

• Hvala 2
Posted

Ako dodje Isidor, Olajinka na klupu dok se ne dozove pameti :fantom:

Posted (edited)

image.jpeg.613530f0c4b05a7ad6a1ca6c7d774145.jpeg

Moja zelja je ManUTD...

Edited by Milosh76
  • Wub 1
  • Hvala 2
Posted

Sevilja, Porto, Lens

Posted

Benfica, Borussia, Belgija

Izvodljive ekskurzije.
Ostrvo smaranje za vize, inace sto da ne

Posted

Pozdrav svima. Dugo sam vas čitao i slušao pa se i registrovao. Slušam muziku, navijam za Crvenu Zvezdu i volim sve što vole mladi. Ovo mi je prvi post na temu Fudbal.

Mene interesuje za tog Isidora ako dodje, kakva je to pozajmica sa obaveznim otkupom. To još nisam čuo da ima a nije mi ni logično. 

Naime, šta će biti ako igrač podbaci totalno, ako se teško povredi, ne daj Bože ili nešto slično. Kako se može neko pozajmiti na godinu dana a da smo u obavezi da platimo toliko veliko obeštećenje nako toga na nevidjeno. 

Eto samo to, zasad :ss1:

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...