adasevic Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Bio sam na krovu i glavni utisak mi je bas cudna utakmica... Onaj teren je bas mali, a to pojacava i utisak sto su tribine prakticno odmah iznad aut linije. Tepih sinteticki, temperatura i vlaga na max. Delovalo je da cemo rutinirati, ali smo prva dva gola (a i treci) primili posle dobirh kontri protivnika i velikih kikseva nasih defanzivaca. Cak i posle treceg je delovalo da cemo da okrenemo. Ipak, ono sto je veceras falilo je koncentracija. Nisam ovo jos video kod nas. Sve to mi lepo izmuljamo dodjemo u ok poziciju i onda bum preko, ili pored gola. U prvom poluvremenu 14 suteva samo jedan isao u golmana i taj nije bio cak ni opasan, a neke odlicne sanse zavrsile ko zna gde. Da li je do trave, vrucine ili neceg treceg ne znam, ali da bas svi igraci budu toliko van meca je bas bilo iznenadjenje. Vozdovac je odigrao vrhunski utkamicu u skladu sa kvalitetom. Mlad tim su, a ima tu dosta potencijala. Nasi klinci su Burmaz, Jocic i Katic. Disciplinovano su igrali na svom terenu koji im je ocito bio prednost i iz tranzicije su bili konkretni i opasni. Zasluzili su pobedu, jer smo mi bas previse van fokusa bili. Mora i ovakva utakmica da se desi i nije lose sto se desila sada. Sto se ostalih utisaka tice - 8 minuta nadoknade. Mrzi me da sad nesto vracam i merim... ja sam ocekivao miniumum 12 minuta i to onako nenavijacki. Bilo je toliko prekida koij su trajali i trajali da nisam verovao da je pokazao samo 8 minuta (Gledao sam i mec Partizana i Radnickog i jeste bilo nestvarno da je lik pozakao samo 3 minuta - po meni to i jeste sustina problema, jer kada bi se svaki prekid nadoknadio koliko i treba, manje bi se kralo vreme). 2 puta je prekidao utkamicu jer su uletele baklje na teren, odnosno jer je dim pokrio jedan deo terena. Ono sto mi je ostalo nejasno a sto nisam nikada do sada video je npr to da prekine covek utakmicu jer su se upalile baklje na tribini. Ni jedna nije uletela na teren, dim nije usao na teren (pirnuo vetar na drugu stranu), a mec je bio prekinut i to je trajalo bar 2-3 minuta. Taj debilizam nasih naivjaca koji prave prekide dok nas tim gubi (generalno me smaraju ti prekidi zbog baklji nevezano za rezultat, al ovo je dodatno za neverovati) je potpuno neshvatljiv. Jasno je meni da je njima bitna njihova predstava, ali... Sve u svemu, ozbiljan poziv na budjenje, koji ce verujem na svojoj kozi ni kriv ni duzan osetiti Pazar. Od igraca bukvalno niko nije bio vredan pomena da mogu da kazem da je zadovoljio. Al ko sto napisah na pocetku - svako ima pravo na los dan, idemo dalje. 4
Jesper23 Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Olanjinka i Kraso nisu klasične 9-ke, igrači koje vise na ivici ofsajda, koji koriste prostor. Olanjinka je odličan u presingu, strašan timski igrač, a Kraso je lažna devetka, za ovaj rang fudbala elitna opcija. Ovi napred rade za celu ekipu, nisu finišeri, to smo znali i ranije. Olanjinka ima problem sa završnicom, a pominjali ste ranije i sabičnost igrača. Odbrana je kriminalna, naročito sa Dragovićem u kamikaza modu. Deluje da su nam povrede Ivanića i Kataia dodatno skratile klupu, da je tu bio barem jedan od njih mi bi ovo dobili. Katai je majstor za naše bunker ekipe - dobar finišer, majstor na malom prostoru, dobar udarac sa distance. Treba kjlincima davati prostor, ali treba i jedan iskusniji realizator na sve ovo. Lučić je juče bio skroz u kontra ritmu, jbg ne može se svaka utakmica odigrati dobro. Ivanić je nama ključan za ovaj sistem i to je svima jasno.
adasevic Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Ne znam, meni ono juce nije bilo realno ono sto mi znamo i igramo. Prosto los dan. Da bas onoliko suteva ode preko gola, a ni jedan po zemlj ili u okvir gola ne vidja se cesto. Od tih istih igraca. Moguce je i da gresim, ali eto, recimo los dan.
Profesionalac Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/neko-mora-da-sapne-baharu-da-se-ovo-u-zvezdi-zove-kriza/460017 Kad se ja kao grobar iznerviram za budalaštine iznesene u tekstu vezanom za vas. Prvo sam bio ubeđen da je u pitanju Balerinino smatranjeTM, ali onda vidim i Mrkelinu izjavu za sportski ružnal gde zvezda ne sme sebi da dozvoli poraze u prvenstvu pa mi više deluje da su ljudi u upravi najšokiraniji ovim porazom (u poređenju sa stručnim štabom, igračima i navijačima). 2
Moća Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Toliko odlepili od realnosti da je nemoguće da se izgubi a to je bio jedan loš dan što može uvek da se desi. 1
Azdaja Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Žalosno je što se svi cudimo i krstimo da se ovo desilo. Eno ga Arsenal pre neki dan ili Brajton. Zato svi volimo fudbal. Na stranu što zvezda zaista ima elitni tim za ovu ligu.
harper lee Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 40 minutes ago, Profesionalac said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/neko-mora-da-sapne-baharu-da-se-ovo-u-zvezdi-zove-kriza/460017 Kad se ja kao grobar iznerviram za budalaštine iznesene u tekstu vezanom za vas. Prvo sam bio ubeđen da je u pitanju Balerinino smatranjeTM, ali onda vidim i Mrkelinu izjavu za sportski ružnal gde zvezda ne sme sebi da dozvoli poraze u prvenstvu pa mi više deluje da su ljudi u upravi najšokiraniji ovim porazom (u poređenju sa stručnim štabom, igračima i navijačima). Mrkela je debil. Najbolje je da on koji nikad nista u zivotu korisno, pametno i uspesno uradio i kojem je najveci uspeh u zivotu to sto je svojevremeno ozenio Lidiju Vukicevic komentarise rad bilo koga drugog. Sto se sportske stampe tice, ovi tekstovi su bili spremni za objavljivanje od dana kad je Bahar seo na nasu klupu. Kartel srpskih nazovi trenera koji su podobijali licence uz jagnjetinu na Ibarskoj magistrali mora da brani svoje interese od mrskih stranaca koji dolaze da im poremete filozofski "tri za tri, ja u Ivanjicu ti u Lucane, pa u krug" mir. Koliko je toksican taj zmijarnik najbolje se vidi po tome sto jedini srpski treneri koji su uspeli su oni koji su radili i rade u inostranstvu. Antic, Mihajlovic, Jokanovic, Jovanovic, Paunovic, svi su oni postali treneri u inostranstvu. Cak i ovi koji su kod nas radili dobar posao, kao Nikolic, onaj celavi iz Cuke ili Vladan Milojevic, jedva su cekali da odu odavde i ne pada im na pamet da se vracaju ako bas ne moraju. 4
Azdaja Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 1 minute ago, harper said: Mrkela je debil. Najbolje je da on koji nikad nista u zivotu korisno, pametno i uspesno uradio i kojem je najveci uspeh u zivotu to sto je svojevremeno ozenio Lidiju Vukicevic komentarise rad bilo koga drugog. . Ova ti je za minijature. Pre no što me bamuju da te pohvalim.
harper lee Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 1 hour ago, Jesper23 said: Olanjinka i Kraso nisu klasične 9-ke, igrači koje vise na ivici ofsajda, koji koriste prostor. Olanjinka je odličan u presingu, strašan timski igrač, a Kraso je lažna devetka, za ovaj rang fudbala elitna opcija. Ovi napred rade za celu ekipu, nisu finišeri, to smo znali i ranije. Olanjinka ima problem sa završnicom, a pominjali ste ranije i sabičnost igrača. Odbrana je kriminalna, naročito sa Dragovićem u kamikaza modu. Deluje da su nam povrede Ivanića i Kataia dodatno skratile klupu, da je tu bio barem jedan od njih mi bi ovo dobili. Katai je majstor za naše bunker ekipe - dobar finišer, majstor na malom prostoru, dobar udarac sa distance. Treba kjlincima davati prostor, ali treba i jedan iskusniji realizator na sve ovo. Lučić je juče bio skroz u kontra ritmu, jbg ne može se svaka utakmica odigrati dobro. Ivanić je nama ključan za ovaj sistem i to je svima jasno. Katai se mucio skoro celu proslu sezonu i nisam siguran da bi mnogo toga promenio ali odsustvo Ivanica je veliki problem za ekipu. Odavno pisem da je on najvazniji igrac u Zvezdi, delom zbog karaktera a delom i zbog kvaliteta. Covek svake godine napravi nenormalnu statistiku, uvek je u vrhu i liste strelaca i liste asistenata, ali to nekako uvek prodje nezapazeno i malo se pise o tome. Mada, mi bismo morali da pobedimo Vozdovac i bez deset igraca iz prvog tima. Ono juce je bila utakmica kakve se desavaju kurcevitim ekipama, prvo udju preko kurca pa kad zagusti onda zapnu ali onda bas nece kad oni hoce, onda vreme krene da curi pa krene nervoza, iz nervoze krecu gluposti u zavrsnici, svako hoce da bas on bude taj koji ce da spasi brod koji tone i zavrsi se tako kako se zavrsi. Treba sutnuti na gol 34 puta i 28 puta promasiti okvir gola, to je ozbiljan poduhvat za profesionalne fudbalere. 2
harper lee Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 6 minutes ago, Azdaja said: Ova ti je za minijature. Pre no što me bamuju da te pohvalim. Sto bi te banovali? Nisi valjda pominjao Onog Cije Ime Se Ne Pominje onde gde nije trebalo? 1
Ted Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 1 minute ago, harper said: Sto bi te banovali? Nisi valjda pominjao Onog Cije Ime Se Ne Pominje onde gde nije trebalo? misliš na Aleksandra? slažem se za Kataia, značio bi vam. za Pešiča nisam baš siguran, mada je on umeo protiv ovih malih da se istakne. za Dragovića mi je čudno da je toliklo curelo pored njega. 1 1
Azdaja Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 14 minutes ago, harper said: Sto bi te banovali? Nisi valjda pominjao Onog Cije Ime Se Ne Pominje onde gde nije trebalo? Desi se. Zaleti se čovek. Inače da, Mirko mi je idealan za neku seriju A, mislim da čovek može mnogo bolje da igra u jačoj ligi koja je više taktička no fizička. 1
James Marshall Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Sportsko novinarstvo koje je zapravo sekcija kladioničarskog konglomerata, umrijeću neću se naviknuti na tu budalaštinu 1
John Coltrane Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 3 hours ago, Profesionalac said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/neko-mora-da-sapne-baharu-da-se-ovo-u-zvezdi-zove-kriza/460017 Kad se ja kao grobar iznerviram za budalaštine iznesene u tekstu vezanom za vas. Prvo sam bio ubeđen da je u pitanju Balerinino smatranjeTM, ali onda vidim i Mrkelinu izjavu za sportski ružnal gde zvezda ne sme sebi da dozvoli poraze u prvenstvu pa mi više deluje da su ljudi u upravi najšokiraniji ovim porazom (u poređenju sa stručnim štabom, igračima i navijačima). Ti si komšija pa ne znaš, al sledeći put zovemo Leiu 5 wp za balerinu
Recommended Posts