Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
Just now, renne said:

11 plus tri minuta nadoknade

Vidjao sam i više...ništa čudno.

Posted (edited)
20 minutes ago, Constantin said:

Dobro bre....ako treba nećemo više da svraćamo ovde. 

Svracajte slobodno, niko vam ne brani, samo bih ponekad voleo da procitam nesto i o fudbalu. Jednostavno je dosadilo vise to stalno nabacivanje da smo sve namestili, kupili, dogovorili, da nas sudije guraju, posle svake jebene utakmice. Ne znam zasto si mene pitao koliko ce utakmica biti produzena ali odgovorio ti je sudija. Utakmica je bila produzena tacno onoliko koliko je i trebalo, mozda cak i par minuta krace. U celoj prethodnoj sezoni smo ukupno dali jedan gol nekih 40 sekundi nakon isteka vremena koje je sudija odredio za nadoknadu i o tome se zvakalo celu noc posle utakmice iako je bilo dva duga prekida u nadoknadi i bilo je logicno da bude produzeno za jos minimum dva minuta. Nas uzorak takvih potencijalnih situacija je mali jer retko gubimo ali i kada gubimo ili odigramo nereseno nijednom se nije desilo da je sudija "produzio dok ne damo gol", osim u toj situaciji koju sam vec opisao.

Dobijamo utakmice u ovom broju jednostavno zato sto smo ubedljivo najbolji u ligi i to je pocetak i kraj svake price. Gledao sam sve Zvezdine utakmice i prosle sezone i tvrdim da nas nista manje ne kostaju sudije nego sto kostaju nase protivnike, da i ne pominjem broj situacija u kojima je VAR preinacio pogresnu odluku sudija na nasu stetu. Sudije koje bi pogurale Zvezdu, a sigurno da ima i takvih, imaju nikad laksi posao poslednjih godina jer obicno steknemo toliku prednost da uopste ne moraju da se trude. Ja se vise i ne secam kada smo poslednji put dobili neku utakmicu tako sto je sudija doneo nenormalnu odluku u nasu korist a posle svakog kola se prica samo o tome. Dosadilo je, druze.

Edited by harper
Posted
2 minutes ago, Constantin said:

Vidjao sam i više...ništa čudno.

pa kako to, zar nije samo FKCZ?

• +1 1
Posted
11 minutes ago, fandorin said:

I ja bih rekao da je Lučićev promašaj prelomio meč, to je bilo za izjednačenje. Da ga je dao ne bi bilo ni drugog gola jer je pao iz nastavka te akcije. 

Poraz koji se dešava jednom u 700 dana, toliko je proteklo od Surdulice. 

Svi su danas bili losi ali Lucic se ozbiljno blamirao. Nije samo do tog promasaja, desava se, bukvalno nista nije uradio a da nije bila neopevana glupost.

• +1 2
Posted (edited)

@renne Jasta je nego samo FKCZ i zbog toga trpe fudbalski centri u unutrasnjosti.:lolol:

Edited by hrkljush boys_2
  • Haha 1
Posted
4 minutes ago, renne said:

pa kako to, zar nije samo FKCZ?

Baš nema veze utakmica Mančestera i ova danas na samoposluzi...Možeš da pogledaš utakmicu Partizan-Radnički u 3. kolu... u drugom poluvremenu 6 izmena, jedan KU, dva gola i tri žuta kartona. Dodaj još intervencije kod povreda, razvlačenje kod faulova i hvatanje grčeva, po pravilu kod igrača tima koji vodi. To se nikad ne dešava kod tima koji gubi. Elem, utakmica je bila produžena 3 minuta. Čak se i Partizanov komentator na Areni zbunio....

3 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

@renne Jasta je nego samo FKCZ i zbog toga trpe fudbalski centri u unutrasnjosti.:lolol:

Nisko druže...inače ne postoje više fudbalski centri u unutrašnjosti. Najveća organizovana SIZ je "filijala" :rolleyes: Ako aludiraš na NIš, i Radnički, on je doveden u poziciju FK Kosanice iz Kuršumlije....ali to nije tema ni suština. Suština je u ovoj rečenici je za mene neočekivana....

15 minutes ago, harper said:

Svracajte slobodno.......

Hvala.....samo da znaš, nije to lepo. Dozvoljam da nisam u pravu, i o tome možemo uvek da pričamo, ali isto tako znaš, osim što smo po godinam tu negde, da nisam napaljeni balavac sa tribine i šipke da ideš djionom, i to klizeći s obe noge...ali, ako si mi rekao. Ko sam ja da nešto "spočitavam" Zvezdi...seljak iz provincije. Pozz

• +1 3
Posted

kako znaš da nema kad kažeš da nisi gledao?

Posted
7 minutes ago, renne said:

kako znaš da nema kad kažeš da nisi gledao?

Dobro je...nema svrhe :s_d:...odoh za duvan, ostadoh bez istog.

spacer.png

Posted (edited)

Dobra opomena pred Evropu i Ligu šampiona, mada Bahar nije bio previše zabrinut.

„Nismo srećni, ali smo izgubili od vrlo dobrog tima koji je igrao pametno. Igrali su baš pametno i dobro, prenosili su loptu gde god je trebalo i kažnjavali su nas u svakoj prilici koju su imali. Iz prve šanse, iz druge šanse... Ne bih voleo da koristim izgovore o terenu. Igrali smo protiv dobrog tima. Kažnjavali su nas. I onda smo morali stalno da ih jurimo“, bile su prve reči Baraka Bahara.

On je uveren da njegov tim nije imao sistemsku grešku.

„Nije ovo greška sistema. Dali smo maksimum, ovo je fudbal. Dešava se. Nismo reagovali dobro posle primljenih golova, moramo da učimo iz ovog što nam se desilo. Igrali smo jako dobro u ovom sistemu, nije do sistema. Snalazili smo se protiv timova koji igraju visok presing. Nismo radili ono što inače radimo... Morali smo da igramo bolje i da se adaptiramo. Bila je lepa atmosfera, trava je bila sintetička. Ali je suština da nismo igrali dobro“.

Koliko su crveo-beli bili dekoncentrisani ilustruje činjenica da su imali 34 šuta, ali je samo šest išlo u okvir gola.

„Statistika nije bitna, bitno je samo da smo izgubili. Ja mogu samo da pohvalim trenera rivala i njegov tim“.

Edited by Milosh76
Posted (edited)
28 minutes ago, Constantin said:

Hvala.....samo da znaš, nije to lepo. Dozvoljam da nisam u pravu, i o tome možemo uvek da pričamo, ali isto tako znaš, osim što smo po godinam tu negde, da nisam napaljeni balavac sa tribine i šipke da ideš djionom, i to klizeći s obe noge...ali, ako si mi rekao. Ko sam ja da nešto "spočitavam" Zvezdi...seljak iz provincije. Pozz

Samo sam te pitao zasto pitas i cemu taj komentar, nista vise, odgovorio ti je sudija. Ne znam cemu ovo kurobecanje sa "seljakom iz provincije", nije mi padalo na pamet nista ni blizu slicno. To sto je vas sudija ostetio protiv Partizana sa nama nema nikakve veze i stvarno bi bio red da se prestane s tim pricama o beogradskim blizancima kao da smo jedan entitet. Otvoren sam za raspravu o svakoj utakmici na kojoj bilo ko bude ostecen protiv nas ali na ovom topiku stvarno ne zelim da se bavim stvarima koje se desavaju drugim klubovima na utakmicama protiv trecih klubova. Mi i Partizan nismo jedan klub vec dva.

Edited by harper
Posted (edited)

nisam gledao tekmu, ali mi ovo liči na sindrom slabe lige, odnosno na mogućnost da medijsko naduvavanje priče o Zvezdi i njenoj faktičkoj nepobedivosti dopre do igrača u meri koja je veća od poželjne. pa onda to poveremeno rezultira težim pobačajima ili očekivanjem da će neko sam sebe da pobedi, da je dovoljno samo prisustvo na terenu i tome slično.

sam poraz ništa ne mora da znači u smislu nastupa u Evropi. može čak i da ima pozitivan efekat. npr. par dana pre no što je pobedio Keln u gostima Partizan je uspeo da ispadne iz kupa od nekog tima iz Sremske Mitrovice. zaboravio sam i kako se zove, Radnički valjda.

Edited by Ted
  • +1 1
Posted (edited)

Onakve dve vezane kardinalne greske se nisu desili nama još od prošle grupe u Lš. Ovakva utakmica u našoj ligi se javlja jednom u 10 godina . Naše greske i njihova odlična realizacija uz to smo dali dva gola i promašili još 4, 5 šanse . 
Dobar poraz u pravo vreme i nebitan u krajnjem skoru .

Edited by elementary
Posted

znaju li se dobici na kladionici na voždovac posle svega

Posted
15 hours ago, aram said:

ne nervirajte se momci, sve ide svojim tokom :fantom:

dobro, omašio sam za jedno kolo... :sleep:

Najpametniji si po običaju. Sad se samobanuj ako imaš (a nemaš) obraza.

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...