Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Constantin said:

Ništa nije bilo neregularno i nisam pitao onako kako ti mislim. Nije mi trebala informacija o dužini nadoknade. Pitanje je bilo, onako po niški, dal misliš da će se igra samo 8 minuta ? Kad gube Zvezda i Partizan uvek postoji i neko "bonus" vreme, a kad je obratno...sečka.

Potpuno je bilo logicno da produzi utakmicu nakon +8 jer je samo na penal i crveni trebalo toliko da doda. Pa malo valjanje i povrede... nista specijalno...to se sudi i vama i nama i blo kome, samo sto Zvezdi i Partizanu se broji, a na drugim mestima ne, Ovaj sudija se drzao pravila i to je sve.

Posted

Verovatno je dobro sto nismo uspeli da izjednacimo na kraju jer nismo zasluzili a taj bod nam ne bi nista znacio osim sto bi maskirao ozbiljnu kurcobolju i sebicluk koja nam je trademark od pocetka lige. Napisao sam i nakon prethodne utakmice da mi se po prvi put ne svidja stav igraca na terenu i vec u sledecem kolu taj stav nas je odveo u poraz. Rekao bih da nam je Vozdovac ucinio veliku uslugu jer mi danas nismo izgubili zbog lose postavke igre, tako igramo od pocetka, vec zbog ponasanja igraca i potpunog odsustva koncentracije. Naravno, kad je ovolika razlika u kvalitetu onaj slabiji mora malo da ima i srece ali nismo mi zbog nedostatka srece promasili ovoliko dobrih situacija vec zbog gomile pogresnih odluka igraca u zavrsnici. Na stranu to kakve smo golove primali, sa dva su ih Degenek i Dragovic castili onako siroke ruke.

Ako je Bahar pametan, a do sada je pokazivao da jeste, naterace igrace da ovaj samar dugo, dugo ne zaborave. To se posebno odnosi na Kangvu, Krasoa, Bukarija i Mitrovica koji su odigrali sramotnu utakmicu a od njih nam u odsustvu Ivanica zavisi previse toga. Nema se drugo sta reci, ova ista ekipa sa drugacijim pristupom je pobedjivala neuporedivo kvalitetnije rivale od Vozdovca i sada im je nadam se jasno da nema setnje kroz nasu ligu.

• +1 6
Posted
6 minutes ago, MeanM@ said:

Pa nije bas tesko polaziti od aksioma neregularnosti u ligi koja je sprega kladionica, drzavnog upravljanja budzetima i kriminalnog miljea. I tako vec godinama. A nije ni lako pricati nezavisno od ovog gore o fudbalskoj taktici, formaciji i lepoti fudbala.

Inace, na ovoj utakmici nema nista neregularno.

Ako u ovoj utakmici nije bilo neregularnosti, onda je aksiom nistavan. 

Posted
1 minute ago, Milosh76 said:

Potpuno je bilo logicno da produzi utakmicu nakon +8 jer je samo na penal i crveni trebalo toliko da doda. Pa malo valjanje i povrede... nista specijalno...to se sudi i vama i nama i blo kome, samo sto Zvezdi i Partizanu se broji, a na drugim mestima ne, Ovaj sudija se drzao pravila i to je sve.

Minut, odnosno 91. je bio kad je Kanga izveo..i logično je bilo da se igra 99 minuta...nego se @harper stresira bez veze. Sudija, kad je trebao da šutne Kanga, odredio je 8+...bilo je i neko čačkanje Mijatovića na kapici....ništa neregularno, samo konstatujem i stojim iza toga oko tog obračuna vremena što sam rekao.

Posted
7 minutes ago, Constantin said:

Ništa nije bilo neregularno i nisam pitao onako kako ti mislim. Nije mi trebala informacija o dužini nadoknade. Pitanje je bilo, onako po niški, dal misliš da će se igra samo 8 minuta ? Kad gube Zvezda i Partizan uvek postoji i neko "bonus" vreme, a kad je obratno...sečka.

Ne mogu stvarno vise da se bavim tim fantazijama. Ne secam se kada je poslednji put neko ostecen u mecu protiv nas a posle svake utakmice moramo na nekoliko strana da se bavimo sklanjalicama, sudijskim marifetlucima, kupoprodajama, prelazima iz dva u jedan, gasenju fudbala jer smo sve kupili i slicnim glupostima. Momci iz Vozdovca su danas izasli, uhvatili nas na spavanju i opalili samarcinu timu u kojem najskuplji igrac kosta koliko svi oni zajedno. Radije bih o tome pricao ako moze, zasluzili su.

• +1 2
Posted

Koliko god Bahar bio pametan, realizacija postaje ozbiljan problem.  Ne moze da se ima 34 suteva na gol od cega samo 6 u okvir i od toga dva u mrezi.  Dok je Vozdovac od 8 suteva na gol imao 6 u okvir i polovinu od toga u nasoj mrezi.

Posted
2 minutes ago, harper said:

Ne mogu stvarno vise da se bavim tim fantazijama. Ne secam se kada je poslednji put neko ostecen u mecu protiv nas a posle svake utakmice moramo na nekoliko strana da se bavimo sklanjalicama, sudijskim marifetlucima, kupoprodajama, prelazima iz dva u jedan, gasenju fudbala jer smo sve kupili i slicnim glupostima. Momci iz Vozdovca su danas izasli, uhvatili nas na spavanju i opalili samarcinu timu u kojem najskuplji igrac kosta koliko svi oni zajedno. Radije bih o tome pricao ako moze, zasluzili su.

Dobro bre....ako treba nećemo više da svraćamo ovde. 

Posted
14 minutes ago, James Marshall said:

Likovi tamburaju jedno te isto istom dinamikom 90 minuta, bukvalno im se podrška svodi na pozadinsku buku.

Drugar je bio na sastanku 1989. godine kad su osnivane Delije, tako da je na tribini 35+ godina. Ide na istok više od deset godina, ne može da podnese ova zapevanja sa severa, gusle, postnatovske cikluse i ostale budalaštine.

• +1 5
Posted
1 minute ago, Dimitrije said:

Ako u ovoj utakmici nije bilo neregularnosti, onda je aksiom nistavan. 

Ovo je u duhu sns relativizacija i pravnog zaobilazenja realnosti.
Naravno, imamo ligu za ponos. Da pevamo od srece i analiziramo besomucno da l treba sa trojicom ili cetvoricom da igramo u zadnjoj liniji. I da  l treba prodati Azarova, a koji su limiti Mitrovica i Lucica. 

Posted
11 minutes ago, Constantin said:

Minut, odnosno 91. je bio kad je Kanga izveo..i logično je bilo da se igra 99 minuta...nego se @harper stresira bez veze. Sudija, kad je trebao da šutne Kanga, odredio je 8+...bilo je i neko čačkanje Mijatovića na kapici....ništa neregularno, samo konstatujem i stojim iza toga oko tog obračuna vremena što sam rekao.

Jesi li ti gledao danas MU-N.Forest?

Posted
2 minutes ago, renne said:

Jesi li ti gledao danas MU-N.Forest?

Nisam :cry:

Posted
22 minutes ago, warp said:

Pored toga što su sva tri štopera po jednom kiksnula, utakmicu je rešio Lučić onim promašajem na praktično prazan gol...

Falilo je samo Glazer da primi gol sa centra danas da bi utisak bio kompletan, nije se slučajno trener Voždovca maltene izvinjavao Baharu na kraju....

I ja bih rekao da je Lučićev promašaj prelomio meč, to je bilo za izjednačenje. Da ga je dao ne bi bilo ni drugog gola jer je pao iz nastavka te akcije. 

Poraz koji se dešava jednom u 700 dana, toliko je proteklo od Surdulice. 

• +1 1
Posted
8 minutes ago, MeanM@ said:

Ovo je u duhu sns relativizacija i pravnog zaobilazenja realnosti.
Naravno, imamo ligu za ponos. Da pevamo od srece i analiziramo besomucno da l treba sa trojicom ili cetvoricom da igramo u zadnjoj liniji. I da  l treba prodati Azarova, a koji su limiti Mitrovica i Lucica. 

Baharova postavka igre i selekcija igraca su se do sada pokazale kao uspesne.  To sto se Baharu vise dopadaju Lucic i Mitrovic od Azarova za razliku od vas nije dokaz da ste u pravu i da Bahar gresi.  Cinjenica je da je njegov tim do sada igrao dopadljiv i efikasan fudbal.  Ako Baharov tim zaredja sa losim rezultatima i losim igrama, onda mozemo da kritikujemo i selekciju igraca i postavku igre.

Posted
8 minutes ago, Constantin said:

Nisam :cry:

11 plus tri minuta nadoknade

Posted

Kad su se vec "dobronamjerni i objektivni" natakarili na jebenu nadoknadu, realno je od pokazivanja 8 minuta proslo bar 3, penal, baklje, njihov jebeni golman kiji sa zutim bezbrizno "kraducka" vrijeme. Poraz je zasluzen, izgubili smo zbog sopstvenih gresaka, ali stvarno idu na neku stvar eto dobronamjerna opazanja i pripitkivanja.

Realno u ovoj ligi sudije se vise kurobecaju na vjecite sve iz nekog straha, nemam pojma cega.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...