Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Ted said:

Partizanova odbrana je, u odnosu na prethodnu sezonu, ostala bez Vujačića i Uroševića. što će reći da je ostala bez značajno bolje polovine, kada gledamo četvorku ispred golmana. Vujačića nije zamenio niko, a Uroševića Antić, što se, za sada, pokazuje kao rđav posao. kao da je iz Zvezde otišao Dragović, nije doveden niko, a otišao je i Rodić umesto koga je stigao neki jls bek nivoa za Javor ili Lučane. posledice se naravno ogledaju u onome što si gore opisao i rezultiraju blamiranjem protiv osrednje Evropske ekipe. dokaz su ili apsolutne nekompetencije onih koji sastavljaju tim, a ako nije to onda apsolutne kurcobolje u pogledu rezultata kluba.

Za Vujacica ne znam, on mi nikad nije delovao kao ozbiljan igrac ali odlazak Urosevica jeste veliki downgrade za Partizan. Antic nije preterano los igrac ako ne izlazi iz opanaka ali cim treba da se prepozna situacije na terenu pretvara se u ozbiljan liability. Treba zaista biti bez mozga pa napraviti penal kakav je on napravio, sada u kadetima uce defanzivce da drze ruke na ledjima kad je ispred njih grac s loptom i sprema se da centrira. No, mislim da je to samo deo problema Partizanove defanzive, ostatak otpada na ozbiljnu kurcobolju krilnih napadaca i veliku sporost Partizanovog manevra. Duljaj je pri tom te noci uradio jednu takticki neverovatnu stvar, ili je on tako zamislio ili je razvoj utakmice tako zahtevao, da pomeri Natka prema aut liniji da formira defanzivni blok ispred mucenog Arandjela umesto Severine koji je uglavnom sa bezbedne daljine pratio sta se desava. Natko ni u najboljim godinama nije bio taj igrac, u ovim godinama bolje saobracajni znak da je stavio da igra odbranu ispred beka nego njega.

Necu da ulazim dalje u analizu vaseg tima, pogresan je topik za to. Vi imate svoju pricu o upravi koja stoji, meni deluje da je nevezano za upravu Duljaj nedovoljno dobar trener da vodi ozbiljan klub, sve i da Li Ajakoka sedi na Vazurinom mestu. Ako bude interesovanja mozemo o tome na Partizanovom topiku ali sumnjam da ce ga biti jer sa ovakvom organizacijom kluba obicno nema interesovanja da se diskutuje o organizaciji tima.

Posted

Matorci (Ivanic i Katai) ponovo nisu u protokolu.

Posted

Za Kataia se znalo da će biti potrebno dosta, ali se Ivanićevo odsustvo baš odužilo.

Posted

Burmaz pod prečku ko Dule Savić na Hajberiju.

• +1 1
Posted

Jezivi su nam ovi dresovi. Strava jedna.

Posted

Kakva bunkerčina , Degenek im poklonio gol i sad će biti opsada gola i bunker celu utakmicu . Teren mali a ovi svi iza lopte .

Posted

Kad bi Bukari manje zapinjao iskosa kao konjina, možda bi i ušao poneki.

Posted

Treba da uvede Kangu što pre, možda mu krene šut, ovako mrka kapa

Posted

Nije klasican bunker, ljudi fino igraju, imali su 2-3 ozbiljne situacije za drugi gol. Mi smo suplji, a napred jalovi i sebicni. 

Mitrovic, Kangva, Olajinka - nula bodova + pogubljeni Degenek...

Posted (edited)

Konstatno se napada , Doci će ubrzo gol.

Gde nije bunker :)  Svi su na 20 metara od gola , konstantno po 7,8 u 16 , nema gde da se prodje .Trebali smo već da povedemo , i evo primamo i drugi .

Znaci iz 2-1 :)

Edited by elementary
Posted

Tacno sam znao posle ovog Lucicevog promasaja...

Posted

Sad konačno da gledamo fudbal. Fala kurcu da neko i vodi, pa još 2:0. :ziga:

Da vidimo kakvi smo, celo poluvreme je tu. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...