hrkljush boys_2 Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Jos jedan vezni sa defanzivnim karakteristikama i stoper minimum za LS su neophodni, da li su kadri da dovedu i ima li slobodnih vidjecemo.
Ćenta Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Ja vjerujem samo u Marinov izbor dovođenja novih igrača, a Terza za izvoz!
Milosh76 Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Od marta, uslovna kazna oročena na dve godine, preti i Crvenoj zvezdi. I to zatvaranje severne tribine. Zbog skandiranja navijača na meču sa Trabzonom, šampion Srbije kažnjen je uslovno. U kasu UEFA morao je da uplati i dodatnih 55.000 evra. Poslednji put severna tribina, na evropskim mečevima, zatvorena je 2017. Zvezda nije mogla da računa na podršku navijača u jesen 2021, posle meča sa danskim Mitilandom. Trener Federiko Panonćini pogođen je tvrdim predmetom, uz kaznu od 45.000 evra, meč sa Ludogorecom bio je otvoren samo za decu do 14 godina. Prethodno su crveno-beli, 15. aprila iste godine, kažnjeni sa dva meča igranja pred praznim tribinama zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića na „nacionalnoj osnovi“. Drugi meč ostao je u domenu uslovne kazne, u prvom je dozvoljeno prisustvo dece. https://sportklub.n1info.rs/fudbal/champions-league/kako-koga-i-zbog-cega-kaznjava-uefa-mi-i-oni/
Dimitrije Posted August 23, 2023 Author Posted August 23, 2023 Andrej Djuric potpisao na 3 godine. Videcemo da li ce ostati u klubu ili ide na pozajmicu. Ja se nadam da ce da ostane. U vreme kada je debitovao za seniorski tim delovao je obecavajuce. U domzalama je bio standardan (mislim da je samo jednu utakmicu poceo na klupi a u svim ostalim bio je starter). Slovenacka liga nije nesto posebno, ali nije gora od nase tako da dobre igre u slovenackoj najjacoj ligi ima specificnu tezinu. Ristic je na transfer listi Benfike. Nisu ga licencirali za dolazecu sezonu i mora da pronadje novi klub. Mozda Zvezda? Odlaskom Azarova, mi nemamo adekvatnu alternativu za Mitrovica. To sigurno nije Nikolic. Mozda Ristic? Rile je dobar tehnicar kao i Azarov ali je snazniji u duelu. Fizicki je jaci od Azarova. Ima pas, ima dribling, ima sut. Mozda je sporiji od Azarova i definitivno od Mitrovica sto moze da bude problem kod Bahara. Ima iskustvo igranja krilnog beka u sistemu 3-5-2 sto je bitno za Zvezdu u ovom trenutku. Druga prednost Ristica je sto moze da bude i centralni vezni. Na primer, kao alternativa i Kangvi Stamenicu. Igrao je u jakim evropskim ligama; bio je vrlo dobar dok je igrao u Monpelijeu, tada je dosao i do reprezentacije. Medjutim, u Benfiki je igrao sporadicno, u Krasnodaru i Sparti isto tako. Ima 27 godina, zreo fudbaler koji ne moze mnogo vise da napreduje (moze samo unazad) ali koji ima sta da ponudi. Pitanje je da li je i koliko je jos uvek motivisan da karijeru nastavi da gradi u timu sa velikim ambicijama kao sto je Zvezda. Ne znam kolika mu je cena. 1
harper lee Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 12 minutes ago, Dimitrije said: Andrej Djuric potpisao na 3 godine. Videcemo da li ce ostati u klubu ili ide na pozajmicu. Ja se nadam da ce da ostane. U vreme kada je debitovao za seniorski tim delovao je obecavajuce. U domzalama je bio standardan (mislim da je samo jednu utakmicu poceo na klupi a u svim ostalim bio je starter). Slovenacka liga nije nesto posebno, ali nije gora od nase tako da dobre igre u slovenackoj najjacoj ligi ima specificnu tezinu. Ristic je na transfer listi Benfike. Nisu ga licencirali za dolazecu sezonu i mora da pronadje novi klub. Mozda Zvezda? Odlaskom Azarova, mi nemamo adekvatnu alternativu za Mitrovica. To sigurno nije Nikolic. Mozda Ristic? Rile je dobar tehnicar kao i Azarov ali je snazniji u duelu. Fizicki je jaci od Azarova. Ima pas, ima dribling, ima sut. Mozda je sporiji od Azarova i definitivno od Mitrovica sto moze da bude problem kod Bahara. Ima iskustvo igranja krilnog beka u sistemu 3-5-2 sto je bitno za Zvezdu u ovom trenutku. Druga prednost Ristica je sto moze da bude i centralni vezni. Na primer, kao alternativa i Kangvi Stamenicu. Igrao je u jakim evropskim ligama; bio je vrlo dobar dok je igrao u Monpelijeu, tada je dosao i do reprezentacije. Medjutim, u Benfiki je igrao sporadicno, u Krasnodaru i Sparti isto tako. Ima 27 godina, zreo fudbaler koji ne moze mnogo vise da napreduje (moze samo unazad) ali koji ima sta da ponudi. Pitanje je da li je i koliko je jos uvek motivisan da karijeru nastavi da gradi u timu sa velikim ambicijama kao sto je Zvezda. Ne znam kolika mu je cena. Djuric ce skoro sigurno na pozajmicu. Sto se Rileta tice, nije do nas. Vec smo ga trazili ali on nece da se vraca u Srbiju. Mozda se nesto promeni u njegovim razmisljanjima sada kada je ostao bez ugovora ali mislim da ce on prvo traziti druge evropske ponude, makar bile nize od nase.
Dimitrije Posted August 23, 2023 Author Posted August 23, 2023 9 minutes ago, harper said: Djuric ce skoro sigurno na pozajmicu. Sto se Rileta tice, nije do nas. Vec smo ga trazili ali on nece da se vraca u Srbiju. Mozda se nesto promeni u njegovim razmisljanjima sada kada je ostao bez ugovora ali mislim da ce on prvo traziti druge evropske ponude, makar bile nize od nase. Slutio sam da ce Djuric na pozajmicu. Na ceremoniji potpisivanja ugovora nije dobio dres sa brojem sto mi sugerira da nije licenciran za ovu sezonu. Pozajmica mora da bude neki tim u nasoj super ligi ili u super ligi neke druge zemlje. Sumnjam da bi igrac koji je igrao uspesno u slovenackoj super ligi pristao da ode na pozajmicu o OFK ili u Graficar (u kome je vec igrao ranije). Rile bi kod nas verovatno ulazio sa klupe, bar na pocetku, dok ne pokaze da moze da bude starter. On, medjutim, verovatno ocekuje da ako bi se vracao u Zvezdu da bude u startnoj postavi.
Meduzalem Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Ristić bi bio dobro i kvalitetno pojačanje. Ima on i prangiju bogami, setimo e onog nepriznatog gola Krasnodaru, kad je smestio od prečke pola metra u gol sa preko 20 metara. Kako ono nije video sudija, svemir nas pogledao a što bi nas Krasnodar urniso da je priznat gol... Sve u svemu, voleo bih da se vrati u Zvezdu. Dobro je igrao i do odlaska u inostranstvo. Trebalo bi mu sigurno nešto vremena da se vrati u štos, ali uz ovaj Baharov dril bi bio spreman do oktobra, što je odlično. 2
MiddleClass Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 (edited) Ristic da grije klupu Mitrovicu? Da dovedemo Serhija Ramosa i Luku Jovica, ovdje bi pricali da oni griju klupu Dragovicu i Olajinki Edited August 23, 2023 by MiddleClass
Ratamahatta Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 (edited) Mitrovic nije ni pola Radonjica, a videli smo koliko je Radonja spretniji i brzi od desnih i levih bekova na trulom zapadu Edited August 23, 2023 by Plajvi 1
Meduzalem Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 (edited) 1 hour ago, MiddleClass said: Ristic da grije klupu Mitrovicu? Da dovedemo Serhija Ramosa i Luku Jovica, ovdje bi pricali da oni griju klupu Dragovicu i Olajinki Ne kžem da greje klupu Mitroviću nego da bi bilo dobro da se vrati u Zvezdu. Što se Mitrovića tiče, podseća na Foresta Gampa. Treba mu crtati šta treba da radi. Bez toga je prava muva bez glave, retko neinteligentan dečko. Radonjić bar ima jednu hemisferu mozga. Edited August 24, 2023 by Medusa_trip
Dimitrije Posted August 24, 2023 Author Posted August 24, 2023 Mitrovic se uklopio u Baharov sistem i zato bi imao prednost u odnosu na novodoslog Ristica, bar dok se Ristic ne bi prilagodio sistemu (ako ikada). To ne znaci da je Mitrovic bolji fudbaler od Ristica (kao sto nije bolji od Azarova), ali se uklapa u Beharovom sistemu a sistem radi i to ne vidi samo onaj koji nece da vidi. Ne igraju uvek oni koji su najbolji vec oni koji najbolje doprinose sistemu.
Jesper23 Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 (edited) 12 hours ago, Dimitrije said: Mitrovic se uklopio u Baharov sistem i zato bi imao prednost u odnosu na novodoslog Ristica, bar dok se Ristic ne bi prilagodio sistemu (ako ikada). To ne znaci da je Mitrovic bolji fudbaler od Ristica (kao sto nije bolji od Azarova), ali se uklapa u Beharovom sistemu a sistem radi i to ne vidi samo onaj koji nece da vidi. Ne igraju uvek oni koji su najbolji vec oni koji najbolje doprinose sistemu. Vjerujem da si u pravu, iz prostog razloga što Mitrović ima bolja "pluća" i trenutno može fizički mnogo bolje da odgovori toj poziciji gdje sam drži cijelu stranu. Da ne pričamo o igri u tranziciji gdje njegova brzina dodatno dolazi do izražaja. Sa druge strane Rile sa svojom ljevicom bi nam mnogo značio u utakmicama gdje se protivnik brani. Mitroviću, kao dešnjaku, protivnici ostavljaju da ide u širinu i zatvaraju mu ulazak u sredinu koji je njegovo najjače oružije sa tog lijevog boka, tako da ostaje opcija prebacivanja lopte na desnu kod centaršuta ili centaršut lijevom, a do sad nisam vidio da to uopšte radi, kamo li da to radi na zavidnom nivou. Rile je ozbiljna opasnost sa distance, njega niko ne bi mogao ostaviti samog pošto ima fantastičan šut i centaršut. Vjerujem da bi u domaćici imao ozbiljan učinak po pitanju golova i asistencija, ali djeluje mi da u domaćici neće biti problema. Rile je podigao fiziku, ali mislim da to i dalje nije na nivou Mitrovića (po pitanju brzine i fizičke pripreme/izdržljivosti), ali bi nam ponudio skroz drugačiju opciju sa tog lijevog boka, Rile nije klasičan igrač uz liniju, zna ući i u sredinu, nije klasičan bočni igrač koji se drži aut linije kao pijan plota. Ukoliko bi bi uspio fiziku podići na malo viši nivo (nije mnogo igrao u Portugalu), mislim da bi razbio u ovoj formaciji kod Bahara. Na žalost u prvom mandatu je imao problem sa splavarenjem, a u jednom periodu i sa kilažom, ali možda ga Bahar sredi. Djeluje da je dosta toga sredio, možda može i Rileta. Edited August 24, 2023 by Jesper23
dragance Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 Ne pljujte Mitrovića, praktično je još dete u glavi. Ima vremena da nauči.
harper lee Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 34 minutes ago, Jesper23 said: Vjerujem da si u pravu, iz prostog razloga što Mitrović ima bolja "pluća" i trenutno može fizički mnogo bolje da odgovori toj poziciji gdje sam drži cijelu stranu. Da ne pričamo o igri u tranziciji gdje njegova brzina dodatno dolazi do izražaja. Sa druge strane Rile sa svojom ljevicom bi nam mnogo značio u utakmicama gdje se protivnik brani. Mitroviću, kao dešnjaku, protivnici ostavljaju da ide u širinu i zatvaraju mu ulazak u sredinu koji je njegovo najjače oružije sa tog lijevog boka, tako da ostaje opcija prebacivanja lopte na desnu kod centaršuta ili centaršut lijevom, a do sad nisam vidio da to uopšte radi, kamo li da to radi na zavidnom nivou. Rile je ozbiljna opasnost sa distance, njega niko ne bi mogao ostaviti samog pošto ima fantastičan šut i centaršut. Vjerujem da bi u domaćici imao ozbiljan učinak po pitanju golova i asistencija, ali djeluje mi da u domaćici neće biti problema. Rile je podigao fiziku, ali mislim da to i dalje nije na nivou Mitrovića (po pitanju brzine i fizičke pripreme/izdržljivosti), ali bi nam ponudio skroz drugačiju opciju sa tog lijevog boka, Rile nije klasičan igrač uz liniju, zna ući i u sredinu, nije klasičan bočni igrač koji se drži aut linije kao pijan plota. Ukoliko bi bi uspio fiziku podići na malo viši nivo (nije mnogo igrao u Portugalu), mislim da bi razbio u ovoj formaciji kod Bahara. Na žalost u prvom mandatu je imao problem sa splavarenjem, a u jednom periodu i sa kilažom, ali možda ga Bahar sredi. Djeluje da je dosta toga sredio, možda može i Rileta. Dobro dosao, kapetane Bertoreli. Necu da ti kazem vot a mistejka did ju mejka bat if ju ar a majs den ju ar a flajinga majs. Da ponovim, kako sada svari stoje Rile nece kod nas. Ne zato sto ga mi necemo vec zato sto on nece da se vraca u Srbiju. Smatra da je prevazisao ovu sredinu. 1
harper lee Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 10 minutes ago, dragance said: Ne pljujte Mitrovića, praktično je još dete u glavi. Ima vremena da nauči. Mislim da u segmentu kreacije na terenu Mitrovic nikada nece otici daleko, rekao bih po izjavama kad ga mediji nahvataju da nije bas najostriji noz u fioci. Potrajace da nauci da prepoznaje situacije na terenu i adaptira svoje odluke na osnovu toga ali i cudnije stvari su se desavale pa nije ni to nemoguce da se desi brzo. Za pocetak bi trebalo da nauci da ne mora uvek na kraju akcije da uradi ono sto je zamislio na pocetku ako mu se u medjuvremenu otvore bolje opcije. Kultivisu se ljudi vremenom, i Piksi kad je dosao u Zvezdu iz Nisa jedva da je znao da govori tako da ga neko razume a Stefan je jos i detinjstvo proveo u Kanadi pa ga i jezik malo jebe. Ako uspe to da savlada bice bas zajeban igrac. On nije samo brz, ima i dugacak korak i sasvim korektnu kontrolu poseda u trku. To su sve velike motoricke prednosti za igraca na njegovoj poziciji.
Recommended Posts