Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Pa taj neko mora da bude šampion u jednoj od tih liga, a bodovi se i dalje računaju na nacionalnom koeficijentu, a ne klubaškom…valjda.

Posted

Ne 

Ako na primer Hajduk ili Partizan osvoje kreću od nekog kola kvalifikacija

Šahtjor skoro sigurno osvaja UKr ligu i prvi su na listi 

Teoretski može da ih prestigne Dinamo Z ako na primer odu daleko u LE a Šahtjor se raspadne u LŠ 

Posted
4 minutes ago, dragance said:

Pa taj neko mora da bude šampion u jednoj od tih liga, a bodovi se i dalje računaju na nacionalnom koeficijentu, a ne klubaškom…valjda.

Koliko sam ja shvatio pored uslova da taj klub osvoji domaću ligu (zato i treba da navijamo da ovih 5 ne osvoje domaća prvenstva), uslov je i da osvajač EL 2023/24 uđe u CL kroz domaće prvenstvo....

Posted

Najsigurnije je da osvojimo lš ili kao utešna nagrada le ove godine

Posted

Od sledeće godine pocinje onaj sistem napravljen iskljucivo zbog televizije?

• +1 1
Posted
Just now, Hamlet Strašni said:

Od sledeće godine pocinje onaj sistem napravljen iskljucivo zbog televizije?

Ne znam da li je zbog TV ili je promena nastala kao pritisak onih klubova što su hteli da prave Superligu ali...

Od sledeće godine 36 klubova, nema fiksnih grupa :lolol:, garatovanih 10 utakmica i najbitnije: 50 miliona za učešće....

Posted (edited)
3 hours ago, warp said:

Pisala neka domaća kladionica, ne mogu sad da se setim gde sam pročitao, poenta je da po novim pravilima direktno u grupe ide jedan tim sa najvećim koeficijentom van deset najjačih liga. 

Možda su nešto pogrešno preneli, neam pojma...

To je tacno, ali prosle sezone rekose da je Dinamo tu u prednosti. Nisam znao da je dodatan uslov da se bude sampion

Edited by MiddleClass
Posted
1 hour ago, Hamlet Strašni said:

Во имја Оца. :ph34r:

Preuzeto iz saha. Dobar i posten sistem :)

Posted (edited)

Znači to je jedinstvena tabela za 36 klubova? :blink: to je viđeno samo u šahu. Onda je trebalo skroz da preuzmu šahovski sistem, i da se parovi biraju od kola do kola u zavisnosti od rezultata.

Edited by Nikodije
Posted
23 minutes ago, MiddleClass said:

To je tacno, ali prosle sezone rekose da je Dinamo tu u prednosti. Nisam znao da je dodatan uslov da se bude sampion

A bilo bi glupo bez tog uslova...onda bi recimo Hajduk mogao da uzme titulu a Dinamo ode direktno u LŠ....

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...